AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boyla kafayı bu kadar bozup olmayacaksalar da olmasınlar boş ver. Daha bile iyi öyle takan biri olmaması.
Olmasinlar boş ver diyemem herkes gibi ben de sevgilimin olmasini istiyorum
Boyunu takan biri olmaması için dedim. Huzursuz edip özgüveni kırar öyleleri.
Keşke boy olsaydı da boyum için gelen biriyle olsaydım yalnızlıktan iyidir
Türkiye boy ortalaması ne ki beğenmesinler? Bir buçuk metrelik kızlar var yani..
O bir buçuk metrelik kızın her sevgilisinin 1.80 üzeri olduğunu sen de biliyorsun o yüzden 1.50 kız var demeyin hiç.
Herkesin 180 üstü sevgilisi olamaz, erkeklerin boy ortalaması da belli yani, 174 gibi bir şeydi sanırım.
Erkeklerin yarısı 1.80 üstü ve herkesin tek sevgilisi olacak diye kural yok her 1.80 üstü erkeğin sadece 2 kez sevgilisi olsa tüm kızların 1.80 üstü sevgilisi olmuş oluyor
Bu nasıl bir bakış açısı ya?:d Sevgili olduğuyla evlenmiyorlar zaten. Herkesin tek bir eşi oluyor ve boy takıntısı kalmıyor bu noktada kimsede.
@sılacevaplıyor evlilik değil sevgili olmadan bahsediyorum herkesin bir sevgilisi olmuyor bir çok sevgilisi oluyor evliliğe gelince de uzun boylu bulan evleniyor bulamayan evlenmiyor ve 1.50 kız var demekten vazgeçin kısa kızlar sadece uzun boylu erkeklerle sevgili oluyor bu konuda bir sey derken 1.50 kızlar yokmuş gibi düşünün
@Shhdhdhdhd Çevremde boy konusuna böylesine takıntılı bir kız yok. Boydan daha büyük bir sorunun var ama muhtemelen: özgüvensizlik..
Boy takıntısı olmayan kizların da nedense her sevgilisi 1.80 üstü oluyor uzun boylu erkek tercih etmenize laf etmiyorum avuntu vermeyin sadece
Karşı cinsle direkt iletişim kurmazsan evet olmazlar.
Kursam da kanka oluyorlar
Hoşlandığın kızla samimi olmalı, ona ilgi göstermeli ve mümkün olduğunca fazla beraber vakit geçirmelisiniz.
Sonra açılıp şansını denersin, kız senin samimi olduğuna inanmalı.
Komiksen ve ağzın iyi laf yapıyorsa olur
Benim boyum 175 hayatımda hiç sevgilim olmadı
ne alaka
Kızlar uzun boylu erkek istiyor
Hepiniz uzun erkek de uzun erkek diyorsunuz sonra ne alaka diyorsun
benim gordugum kizlar 150-160 arasi uzun erkek istiyorum yiiaaa diyenler egoluktan ergenlikten gecilmeyen kisiler bikac kizin kafasiyla kendinizi ve tum kizlari yorumlamayin
Onlar diyor da geri kalanlar demiyor sanki 1.65 1.70 kız da ben de uzunum ondan uzun erkek isterim diyor ne yapacaz?
e bende 1.70im tabi ki 1.70 ustu erkek isticem kanka uzun kadin kisa erkek hem kadina hem erkege rahat hissettirmiyor ya hani?
Eee ozaman niye bu soruya ne alaka dedin?
cocuk zaten benden uzun ben sevgili olurdum (ki eski sevgilim biri 170 biri 175ti) ama benim evet dememle tum kizlar evet demeyecek sonucta. hicbir kiz demis sirf boyu icin hicbir kiz tarafından sevilmeyecek diye bi sey yok boyu gayet ideal ve elbet bir gun sevilecek ayrica sevgilisi olmadigi icin olmeyecek bosuna boyum oyle diye kimse benle sevgili olmayacak diye dusunmesin demek istedigim bu