Hayır normal değildir. zaten kendimden küçük kızlara ben ilgi duymazdım. Bir reşit bireyin, 18 yaş altı birine olan ilgisi veya romantik hisleri, genellikle etik ve yasal açıdan sorunlu olarak kabul edilir. Yasalar ve toplum normları, yaş farkını ve rızayı dikkate alarak, yetişkinlerin çocuklara yönelik romantik veya cinsel ilişkilerden kaçınmasını öngörür. Bu tür bir ilgi veya davranış, çocuğun korunmasını ve güvenliğini sağlamak amacıyla genellikle yasalarla ve etik kurallarla sınırlanır.
18 Yaş altı reşit olmadığı için, reşit birisi ilgi duyarsa reşit olmayan birine sübyancı olur. Çünkü reşit bir insanın duygu ve düşünceleri reşit olmayan bir insanla aynı değildir. Ha şöyle olur kız 20 yaşındandır oğlan 28-29'dur o bile kabul edilebilir. Ama 18-20 yaşında olup da 15-16 yaşa ilgi duyan sübyancı olur.
Ben 26 yaşındayım, yaşımdan küçük gösteriyorum, mesela bana reşit olmayan çok kız ilgi gösterebiliyor, 15-16-17 civarı yaşlar ama hiç birine o gözle bakamıyorum çünkü kendime yakıştıramıyorum doğru değil. Reşit olsun, büyüsün, gelişsin, duyguları, düşünceleri gelişsin ha o zaman olur.
yoo doğru anladım, 17 ve 18 neresi pedofil? sınıf arakdaşları bile olabilrler, 16 ile 18 yaşındakilerin bile aynı sınıfta okuyor olmaları gayet mümkün. diyelim ki bir sene önce sevgili oldular, biri 18'i doldurdu diye ayrılsınlar mı
Yetişkinlerin çocuklara karşı cinsel veya romantik ilgi göstermesi kabul edilemez. Kendi açımdan arada uçuk yaş farklarının olması da kabul edilemez bir konu ancak bulunduğumuz platform içinde bunun bariz örneklerini görmek çok can sıkıcı
Bahsettiğim yetişkinlik konusu bu değil. 17-18 yaş arasında bir fark yok bu normal. Ancak erişkinlik demem daha doğru olur kendi yaşının 2 katı biriyle olman normal olamaz
anladım, burada tutturmuşlar reşit olan reşit olmayan biriyle beraber olamaz diye, ama reşit olan da daha ergenlikten yeni çıkmış biri olabilir, 18 yaşında bir reşitse neden olmasın
Yahu 18 yaşında bile bir sürü yanlış kararlar alınıyor. Nasıl 17-16 yaşındaki çocuklara (20 yaşındaki ben için bile çocuk) olur gözüyle bakabiliyorlar aklım ermiyor? Bunu onaylayan da maldır uygulayan da maldır.