Sevdiğime vermiyolar, zorla başkasına vermeye çalışıyorlar?

Merhaba arkadaşlar,

benim yaklaşık bir yıldır sevdiğim birisi var. Ciddi düşünüyoruzda. Ben aleviyim ve sevgilim sünni, fakat onların açısından hiç bir sorun yok.

Benim ailemle tanışmak istediler, fakat Babam onların sünni olduğunu duyunca tanışmak bile istemeden konuyu kapattı.

Benim onunla sevgili olduğumu bilmiyor ailem, çünkü benim ailem böyle şeylere karşı. Bizde daha çok akrabağ evliliği oluyor, yani ister sev ister sevme, yeterki akrabağ olsun diyolar 😩

Herneyse, işte sünni olduklarını duyunca konuyu direkt kapattı ve banada “eğer onunla gizli gizli konuşuyorsan yol yakınken kes” dedi :/

Biz yinede hiç mi hiç ayrılmayı düşünmüyoruz. Sevgilim ve ailesi en son çare olarak kaçmayı sunuyorlar. Ama tabi bende ve onlarda bunu en son çare olarak bırakmak istiyoruz.

Ben ailemi nasıl ikna edeceğim bilmiyorum ve gerçekten çok korkuyorum bişey demeye arkadaşlar. Çünkü babam çokmu çok sinirli birisi.

Eniştemin bendem 4 yaş küçük yeğeni var. Babama kalsa beni hemen zorla ona verecek akrabağ diye ama ben istemiyorum ve bunu dile getirdikçe babam baskı uyguluyor. Eğer böyle devam ederse istemesemde kaçmak zorunda kalıyorum.

En son çare olarak düşündük, Babalarımız ve sevgilim aynı iş yerinde çalışıyorlar fakat sadece vardiyaları farklı. Sevgilimin babası birgün vardiyası bitince fazladan kalacak ve babam işe gittiğinde onunla yüz yüze konuşacak. Yani ister istemez bi tanışma faslı olsun diye.

Yinede Nuh der Peygamber demezse ozaman napacamı şaştım. Her gece, vallah billah her gece ağlıyorum kendimi yolarak ve napacamı bilmiyorum.

Aranızda beni anlayan, aynı durumu yaşayan varsa, lütfen bana akıl verin. Hiç kimseyle bu konuyu konuşamıyorum. Dert küpü oldum. Ablam bile beni zorla evlendirme yanlısı.

nolur yardım edin bana

Sevdiğime vermiyolar, zorla başkasına vermeye çalışıyorlar?