Maalesef ki böyle oluyor hep ben ne yapabilirim acaba
Bu yaz dış gorunusumu degisme kararı aldım bu yardımcı olabilir mi sjzce
Maalesef ki böyle oluyor hep ben ne yapabilirim acaba
Bu yaz dış gorunusumu degisme kararı aldım bu yardımcı olabilir mi sjzce
Herkesin zevki farklıdır kimseyi tam olarak memnun edemezsin. Kendine deger vermeyi sevmeyi öğren önce olduğun gibi kabullen kendini ve nasil gelistirebilirim diye düşün. Bir iliskide ne istiyorsun sana nasil davranilmali düşün sinirlarini ciz ve öyle devam et hayatına
şu an düşündüğüm dış gorunusumu degistirmek
Güveniyorum sana aşkım, eğlencelisin, vücudun iyi, çalışkansın diye yalakalık yap. Aç karnını doyursun. Acıkınca yani. Sjsjs. Dürüstlük vs gerçek insanlar için.
Peki hep bunları soyledigim halde baslamadan bitti desem
Samimi söylemek önemli. Yerinde zamanında. Onu boş ver. Değer görmek istiyorsan kendi değerini bilmen lazım. Kendine layık insanlarla takılman
Sana sevgi, güzellik vermeyen insan için üzülmemen, ağlamaman ve bir şey yapmaman lazım. Bazen insan tabi tersini yapıyor. O zamanda hemen mantıklı düşüncen. Baktın kendini değersiz hissediyosun karşıda ki yükseliyor hiç tanımamış gibi davranma enerjisi yayıyor uyguluyoruz
Bu bazen oluyordu ama ben hep birbirimizi çok benziyoruz birbirimizi anliyoruz saniyordum değilmiş emin de olamıyorum işte biranda oldu aramızda vermek istedi sonra yazdı tekrar ben bu sefer istemedim
Cevap
8Cevap
Sen tam olarak dize yatırıp poposuna vurmalik birşeyler yapıyorsun. Bak tatlım. Dış görünüş değiştirmek te ne yaa başkaları için, o karaktersizler sana saygimi duyacak böyle yapınca, hayır saygı dis gorunusle oluşmaz. Saygı hakedilir. Bunun için önce sen kendine saygı duyacaksın o tipleri hayatından çıkaracaksın. Bir kadina yakışır şekilde eksik olduğun konuları öğren bol bol oku, burada yapılacak bir dünya işlem var onları anlatırım niyetin varsa, bunların tamamını yap sonunda kendinle barışık başarılı öz güveni yüksek bir kadın olarak çıktığında bu tipler etrafında pervane olacaklar. Ama bu işler öyle tık diye olmaz çaba gerektirir.
Hangi konuda geliştirmeliyim
Ve saygı ilk görünüş le baslar
Ne yapacaksın görünüşünle ilgili aklında ne var birlikte irdeleyelim
Tabikide fitnes ve giyim konusunda degisicem kendimi ve hobiler falan
Off yaa bu sevda bitmez takip at
Ne alaka ya
Saygı kazanmak icin yanlis yoldasin o acidan soyledim dusundugun degisimler devede kulak yani cok basit seyler.
Olsun bir yerden başlarım basit değil bence
Yolun açık olsun
🤨ne demek şimdi bu
Tavsiyelere kapalisin sen kendin bir yol belirlemissin, belirledigin yolda basarili olmanı temenni eden bir cümle. İnsanlar bir işe koyulacagi zaman yolun açık olsun diyerek onlara destek veririz
Anladım şimdi ama kapalı değilim
Takip at
Hmm peki
Himm harika bir isim bulmuşsun çok etkileyici, benim xper izin vermiyor dm için sen bir şey yapabiliyormusun
Yarın konussak? çünkü çok geç oldu
Çıkmadan mesaj at
Ok
adamin yüzünü gormeden nude atan kizlar var.. çok kolay ulaşıyor erkekler kadinlara sanaldan özellikle o yüzden çok geleneksel birini bulman lazim tek eşli ilişki istiyorsan
Geleneksel olanları sevmiyorum
geleneksel olmayanlar bu kadar seçenek arasında cinsel anlamda özgürlüklerini tadiyorlar zaten ilişki evlilik düşünmüyorlar
Iliski düşünmeli eğer anormal biri değilse evliliği ben de dusunmuyorum
evlilik düşünmüyorsan bi gün seni s*ktir edecek biri için neden hesap kitap yapasin ki?
Bunları söyleyen birinden tavsiye Alamam daha fazla konuşmaya gerek yok
SFGHJSFGHSDFSHSFGH evlilik düşünmüyorum diyorsun.
Evet düşünmüyorum kulturumuz şu an baya farklı anladığım kadarıyla yani düşünce yapini değiştirmek benim gorevim değil burada o yüzden daha fazla konuşmaya gerek gormuyorum
O ansızın gelir karşına.
Saygı göstermiyor ise bu ısrar neden?
Görünüş degisince insanlar saygı da diyor diye
sanmam bir kere saygısızlık yapmış ise buna hakkı yoktur
Onu bitirdim ben bundan sonraki ilişkilerim için sordum bunu
doğru karar
Şimdi spora başlıyorum değişmek istiyorum gerçekten baya asagilanmis suistimal edilmis hisediyorum bundan sonrasında nasıl davranmaiyim bunu merak ediyorum yani sadece
spor salonunda haftada 3 gün kardiyo, hafif ağırlıklar, beslenme değişiklikleri, mesela balık et tavuk gün aşırı diğer günler sebze ağırlıklı, ekmek tamamen azalt çok değil öğünde bir dilim, bol su tüket 3 lt en az faydalarını göreceksin fit vücut kendine öz güveni artıracaktır emin ol
Bunu yapıyordum birakmistim yine başlıyorum bu sene benim senem olucak
Sadece sürekli bir nasıl desem ya boşluktayım eksik hisediyorum hobiler bulmalıyım belki de hem arkadaş hem kendim hem de sevgilim bunlar olmalı diye düşünüyorum bir de en önemlisi kariyer ama coguna odaklanamıyorum ben
dene başaracaksın
Zaten geri donusu yok başka seçim yok tek seçim bu🙂🙃
Ne var görünüşünde
Sizi anlıyorum üzülmeyin birisi çıkar karşınıza
Siparişle oluyormu bu işler
Hoslandigin yokmu
Vardı.. bitti ama kendimi değiştirmek istiyorum Şu an
Anladim. bende cok bomba. gibi oneri var veririm sana bende degistim knk ama bitti derken ayrildinizmi aranizda bisey varmiydiki mrk ettim
?
Cok. uzun suredirmi hoslaniyodunki kac aydir falan
Aman bosverdim onu hatirlamqk istemiyorum)
Anladim ama cok uzun suredirmi hoslandinki bunu merk etmistim sadece knk sene falanmi yani
4 ay oldu ama 8 ay önce den de konusmustuk
Deneyelim mi?
dış görünsün nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?