Aşk İlişkileri Sevmelere, sevilmelere doydunuz mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor her şey nasipte varmış 😌Sevmelere, sevilmelere doydunuz mu? Sevmelere, sevilmelere doydunuz mu? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Doymadım bir kere bile. insan en azından bir kere yaşaması lazım sonra ayrılsa bile en azından o duyguyu tattım diyebilmeli 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Beni kimse sevmedi en fazla arkadaş olarak sevildim 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Daha gencim neler neler yaşarım 😂 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Biz çok yaşadık sıramızı saldık 😃 Yorumla Olympe +1 yıl Eyt vurdu herhalde size 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet vurdu şu an beklentim yok 😬 Yorumla Olympe +1 yıl Beklenti içindeyken olmaz zaten 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ayaklara gitmeyi bıraktım artık 😬 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Sevmeye sevilmeye doyurlur mu🤭 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Doyulur mu doyulur mu diye bi şarkı vardı dimi 😂 Yorumla Soran +1 yıl https://youtu.be/qOl73fJEt5A Yorumla Melioraa +1 yıl Aaa evet🤭 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Doymadım doyamadım..Hayır. 😀 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Öyle bir açlığım yok. ( Ailem dışında ) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doymadım bir kere bile. insan en azından bir kere yaşaması lazım sonra ayrılsa bile en azından o duyguyu tattım diyebilmeli
Beni kimse sevmedi en fazla arkadaş olarak sevildim
Ben ikisine de doydum
Daha gencim neler neler yaşarım 😂
Biz çok yaşadık sıramızı saldık 😃
Eyt vurdu herhalde size 😂
Evet vurdu şu an beklentim yok 😬
Beklenti içindeyken olmaz zaten 😂😂
Ayaklara gitmeyi bıraktım artık 😬
Sevmeye sevilmeye doyurlur mu🤭
Doyulur mu doyulur mu diye bi şarkı vardı dimi 😂
https://youtu.be/qOl73fJEt5A
Aaa evet🤭