Bazı erkekler aşırı sevgiden ilgiye boğar ve sevgisinden dolayı kıskanıp da sorgular. Ama bazıları psikopatlık derecesindedir ve kız ayrılmadan/aldatmadan o tehlikeli tarafını göremeyebilirsin. Peki bu durum nasıl anlaşılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHer insan nasıl biri olduğunu az çok belli eder zamanla. Bizler hep duygusallıktan, aşktan, meşkten işte bu kusurları görmezden geliyoruz. Örnek bir olay söyliyeyim. Bu arada hiçbir insanı sevmediğimi ve güvenmediğimi söyleyebilirim. Bir arkadaşım var ve kafeye gittik, sevgisi de geldi. Arkadaşım garsona karşı biraz saygısızlık yaptı, kızgın bir şekilde çay istemiştik, şeker istemiştik nerede kaldı gibisinden bir şey demişti. Bu davranışı beni çok üzmüştü. Sevgilisi ben olsaydım o an ağzına bi' tane tokat, yumruk vs. atar ve masadan kalkardım, konuşmazdım. Ben niye arkadaşlık yapıyorum dersen, hiç doğru düzgün insan yok etrafta ve hep evde oturmaktan ya da tek başıma takılmaktan sıkılıyorum. Gerçekten düşündükçe düşünüyor ve psikolojimi bozuyorum. Ara ara da insanlarla iletişimimi kesiyorum, sürekli sürekli de çekilmiyorlar. 😂😂 Neyse işte bir insan zamanla illa kendini belli eder. Benim etrafımdaki çoğu çifte üzülüyorum. Kızları bilmiyorum ama erkekler hep aldatıyor. Aşk, sevgi, mevgi hep yalan yani. Ortada ne aşk var, ne sevgi var, ne de adamlık.
01 Yorumla- +1 yıl
😕
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendim için konuşursam ben gerçekten seversem sevdiğim kadını hiç üzmem onun mutluluğu için yaşarım ona kendimden daha çok değer veririm. Gerçek bir sevgi, karşı tarafa saygı duymayı içerir. Sevgiliniz size saygı gösterir, fikirlerinizi önemser, sizi dinler ve düşüncelerinizi ciddiye alır. Sağlıklı bir sevgi, birbirinizi desteklemenizi içerir. Sevgiliniz sizin hedeflerinizi destekler, başarılarınızda sizinle gurur duyar ve zor zamanlarda yanınızda olur. Sağlıklı bir ilişkide iletişim önemlidir. Sevgiliniz sizinle açık ve dürüst bir iletişim kurar, duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı teşvik eder. Sizi anlamaya çalışır ve sizin de onu anlamanızı ister. Güven, sağlıklı bir ilişkinin temelidir. Sevgiliniz size güven verir, size sadık kalır ve sözlerini tutar. Size güvenebileceğinizi hissettirir ve güveninizi zedelemez. Gerçek bir sevgi, karşı tarafa değer vermekle ilgilidir. Sevgiliniz size önem verir, sizinle vakit geçirmekten keyif alır, ihtiyaçlarınıza dikkat eder ve sizi mutlu etmek için çaba gösterir. :)
10 Yorumla
+1 yılKadın, Drama Kraliçesi modunda bir şeyler yaparsa; o erkeğin iyi çocuk mu kötü çocuk mu olduğu anlaşılacaktır. Kötü çocuk, kadının aşırı duygusal yapısından rahatsız olup hızla ondan soğuyacaktır. İyi çocuk, kadının bu duygusal yapısına karşın daha fazla verici olacak, kadına daha çok bağlanacaktır.
Ayrıca erkeğe rest çekmek de onun kimliğinin ortaya çıkmasına yol açar. Kötü çocuk reste rest çekerken iyi çocuk ilişkiyi kurtarmak istiyecektir.
İyi çocuk, kolay gidebilen biri değildir; kötü çocuk kolay gidebilen bir yapıdadır. "Sen gidersen milyonlarca güzel kadın var" modunda takıldığı için ilk ciddi hatanda senden gitmek isteyecektir. (Yazan : Kötü çocuk)
010 Yorumla- +1 yıl
Tesekkür ederim 🙂
Pekii bazi erkekler cok sevse de taciz ederim korkusuyla fazla savasmaktan kaciyor. Rest cekildiginde uzule uzule kosesine cekilirse ne tepki verilmeli? - +1 yıl
Onu önemsediğini ona ilgi göstererek belli etmelisin. (Reste rest çeken erkeklere ilgi gösterirsen işe yarar ama restini sürdürürsen onu tamamen kaybedersin.) Ve asla ama asla Drama Kraliçesi olma. (Bir erkekle sevgili olmadığı halde, erkek o gün ona yazmadığında / yazamadığında drama yaratan kadınlar var. Bir süre sonra bu kadınlardan hızla soğumaya başlıyorsun.)
- +1 yıl
Sevgili olsan da olmasan da Drama Kraliçesi olma. Soğukkanlı ol. Takıntı yap. Onu anlamaya çalış.
- +1 yıl
Takıntı yapma yazacaktım.
- +1 yıl
Pekii bir erkek cok ilgi gostererek hayatima girdi diyelim. Ama sonrasinda kisa kisa ve ozensiz yazmaya basladi.
Nedenini sordugumda da hep yogunum vs diyorsa bu durumda ne yapilmali? Aynisini ona mi yapmam lazim? Eger aynisini yaptigimda nedenini sorarsa ne diyecegim? Ya da erkek ilgi alinca soguduysa ayrilmak mi lazim? Lutfen iceriden bilgi sızdır wmxhxmddnd - +1 yıl
Onun gibi soğukkanlı olmalısın. (Ama tamamen iletişimi bitirme.)
Selam ver, halini hatırını sor; onun uzunca cevaplayabileceği bir soru sor? (Kadın - erkek ilişkileri, spor, beslenme, moda vs. alanlarda)
Ama darlama, onu bezdirme. Onun sana yazıp yazmaması hayatında fazla bir şey değiştirmiyormuş gibi davran.
Dediği gibi gerçekten çok yoğun da olabilir, sana olan ilgisini kaybediyor da olabilir. Zamanla bu açığa çıkacaktır. Ama sana olan ilgisini kaybetmediği halde sen onu darlarsan senden hızla soğuyabilir ve senin yerine başka bir kadını tercih edebilir. - +1 yıl
Birkaç hafta da böyle ilgisiz devam ederse senden soğumuş demektir. Ama yoğunluktan böyleyse tekrardan aranızda sıcak bir iletişim olacaktır. Zamana bırak.
- +1 yıl
Peki devamli özensiz yaziyorsa ama sık sık yazıyorsa ne yapılmalı? Bir sure beklesem de ayniysa bunu soyleyerek duzeltmesini istemek gerekir mi?
- +1 yıl
Evet. Açık sözlü bir üslup takınarak düşüncelerini ona sunman gerekir.
- +1 yıl
Teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Bazı şeyler ölü mezarına benzer eşelemek doğru değildir. Her ilişki iki kişi üzerine kurulur, beklediğin davranışlar sende mevcut mu, mevcut değil mi bunu kendi gözünle görmen mümkün olmadığından dolayı muhatap aldığın kişiye haksızlıktan başka bir şey değil bu. Bay olsun bayan olsun bir noktada patlar duygu ve düşüncelerin kimliği olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
@Şaunha Öyle bir sey olarak görmüyorum. Seven elbette ki merak eder ve kıskanır ama hastalıklı seviyede mi yoksa sağlıklı mı olduğu hangi detaylarla belli olur diye merak ettim. Büyük pot kıranlar anlaşılır zaten ama saklayan insanları baz alarak minik detayları sormak istedim sadece.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyırlalım dediğinde çok üzülecekte olsa medeni bir şekilde kabul ediyorsa bu normaldir hayır o benden ayrılamaz asla izin vermem vs. Diyip baskı veya şiddet psikoloji şiddeta olbailir uyguluyorsa o zaman normal değildir yani ayrılma aşamasına gelince bunu anlayabilirsin veya alınmayacak birsiyse ayrılma şakası yaparak ya da sevgilinin yakın arkadaşlarından biri (seninlede samimi olan biri ) şunu sorucak "bu kız ayrılmak isterse ne yaparsın vs" ve sevgilinde yakın arkadaşın olduğu için ona anlatabilir tüm duyguları nı düsüncelerini ve o yakın arkadaşta sana anlatıcak ne düşündüğünü sende bu şekilde anlarsın
05 Yorumla- +1 yıl
Pesimden kosuyorsa ve kalbimi kazanmak icin ugrasiyorsa ama asla siddet falan uygulamayacagini biliyorsam peki
Cevap sahibi+1 yılO zaman normal ama peşinden koşuyor derken mesela bağırarak koşmak ayrı güzel dille koşmak ayrı bağırıp çağıran biri ise normal değil güzel dille ikna etmeye calısıyorsa normal
Sonuçta herkes sevdigiyle barısmak ister- +1 yıl
Tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılAma güzel dille barısma cabasıda 3 ay falan olmalı bence tutupta ayrıldıktan 2 yıl sonra da hala gelip barışalım diyorsa sevgisini biraz takıntı haline getirmiş biri olabilir
Ama gene bağırım çağıran şiddet uygulayan kadar manyak olamaz :)
Bağırıp çağıran sen benden ayrılmazsın kız8m böyle bir hakkın yook ! Vs diye erkeklerden uzak durmanın gerek oldugu kesindir
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sağlıklı sevgi diye bir şey yok
Çünkü hatasız insan yoktur.
Sadece şu denilebilir
Evlenmeyi düşünen, evlenmeden seks istemeyen erkek sana değer veriyor demektir.24 Yorumla- +1 yıl
Seven erkek evlenmeden seks yapalım demez mi
- +1 yıl
Kız bakire ise demez,
Değer verir - +1 yıl
Anladim tesekkürler
- +1 yıl
Yani arzular ister tabii ki ama
Sevince farklı.
Rica ederim
Denge her zaman önemli sanırım.
Size ne kendinizi dünyanın en değerlisi gibi hissettirmesi lazım ne de değerinizi sorgulatması. Sizinle beraber bir şeyler yapmak ve sizi mutlu etmek için çaba ortaya koyuyorsa, sizi üzecek tavır ve davranışlardan kaçınıyorsa sevgisinin sağlıklı olduğu söylenebilir.
Mutluluklar!03 Yorumla- +1 yıl
Beni onun dünyasındaki en değerlisi olarak görmesinde sakınca yok
- +1 yıl
Dünyanın en değerli şeyi diye bir sey yok zaten. En azindan insan olarak yok. Birine göre olmazsa olmaz insan, diğerine göre olmasa da olurdur. Dolayısıyla beni sıradan görecekse zaten bana aşığım demesin.
Böyle bir durumda sevgiliniz size her konuda destek olur. Yine iletişime açık bir şekilde hareket eder. Gizli ve saklı bir şekilde davranmaz. Her konuda destekçi bir tutum sergiler. Şüphe bırakacak hareketlerden kaçınır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekler bu durumu cok güzel saklıyorlar anlayamıyorsun.
Eşimle 3 yıl sevgili ve nişanlılık dönemi gecirdik, kıskanclıkları cok normaldi. Evlendikden sonra kıskanclıkları arttı, ara ara şiddetli kıskanclık kırizleri ve kapı duvar kırmaları oldu.
Evlendikden sonra kardeş gibi büyüdüğüm kuzenlerimle arama büyük mesafe koymam gerekti. Evlenmeden anlaşılmıyor. Cok dikatli olman lazım10 Yorumla
+1 yılDüşünce ve isteklerini olgunca paylaşan ve anlayan, kesinlikle tek taraflı anlaşılma ve ilgi beklemeyen, giyim ya da arkadaş konusunda özgüvenli kıskançlık yapmayan, bir kadına küfür, hakaret edip, en kötü iletişimi onla kurduktan sonra iyi iletişim kurmak konusundan dem vurmayan biri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk sağlıklı bir durum değildir…
iyi bir insansa bu iyi yansır yoksa sağlıksız….
Nezaket ve Usul çok önemli bu konuda…. Eğer usule uygun hareket ediyorsa sağlıklıdır….
bir de zaman…. Geçici bir sevgi değilse hakikidir…onu zamanla anlayabilirsin…
çabuk vazgeçiyorsa sağlıksızdır…
Seninle daha iyi bir insan oluyorsa … her manada iş karakter.. maddi manevi o sağlıklıdır…
böyle anlaşılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı olan bunları yapmaz sadece seni seninle yaşar. Biz odaklı düşünür. Destek olur. Öğretir ve öğrenir. Merak eder önemser. Hayallerine dahil eder. Kendini geliştirmeni ister. Seninle büyümek ister. Vs vs
00 Yorumla
+1 yılYa konudan bağımsız söylemek istiyorum, Bir erkek sadece kadınlar ile mi sevgili olmak zorunda?
04 Yorumla- +1 yıl
Oyle dersek geyler devre disi kalir
- +1 yıl
Yani önemli olan insan olması değil midir? İyi ve anlaşabileceğim birisi olsa ne olur ki? İlla erkekler kadınlar ya da kadınlar erkeklerle birlikte olacak diye bir şey yok ki.
- +1 yıl
Dini boyutu haric bir sakıncasi yok
- +1 yıl
Dinler çok umurumda değil açıkçası masallardan bir farkı yok yani dinlerin.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep kadını mutlu ediyor. sevgi ve saygısını belli ediyorsa. onu incitmiyorsa seviyordur
10 Yorumla
+1 yılSes tonu daima aynı ise değişkenliği hassasligi oncelik sensen hep saygı duyuyor onemseyip seviyordur. psikopatlk duygusu gündeme çıkmaya istenmeyen her ortamda anlık cümleler davranışlar giyimler tavırlar süreklilik gösterdikce kiyamiyorsa o an onu kıskançlıktan dem vurarak farklı boyuta götürebilir seven bulunur ama sevmeyi doğru bilenle sevmek daha güzel seçimdir.
00 YorumlaAldatılınca psikopata bağlamayan birisini bulursan asıl ondan uzak dur. Çünkü bizim mezhebimiz o kadar geniş değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka yaa?
- +1 yıl
Yoo alakasi yok. Ben de onu cok seviyorum ve aldatsa aglamaktan mahvolurum ama gidip de öldürmem mesela.
- +1 yıl
Psikopatlik icin intikam almayi normallestiriyorsun ve bunda sorun yok ama ben aglayinca mi degersiz oluyorum
Üzgünüm ama evlenmeden anlaman zaten zor.
Şayet aşırı kısıtlıyor her şeyin altında manasız şeyler arıyorsa pek de sağlıklı olduğu söylenemez.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı. davranışlarından anlarsın samimiyet değer saygı tavırlar çevresindeki insanlara davranışları kişinin karakterini az çok belli eder.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Aslında az çok kendilerini belli ediyorlar bence. Öyle kişiler genelde çok kısıtlayıcı oluyor, kendisini çok daha baskın hissettiriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı. Erkeğini sen kendin seçersen böyle sorunların olmaz
04 Yorumla- +1 yıl
Alaka arıyorum
- +1 yıl
Bana gelen birisi, benim sececegim kriterdeyse peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeneme yanılma metodu değil elbette
kıstaslara, uyum derecesine, zeka yapısına bakmak lazım00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 357 cevap paylaştı. Belli bir formülü yok bunun, herkes farklı çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse kimseyi çıkarsız sevmez, belden aşağısına dokunmadan seviyorsa gerçek seviyordur, böyle insan var mı?
07 Yorumla- +1 yıl
Var
Cevap sahibi+1 yılSor kendisine kabul edecek mi? Evlilik karşılıklı çıkar ilişkisidir.
Cevap sahibi+1 yılBuradaki kızlara sor dediğimi, dokunmadan sevebilecek erkek varmiďır diye?
- +1 yıl
Evlenmeden seks yapmamak icin kendini zorluyor
Cevap sahibi+1 yılEvleninceye saklıyor tüm açlıģını, esas bunu yapabiliyorsa seviyordur seni😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
- +1 yıl
Evlenince niye sevismek istemesin
Cevap sahibi+1 yılİsteyebilir tabi evlenince , sen desen ki evlenince bana dokunmayacaksın diye, o çocuk seninle evlenmekten vazgeçer
Gizli Üye(25-29)+1 yılDunyanin en korkunc olayi gaslighting yasamis biri olarak ilk basta anlayamiyorsun ama sonra her seyine karismaya manipule etmeye basliyor
00 YorumlaBir erkeğin sevgisinden şüphe edilmez. Erkek seviyormuş gibi yapamaz, nasıl seveceğini belki bilemez ama sever.
01 Yorumla- +1 yıl
Erkek seviyormuş gibi yapamaz mı? Abicim hangi dünyadasın? 👻
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiye baktığında öksürmüyorsa, burnu akmıyorsa falan sağlıklıdır sjsjsjsj
00 YorumlaSeni sevdiği kadar sana saygı da duyacak
10 YorumlaDışardan biri böyle bi durum varsa daha kolay fark eder. Çevrenin uyarılarını dinlemek lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
+1 yılMal değilsen anlarsın
05 Yorumla- +1 yıl
M@l degilsen sen anlarsin sorumu.
Her erkek iliski icindeyken beli silahli ve agzi tehditli gezmiyor. Zamanla kotu tarafini gosterebiliyor. - +1 yıl
Anlicak kafan yoksa yapma o zaman sevgili Düdüklü tencereye bak ya
- +1 yıl
Herkes senin gibi yetersiz bir atık oldugunu ilk gün belli etmiyor. Bir seyi de algıla ya.
- +1 yıl
Ötede ağla
- +1 yıl
Hoşt
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Sevgisinin sağlıklı olması diyorsun… hmmm🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlıklı ilişki yok menfaat var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yıl7 24 yazcak
02 Yorumla- +1 yıl
Seven de yazar, takıntılı olan da. Nasıl anlayacağız sağlıklı olup olmadığını?
- +1 yıl
Senle bulustugunda bence 😂
Kendini kötü hissetmezseb
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç tespitine götür
00 Yorumla Bence anlaşılmaz :D
00 YorumlaUyumumuz nasıl
08 Yorumla- +1 yıl
Gayet iyiyiz
- +1 yıl
%70 o baskın
- +1 yıl
Her sey?
- +1 yıl
Bazilarini
hastaneye götürerek