Boyle dedim diye kocam bana ailemi istemiyorsun dedi bagirdi cagirdi bende gorustum zaten bugunde gitmek istemiyorum ev isi yapacam dedim. Ailem bana sorarsa karin nerde diye nedicem ben dedi? ? Delircem arkadaslar. Kocamin yaptigi Normal mi? Bende Neden basKI mi var annen babandan dedim yok dedi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eşin aile olmanın ne demek olduğunu öğrenememiş tiplerden evlenmeyip anne babası ile yaşamaya devam etmeliydi yazık olmuş.
Normal mi Bu gercekten herseyi denedim degismiyor kocam.
İşte siz kadınların bir hatası daha yanınızdaki insanı değiştirmeye çalışmak. Adam gelmiş kaç yaşına bunca senedir değişmemiş bu yaştan sonra sen nasıl değiştireceksin acaba? Belli anneci bir tip onların sözü ile hareket ediyor ileride onun ailesi ile çatıştığında ortada kalacak olan sensin üzgünüm.
Gercekten umudum kalmadi artik. Tartistik en son buyuk duzeltmek adina birlikte hafta sonu gittik. Herseyi konustum soyledim Tamam söz dedi. Ama Bugun yine Ayni… bosanmayi artik ciddi ciddi dusunuyorum.
İnsanlar öyle kolay değişen canlılar değildir ve bir erkek aile olmayı bilmiyorsa evlenmemelidir. Senle tartışıp kendi evini ailesinin düzenini huzurunu bozan birinden ne eş nede baba olur.
Utaniyorum artik kendi kocamdan. Kizimiz oldu hala boyle. Utaniyorum…. Pisman oldum evlendigime.
Bosanirsam birdaha asla.
Anlıyorum seni ve sen tek değilsin bu konuda yakın zamanda çevremde biri daha senin yaşadıklarına benzer şeyi yaşadı. Evli olup pişmanlık seviyesine gelmeyen insan pek yoktur zaten çözüm yolları üretmeye çalış kendine.
Cözümü kalmadi artik. Aile danismanina gitmek istemiyor. Abileri var 2 tane onlar gelip gitmez annesinin yanina Kadin bizden bekliyor dedim abilerinle konusalim olmaz diyor. Annene karimin isi var diyorum benimle tartisiyor. Cözümü kalmadi artik. Gemileri yakmama az kaldi… kizim olmasa 1 saniye durmazdim.
İşte çözümden kastım o öyle bodozlama gemiler de yakılmaz süreci değerlendirmen gerek.
Off…. Annesi hakkimda bizi sevmiyor istemiyor dedigi icin kocamda aynisini bana diyor. Kadin pazar gunu geldi sabah 3 den gece 11 kadar oturdu hersey Normal gecti. Carsamba gunu bayram ziyaretine gittik ugradik fazla kalmadik. Simdide yine cagirmis gelin diye. Kaynanam beni aramaz kocami ariyor sözu Ona geciyor. Durum bundan ibaret. Aksam Eve geldiginde kocam yatmaya gittik bende uyumadan önce Bu yataga ikimiz paylasiyoruz bak 3uncu kisiyi goremiyorum aramizda dedim. Tükendim haberin olsun dedim. Birsey demedi.
İşin zor annesinin bu kadar etkisi altında kalması yanlış bunu birinin anlatması gerek ona. Ama iş çözülmeyecek tarafa giderse kendi yolunu çizmen gerekir böyle seni 2. plana atıp dışarıdaki insanlara göre hareket eden biri ile ne kadar yaşayabileceksin?
esin hala annesinin agziyla hareket eden olgunlasmamis
kocanın yaptığı normal inanıyorum bu ne ilk ne de son allah sabır versin
Neyapacagimi sasirdim artik. Neyaptiysam ne dediysem Ayni degismiyor. Annesi cagirdi bizi diye Benim dusunduklerimi yok sayiyor.
Anne baba dememstr yalnz gitmek istemedndendr
Ozaman isim var desin? Ben gelmiyecegimi daha Yeni gorustum Zaman gecsin sonra giderim dedim Oda ozmn isim var desin benimle birlikte gitsin?
Neden boyle Neden?
Üzlme ya sıkma canini
Oluyo evlilkte böyle seyler
Evlendigimden beri oluyor arkadasim. Tükendim artik.
Haklsn zor
öff bıktık bu s. lk erkeklerden de tiplerinden de
Ne kadar saçma
Demi. Bende artik sasirdim
Ya haftada bır bıle fazla bence cocugub var ve haftada ıkı gıdıp sırf üçüncü kez gitmek ıstememen ve eşine kibarca kızımızla gıt demen gayet normal ya eşin anlayışla karşılaması lazım
Hayir benimle hep tartisiyor. Ailesine kadinin isi var diyemiyor.
Yanlış yapmışsın
Nedenmis o?
Davet etmiş. Neden gitmiyorsun bayram zamanı
Gittik zaten bayramda gorustuk yine cagiriyor arkadasim.
Seviyor desene