Aşk İlişkileri B. ktan bir ailesi olan kızdan erkekler kaçar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet ailesi b. ktan olandan herkes kaçar Seviyorsa kaçmaz beee Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç B. ktan bir ailesi olan kızdan erkekler kaçar mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Karga1993 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Seven adam kolundan tutarak artık ailen benim der 0 0 Yorumla
yeterartıkkkkkkk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Peki tam tersi sorsak bu soruyu? Kızlar kaçar mı? Merak ettim 0 0 Yorumla
selinbhdr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Sevgililik için hayır ama ciddi ilişkide evlilik falan düşünülüyorsa kaçar gider 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Mesela naçeden nasıl yani ailen...🤔 0 0 Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır aile önemli değil benim için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seven adam kolundan tutarak artık ailen benim der
Peki tam tersi sorsak bu soruyu? Kızlar kaçar mı? Merak ettim
Herkes kaçar maalesef
Sevgililik için hayır ama ciddi ilişkide evlilik falan düşünülüyorsa kaçar gider
Nasıl bi b*ktan bahsediyoruz burada
Nasıl yani, açılsa biraz.
Mesela naçeden nasıl yani ailen...🤔
Hayır aile önemli değil benim için
Evet
Ailen niye b. tan ki
Hemen kacar