dershaneden arkadaşım yks ile ilgili snap attım cvp verdi biz dershane bitince hiç konusmamıstık merak ediyorum yani hangi bölüm falan.
en son 🤢 emoji atmıstım allah kurtardı dedi simdi ben ne yazabilirim konu açmak adına
dershaneden arkadaşım yks ile ilgili snap attım cvp verdi biz dershane bitince hiç konusmamıstık merak ediyorum yani hangi bölüm falan.
en son 🤢 emoji atmıstım allah kurtardı dedi simdi ben ne yazabilirim konu açmak adına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasılsın Diye Başla Konu Açmak İçin Bin Takla Atmanın Mantığı Ne?
çünkü çekiniyorum o zamanlar çok utangaçtım pek konusmuyodum
direkt bu arada nasılsın mı diyim 😵💫
O Zaman Utangaçlığını Yen Ve Konuş Çünkü Yarın Öbür Gün Yanında Kimse Olmayacak
Evet Gayet Güzel Bir başlangıç o da Nasıl Oldupunu Anlatıcak Konu Öyle Başlayacak
Şu an o kadar utangaç değilim gel bulusalım dese giderim konusurum da, sohbet tıkansın istemiyorum bi tık az arkadasım var bunla da sohbet başlatıp tekrar arkadaş olmak istiyorum
bu arada üniversite hayatın nasıl diye mi sormak daha iyi direkt nasılsın mı hangisiii
O Zaman Şey Yap Nasılsın Ya En Son Yks de konuşmuştuk Noldu Felan Yap Hangi Bölüm Düşünüyorsun Gibi
bi sene geçti okuduk bile sadecw itüde oldugunu biliyotum🥶🥶🥶
Ulan Varya Sende Hep Engel Çıkartıyorsun O Zaman Hiç Kendini Riske Atma Yazma Valla Bu Kadar Şeyle Patlarsın 😝
ya hayırrr yazıcam keöxpsmxhspsmdh karar verdim bu arada nasılsınn yksden sonra hiç konusamadık. sence bu iyi mi keödpsmxhzövx bi tık coolluktan ödün vermek istemiyorum ama o da sempatik biri yani sorun olmaz saçmalasam da
Ben de Onu Diyorum Yks den Beri Görüşmüyoruz Böyle Cool Takıl Ama Zaten Karşındaki Kişi Anlayacak Aha Bu Kız Beni Unutmamış Diye 😁 Sen Yaz boş ver Yine de
havaya giremez çünkü snapten beni yeni ekledi yani unutmayıp ekleyen o şaözşsmxbsöbxmxbx neyse ya böyle biri değil tatlıs biri cool olmaya gerek yok kaöxşsnxhspmshxmxhx
Sen Bilirsin 🤷♂️
gönderdim aaaa çok utanıyom keöxpsmxhslsmxhsm
Aha Hani Utanmıyordun boş ver Tatlı Çocukmuş Zaten sjsjsjsjs
yazmıs çocuk ama mesaja bakamıyorum snapte açarsam yazmak zorunda kalıcam aaa utandm yine off ekmxpznxhxmxhmz
Hahhahaha Böyle Gidersen HiçBakamıyacaksın Bak Gitsin Öldürmeyecek Ya Seni XD
soğuk yazmıs ya, iyi okul falan sen nasılsın yazmıs😵💫
Ben Sana Dedim Ama İşte Böyle Kalırsın O Yüzden S**** Et Tatlı Çocuk Havalarını Kendi Hedeflerine Odaklan Ondan Daha İyileri Var Sen Kendin Üninde Başarılı Olmaya Bak
ya knk ne alaka zaten ekndime odaklanıyom ben sadece çevremde arkadasım yok diye yazdım yazmazsa kendi bilir umursadığım şeyler değil ki
İyi bir şey Demedim Say 👍
tşkwler yedım ettiğin içinn🫶🏻
yardım
Önce ona selam verip daha sonra ise direkt olarak merak ettiğin soruları yöneltebilirsin.
ama zaten konustuk bi iki kelime de olsa neden selam veriym ki
Bu yakın zamanda gerçekleşmişse eğer buna gerek yok tabii ki. Direkt olarak ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.
ilk başta bu arada nasılsın yazsam garip olur mu en son gece yazmıs yeni gördüm mesajı
"Günaydın x, ne haber? YKS'n nasıldı, hangi bölümü tercih etmeyi düşünüyorsun?"