Aşk İlişkileri Çok yvşak bi erkak benimle konuşuyo nedandir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Sizce neden benle sohbet etmiyor Güncellemeler+1 yıl Konuşmuyor olacak yanlış yazmaşım Çok yvşak bi erkak benimle konuşuyo nedandir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
meganie Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl A1 turkcen oldugu icin olabilir 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Sanne Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca a1 deyil A0 Yorumla meganie +1 yıl Kiz sormussun ya aynen banane Yorumla Soran +1 yıl Tükçamden saanne Yorumla meganie +1 yıl Aynen Yorumla Herzerber +1 yıl Türkça. 😅 Yorumla Soran +1 yıl Gitş ne Yorumla Herzerber +1 yıl Klinik vakasınız. 😅 Yorumla Soran +1 yıl San kşmsan Yorumla Herzerber +1 yıl Tamam, yeterli. Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Senin bu “a” ile alıp veremediğin nedandır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bi san farkattin abim Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yvşakmış işte ondandır 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kızlarla sıkı fıkı Yorumla Utangaç5454 +1 yıl O zaman senden hoşlanmıyordur Yorumla Soran +1 yıl Ama bkıyo hepp Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Cesareti yoktur belki sana karşı ya da öylesine bakıyordur yani başka ihtimal kalmadı Yorumla Soran +1 yıl Ökz gibi bakıyo hysyetsiz Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Harbi yvşakmış o zaman. Gel ne istiyorsan söyle ya da bakma yani Yorumla Soran +1 yıl Heh keşke bileydim böyle bişey olmaz oyun oynuyor benle Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Olabilir sen bu oyunun içinde olma Yorumla Soran +1 yıl Gözümün içine öküz öküz bakarken bi de gördüğümü bile bile sevdiği kızı getirdi Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Oha ya. Gerçekten ayıp etmiş. Dedimya yani onu kafana bile takma. Terbiyesiz resmen Yorumla Soran +1 yıl Konuşurken heyecanlanmalar falan gözüme yapışıp tip tip bakmalar hepsi yalanmış Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Aynen hepsi yalanmış insan sevse böyle oynar mı? Yorumla Soran +1 yıl Ah bilseydim bilseydim iyi de benim günahım neydi de benim üstüme oynadı Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Yani senin ne günahın olacak. İnsan inanıyor heyecanlanıyor. Sonuç hayal kırıklığı. O onun terbiyesizliği. Senin suçun yok Yorumla Soran +1 yıl Ama öyle hoşlanıyor gibi davrandı aşık etme oyunuymuş bu Yorumla Utangaç5454 +1 yıl Maalesef öyleymiş. Neyseki en başında belli etmiş kendini boş ver. Ama dikkat et görüyorsun işte ortam çok bozuk Yorumla
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Etmeme sebebi küslük mü cevap alamamak mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sohbet etma amacı yok Yorumla yardımısever +1 yıl Kendisine bir sorun, belki net olur Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Başlıkta konuşuyor içerikte konuşmuyor? :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yazmışım Yorumla
KaraMizah34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Konuşuyor mu konuşmuyor hiçbir şey anlamadım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Konşmuyo Yorumla KaraMizah34 +1 yıl Çekici bulmuyordur belki Yorumla
Yolcu_bey Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Konuşma direk engelle 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Sen kardeşim mı seviyorsun? 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Y*vşak olduğu içindir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl zaten moralema bozuka 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😅😂😆 Yorumla Soran +1 yıl Gülma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gülmaaaaaaaaa looo gülmaaa Yorumla
Kanzlarin Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Tkp edermsn bişey sorcam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebab Yorumla Kanzlarin +1 yıl Sebab ne dkdkd Yorumla
Herzerber Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Konuştuğunuz dil nedir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Felemenkçe Yorumla Herzerber +1 yıl Ik begrijp het. Yorumla
fckbody34 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl neden acaba 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla fckbody34 +1 yıl cok guzelsındır sert mızaclısındır Yorumla
hasanada Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl ediyor mu etmiyor mu 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Etmiyo Yorumla hasanada +1 yıl madem kardeşim niye etsin istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl İşte Yorumla hasanada +1 yıl seks için mi Yorumla Soran +1 yıl Yok aşıkım ona Yorumla hasanada +1 yıl konuşursa verecek misin Yorumla Soran +1 yıl Tövbaaa Yorumla hasanada +1 yıl arkadan bile veririm diyorsun gibi anladım :P Yorumla Soran +1 yıl İllla anana sövdürecen iy Yorumla Soran +1 yıl Sen aşktan ne anlarsın abaza Yorumla hasanada +1 yıl kardeşim sevdiğine göre benim gibilere çok tepkili olmasan iyi olur. Yorumla Soran +1 yıl O benim orama burama bakmıyor Yorumla Soran +1 yıl Namazında niyazında bi yvşak o Yorumla hasanada +1 yıl namazında niyazında olanların s. ki yok mu Yorumla Soran +1 yıl Her s. ki olan abaza değil haberin olsun Yorumla hasanada +1 yıl abaza olmayan ne işine yarayacak. vitrine koyup bakacak mısın. erkek dediğin abaza olur. vazifemiz bu Yorumla Soran +1 yıl Ben utangaç seviyorum bu utangaç rolü yaptı yvşakmış Yorumla hasanada +1 yıl utangaç olmasın demedim ben de zaten. utangaç olsun tabi ama sonunda neyin nereye gireceği belli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
A1 turkcen oldugu icin olabilir
Sanne
Ayrıca a1 deyil A0
Kiz sormussun ya aynen banane
Tükçamden saanne
Aynen
Türkça. 😅
Gitş ne
Klinik vakasınız. 😅
San kşmsan
Tamam, yeterli.
Senin bu “a” ile alıp veremediğin nedandır
Bi san farkattin abim
Yvşakmış işte ondandır
Diğer kızlarla sıkı fıkı
O zaman senden hoşlanmıyordur
Ama bkıyo hepp
Cesareti yoktur belki sana karşı ya da öylesine bakıyordur yani başka ihtimal kalmadı
Ökz gibi bakıyo hysyetsiz
Harbi yvşakmış o zaman. Gel ne istiyorsan söyle ya da bakma yani
Heh keşke bileydim böyle bişey olmaz oyun oynuyor benle
Olabilir sen bu oyunun içinde olma
Gözümün içine öküz öküz bakarken bi de gördüğümü bile bile sevdiği kızı getirdi
Oha ya. Gerçekten ayıp etmiş. Dedimya yani onu kafana bile takma. Terbiyesiz resmen
Konuşurken heyecanlanmalar falan gözüme yapışıp tip tip bakmalar hepsi yalanmış
Aynen hepsi yalanmış insan sevse böyle oynar mı?
Ah bilseydim bilseydim iyi de benim günahım neydi de benim üstüme oynadı
Yani senin ne günahın olacak. İnsan inanıyor heyecanlanıyor. Sonuç hayal kırıklığı. O onun terbiyesizliği. Senin suçun yok
Ama öyle hoşlanıyor gibi davrandı aşık etme oyunuymuş bu
Maalesef öyleymiş. Neyseki en başında belli etmiş kendini boş ver. Ama dikkat et görüyorsun işte ortam çok bozuk
Etmeme sebebi küslük mü cevap alamamak mı
Hiç sohbet etma amacı yok
Kendisine bir sorun, belki net olur
Başlıkta konuşuyor içerikte konuşmuyor? :D
Yanlış yazmışım
Konuşuyor mu konuşmuyor hiçbir şey anlamadım
Konşmuyo
Çekici bulmuyordur belki
Konuşma direk engelle
Sen kardeşim mı seviyorsun?
Y*vşak olduğu içindir
zaten moralema bozuka
😅😂😆
Gülma
gülmaaaaaaaaa looo gülmaaa
Tkp edermsn bişey sorcam
Sebab
Sebab ne dkdkd
Konuştuğunuz dil nedir?
Felemenkçe
Ik begrijp het.
Nedendir?
Evat
Ben konusurm istersen
neden acaba
Neden
cok guzelsındır sert mızaclısındır
ediyor mu etmiyor mu
Etmiyo
madem kardeşim niye etsin istiyorsun
İşte
seks için mi
Yok aşıkım ona
konuşursa verecek misin
Tövbaaa
arkadan bile veririm diyorsun gibi anladım :P
İllla anana sövdürecen iy
Sen aşktan ne anlarsın abaza
kardeşim sevdiğine göre benim gibilere çok tepkili olmasan iyi olur.
O benim orama burama bakmıyor
Namazında niyazında bi yvşak o
namazında niyazında olanların s. ki yok mu
Her s. ki olan abaza değil haberin olsun
abaza olmayan ne işine yarayacak. vitrine koyup bakacak mısın. erkek dediğin abaza olur. vazifemiz bu
Ben utangaç seviyorum bu utangaç rolü yaptı yvşakmış
utangaç olmasın demedim ben de zaten. utangaç olsun tabi ama sonunda neyin nereye gireceği belli
Çirkinsin