@periiil ben sevmiyorum balık etli olabilir ama fazlası çok itici bulurum ama açık ve güzel ve zayıf biri mi yoksa tesettüre uygun kilolu birazda çirkin mi dersen seçeneğim iki olur aşka değil sevgiye inanırım sevgi de zamanla olur dinini seven beni de Hakka yaklaştıracak biri olsun istiyorum bakalım nasip olurda inşallah bende biran önce nasibime kavuşurumda şu haram sevdalardna uzak dururum
Anladım sordum sadece eleştirmedim. Düşüncelerin çok güzel. Önceden tipe göre karar verenlere kızardım ama bazen karakterini cok begeniyosun ama tipi seni hiç çekmiyorsa olmuyor. Çünkü evlilik bu seni çekmeyen birine yaklasamazsin. Ama yinede tipini gorup direk reddedilmemeli bi sans verilmeli tanimak icin. Sonra olmazsa olmasin yine. İnsAllah Allah gönlüne göre verir. Bu arada düşüncelerin güzel ama bu düşüncedeki biri böyle kötü bi sitede neden bulunur merak ettim?
@periiil yıllardır girmiyordum aslında sitede çok boş insna var canımı sıktılar diye birdaha girmedim ama gece yarısı can sıkıntısı aklıma geldi öyle biraz bakınayım dedim hala eskisi gibi boş insan çok mu diye bakınıyorum
Tatlı kadın sempatiktir diğer erkeklerin dikkatini cinsel bağlamda çekmez sadece sevdiği erkek onun çekici taraflarını görmüştür o da sadece onun yanında küçük bir kız çocuğundan ziyade kadın olduğunu hissetmiştir. Öyle de olunca özel olmuş oluyor bana göre tabiki
Evett çok güzel açıkladınız çok teşekkür ederim ben normalde kendimi güzel buluyorum söyleyende çok oluyo ama tatlı bulanda oluyodu bunu çözemedim halk tarafından tatlı denilince çirkin kız geliyo akla
Bana da sempatik diyorlardı çirkin miyim acaba diyordum sonra bir kaç kızla konuşunca yakışıklı olduğumu da söylediler objektif bir gözle bakınca bana da mantıklı geldi aşırı kilom yok boyum kısa da değil 180e 75 kiloyum saçlarım dökülmüyor göbeğim yok genel kültürüm fena değil e yeter 🤣🤣 sende de bunun kız versiyonu olmuş muhtemelen boş ver tatlı ve sempatik olmak daha güzel
Yani ama mesela gülmediğim zaman bana güzel diyolar güldüğüm zaman tatlı kızsın falan bende onu çözemedim genelde tatlı kız çirkin görüldüğü için tatlı görülüyo gibi bi algı var
Hayır ya güzel kızlar da tatlı olabilir. Bence bunu güzel çirkin tatlı diye ayırmak saçma. Guzelsindir. Gülüşünde seni tatlı gösteriyordur. Yani ikiside güzel ve ikisinede sahipsin😇
Ben hep karaktere önem verirdim yani imanlı temiz karakteri mizacı bana uygun vs diye sayardim hep. Karakterine aşık olduğum zaten gözüme güzel gelir derdim. Ama bu sanırım uzun süre tanıdığın kişi için gecerli. Çünkü karşıma tam istediğim gibi biri çıktı ama bana çekici gelmedi zorladım kendimi olmadı konusma tarzi bana uygun değildi hani efendi dürüst temiz biriydi ama çekmediği için reddettim çünkü seni çekmeyen biri ile evlenemezsin. Normal arkadaş olmayacak. O zaman anladım tipide önemsediğimi yani beni çekmesi lazım. Orta seviye olması yeterli. Ama yinede sana katılıyorum en önemli dey huy karakter ahlak. Diğerleri 2. Sırada geliyor
@periiil kısaca benim anladığım şeyi anlatayım bir bayan vardı ona sarılmam ve devamlı ona sarılma duygusu yaşamam gibi her sarıldığımda ayrı bir zevk almak gibi sence nasıl
Açıkçası ben kimseye sarılmam evlenmeden. Ama ten çekimi bence o kişinin itici gelmemesi ve onunla evlenirsem sarılabileceğim, öpebileceğim yani kısaca yakinlasabilecegim birinin olmasi. Yani içim kaldırmayacaksa, yapamayacaksam ya da yapınca kendimi kötü hissedeceksem ten uyumu yok demektir
Hee öyle deyince savuma gibi oldu o yüzden. Ben kendim sarılmam diyorum günah olduğu için. Her insan sevdigine sarılmak dokunmak ister illaki. Bende isteyeceğim eminim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım.
@periiil şöyle bir olay başıma geldi alt katta komşumuz vardı öğretmen bekar devamlı benden yardım ister bende yardım ederdim yaklaşık dört yıl böyle geçti bir gün suyu bitmişti büyük vidonla suyunu getirdim kapıdan çıkarken gel seni bir sarılayım dedi bir şey söyleyemedim beni sıkıca sarıldı kendimden geçtim o an nefesim bile kesildi hiç bir şey demeden hemen çıktım
Daha tuhaf o zaman. Yani ben 27 yaşındayım. 29 yaşındaki bi erkeğe gel sana bir sarılayım demem. Yani ne bileyim bana uygun değil. Erkek olsamda kabul etmezdim heralde. Yanlış anlaşılır. Yani yaşlar yakın her şey olabilir. Anlayamadim ve pek masum bulmadim. Ama neyse herkesin etik değeri farklı sonuçta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
ağırbaşlı edep ve ahlakından ödün vermeyen imanını muhafaza eden bir hanımefendi bu seçeneklerden daha iyi
Böyle birini bulsan ama kız sana çekici gelmezse tipini beğenmezsen naparsin?
@periiil tipe takılmıyorum pek takıldığım şey fiziksel olarak sadece kilo yani kilolu olmadığı sürece çirkinde olsa problem etmiyorum
O halde yukarıda bunuda yazmalıydın. Zayıf ama çirkin kızı kilolu ama güzele mi tercih edersin?
Güzel :)
Birde kilo alınır verilir neden bu kadar takılıyorsun?
@periiil ben sevmiyorum balık etli olabilir ama fazlası çok itici bulurum ama açık ve güzel ve zayıf biri mi yoksa tesettüre uygun kilolu birazda çirkin mi dersen seçeneğim iki olur aşka değil sevgiye inanırım sevgi de zamanla olur dinini seven beni de Hakka yaklaştıracak biri olsun istiyorum bakalım nasip olurda inşallah bende biran önce nasibime kavuşurumda şu haram sevdalardna uzak dururum
Anladım sordum sadece eleştirmedim. Düşüncelerin çok güzel. Önceden tipe göre karar verenlere kızardım ama bazen karakterini cok begeniyosun ama tipi seni hiç çekmiyorsa olmuyor. Çünkü evlilik bu seni çekmeyen birine yaklasamazsin. Ama yinede tipini gorup direk reddedilmemeli bi sans verilmeli tanimak icin. Sonra olmazsa olmasin yine. İnsAllah Allah gönlüne göre verir. Bu arada düşüncelerin güzel ama bu düşüncedeki biri böyle kötü bi sitede neden bulunur merak ettim?
@periiil yıllardır girmiyordum aslında sitede çok boş insna var canımı sıktılar diye birdaha girmedim ama gece yarısı can sıkıntısı aklıma geldi öyle biraz bakınayım dedim hala eskisi gibi boş insan çok mu diye bakınıyorum
Anladım 👍🏻
Karar veremedim, ikisi de iyi. Fiziği güzel, yüzü tatlı olabilir.
Evet ikiside avantaj ama bence tatlı kız güzel görünebilir istediği zaman
Aralarında kesin bir çizgi olduğunu düşünmüyorum ben de.
Tatlı kız bir kaç parça kıyafetle giyiniş tarzını değiştirince emin ol çekicide oluyor ve sadece sana çekici olması daha bir tatlı oluyor 😅🤣
Evet öyle cidden
Özel olmak daha iyidir boş ver sen tatlı kız olmaya devam et
Özel ve tatlılığın bağlantısı nedir tam olarak anlayamadım
Tatlı kadın sempatiktir diğer erkeklerin dikkatini cinsel bağlamda çekmez sadece sevdiği erkek onun çekici taraflarını görmüştür o da sadece onun yanında küçük bir kız çocuğundan ziyade kadın olduğunu hissetmiştir. Öyle de olunca özel olmuş oluyor bana göre tabiki
Evett çok güzel açıkladınız çok teşekkür ederim ben normalde kendimi güzel buluyorum söyleyende çok oluyo ama tatlı bulanda oluyodu bunu çözemedim halk tarafından tatlı denilince çirkin kız geliyo akla
Bana da sempatik diyorlardı çirkin miyim acaba diyordum sonra bir kaç kızla konuşunca yakışıklı olduğumu da söylediler objektif bir gözle bakınca bana da mantıklı geldi aşırı kilom yok boyum kısa da değil 180e 75 kiloyum saçlarım dökülmüyor göbeğim yok genel kültürüm fena değil e yeter 🤣🤣 sende de bunun kız versiyonu olmuş muhtemelen boş ver tatlı ve sempatik olmak daha güzel
Yo ben 160 45 kiloyum bilgi olarak bilgim var araştırmayı okumayı çok seviyorum
Profiline giremiyorum açıkcası
İstek atabilirsin
Aradığın şeyi bulamadık yazıyor maalesef
İstek Attm
Harbiden tatlıymışsın 😅😅😅
Aramalara kapatmıştım galiba yeni geldi aklıma
Ben bu sitede arama kısmı olduğunu yeni öğrendim
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim 😊😊
gunumuzde guzellıgı degıl fızıgı ıyı olup ıddıalı gıyınen evlı kadınalrın evlılıgı daha uzun ve guzel gecıyor ımrenerek bakıyor guzel kızlar hsadn
Tatlı, saf ve temiz görünüyorlar.
Öyle ama Hepsi öyle değil 😂
Evet, sadece öyle görünüyorlar diyorum zaten 😅
Anladım teşekkür ederim 😅
Tatli kiz bence cok cici oluyolar
Anladım
Guzell
ikisi de aynı kişiyi ifade eder benim için
Anladımm
:))
Güzel kızı tatlı bulur bunlar
Nasıl ayırt edicez güzel veya tatlı olduğumuzu😂
Güzelsen tatlısındır. Güzel değilsen tatlı olsan bile tatlı bulmazlar sjsn ama erkekler için diyorum bunu.
Bu arada herkesin kendine göre bi güzelliği vardır ama erkekler kalıplaşmış güzellik algılarına göre karar verirler güzel olduğuna.
Yani ama mesela gülmediğim zaman bana güzel diyolar güldüğüm zaman tatlı kızsın falan bende onu çözemedim genelde tatlı kız çirkin görüldüğü için tatlı görülüyo gibi bi algı var
Hayır ya güzel kızlar da tatlı olabilir. Bence bunu güzel çirkin tatlı diye ayırmak saçma. Guzelsindir. Gülüşünde seni tatlı gösteriyordur. Yani ikiside güzel ve ikisinede sahipsin😇
Yaa teşekkür ederim güzel düşünceniz için 💕
Ne demek💕
Tatlı kiz
güzel
En güzeli huyu güzel olsun
Huyu güzel olsunda tipte önemli bence
Yüz güzelliği 40 gün huy güzelliği kırk yıl çekilirmiş
Böyle deyip tipi hoşuna gitmeyen ama huyu istediğin gibi olan birine karşı tavrin ne olur?
Evet öyle
@periiil Huyu güzel olan canımı yesin
Ama diyorum ya fiziği veya tipi seni cekmiyorsa veya güzel bulmuyorsan yinede tercih eder misin?
@periiil Tecrübe konuşuyor evet kabul ederim
Anladım umarım gönlünce birini bulursun 👍🏻
@periiil sen kabul etmezmisin
Ben hep karaktere önem verirdim yani imanlı temiz karakteri mizacı bana uygun vs diye sayardim hep. Karakterine aşık olduğum zaten gözüme güzel gelir derdim. Ama bu sanırım uzun süre tanıdığın kişi için gecerli. Çünkü karşıma tam istediğim gibi biri çıktı ama bana çekici gelmedi zorladım kendimi olmadı konusma tarzi bana uygun değildi hani efendi dürüst temiz biriydi ama çekmediği için reddettim çünkü seni çekmeyen biri ile evlenemezsin. Normal arkadaş olmayacak. O zaman anladım tipide önemsediğimi yani beni çekmesi lazım. Orta seviye olması yeterli. Ama yinede sana katılıyorum en önemli dey huy karakter ahlak. Diğerleri 2. Sırada geliyor
@periiil Aynen huy güzelliği birde ten çekimi
Aynen👍🏻
@periiil ten çekimini biliyormusun
Sen açıkla benim anladığımdan farklı birşeyi kastetmişsindir belki
@periiil kısaca benim anladığım şeyi anlatayım bir bayan vardı ona sarılmam ve devamlı ona sarılma duygusu yaşamam gibi her sarıldığımda ayrı bir zevk almak gibi sence nasıl
Açıkçası ben kimseye sarılmam evlenmeden. Ama ten çekimi bence o kişinin itici gelmemesi ve onunla evlenirsem sarılabileceğim, öpebileceğim yani kısaca yakinlasabilecegim birinin olmasi. Yani içim kaldırmayacaksa, yapamayacaksam ya da yapınca kendimi kötü hissedeceksem ten uyumu yok demektir
@periiil sarılma dedimse masumca sarılma anı olunca
Yok seni eleştirmedim
@periiil estafurullah bende eleştirdin demiyorum iç dünyamızı öğreniyoruz ve duygularımızı
Hee öyle deyince savuma gibi oldu o yüzden. Ben kendim sarılmam diyorum günah olduğu için. Her insan sevdigine sarılmak dokunmak ister illaki. Bende isteyeceğim eminim ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım.
@periiil şöyle bir olay başıma geldi alt katta komşumuz vardı öğretmen bekar devamlı benden yardım ister bende yardım ederdim yaklaşık dört yıl böyle geçti bir gün suyu bitmişti büyük vidonla suyunu getirdim kapıdan çıkarken gel seni bir sarılayım dedi bir şey söyleyemedim beni sıkıca sarıldı kendimden geçtim o an nefesim bile kesildi hiç bir şey demeden hemen çıktım
Hoşlandığın biri miydi?
@periiil yok sadece normal iyi kalpli biri gibi
Hmm anladım sen kaç yaşındasın peki?
@periiil şu an 36 on yıl önce olmuştu bu olay
Bilmiyorum garip... Çocuk değilsin sonuçta. Bana tuhaf geldi. Senin kabul etmenide anlayamadim. Kadin mi cok büyüktü acaba
@periiil yok benden iki yaş küçüktü sanırım
Daha tuhaf o zaman. Yani ben 27 yaşındayım. 29 yaşındaki bi erkeğe gel sana bir sarılayım demem. Yani ne bileyim bana uygun değil. Erkek olsamda kabul etmezdim heralde. Yanlış anlaşılır. Yani yaşlar yakın her şey olabilir. Anlayamadim ve pek masum bulmadim. Ama neyse herkesin etik değeri farklı sonuçta
@periiil Evet aynen sadece şunu söyledi insan iyice alışıyor değilmi demişti bende kafamı sallamıştım
Alışıyor derken?
@periiil orasını bende anlamadım
Neyse geçmiş gitmiş. Neyse bakalım çok uzattık soran rahatsız olmasın. Umarım hakkında hayırlısı olur. Memnun oldum iyi geceler
@periiil Bende memnun oldum sende iyi birisin sohbetin için çok teşekkür ederim iyi geceler
Bende teşekkür ederim güzel sohbet için 🙏🏻
@periiil çok sağol teşekkürler
🌸🌸
Akıllı kız
Zaten kendini yapmayı bilir
Edepli kız.
Evet tatlı
İkisi birden
Guzel
İkisi de
Güzel kız
guzel kiz tabiki
Tatlı kızın tanımı nedir senin için mesela bi kızın yüz hatları güzel ama tatlı
hahaha simdi onu anlatamam kisada ben seksi guzel kiz severim oyle asko kusko denen tarz kiz sevmem
Aşko kuşko genelde daha seksi gruba giriyo diğer Kızlara göre onlar tatlı olmuyo ki ama yinede sen bilirsin
Yok onlar seksi olmuyor bana göre seksi güzel kız daha iyi
Onları nasıl anlıycaz
anlatirdim da simdi ugrasamam bunlari da bilmiyorsan sen guzel kiz degilsin demekki :D
Olabilir de bilgiye göre mi güzellik
aynen tabi guzel veya tatli kiz nasil oldugunu bilur bu bilgiler sende olmadigina gore siradan birisin
Bana genelde ikisininde söylerler bende ayrıştıranadığım için sordum sıradan mevzusu da bence herkesin ayrı güzelliği vardır🙂
yok canim sen ikiside degilsin bende guzel olan kisi boyle seylere ihtiyac duymaz sormaz sen siradansin bence
Haklı olabilirsin teşekkür ederim yinede 🙂
rica ederim gizli uye
Gizli üye?
çok merak ediyosanız @cadıkatya bakarsınız
evet soruyu gizli uye olarak sormussun :D
Evet ama gizlenmem yani normalde
hesabin cikmadi bu katya aski memnudaki katyami yoksa :D
gizlemissin ama o nsil oluyor :D firdevs mi dedi gizle diye :D
Evet ta kendisi öyle salladm yani
hahaha :D iyimis d m at iki muhabbet edelim su konu uzerinden de tartisiriz katya :D