Sevgilim defalarca klube gitti, hâlâ gitmek istiyor?

4 aylık iliskimiz var, ona çok bağlandım, tam anlamıyla hayatımın merkezi yaptım. En küçük ayrıntısı, en ince detayına kadar sadığım. Bütün herseyden de vazgecebilirim o benimle iken karşıma alamicagim kimse yok. Mesafe ilişkisi içerisindeyiz, onunla 4 ay içerisinde yaşadığı sehre gittim 2 kez görüştük, cok güzel vakit geçirdik, hayatımdaki en güzel en tarifsiz hissettigim anlar, günler diyebilirim. Zaten mesafe olduğu icin arada bu can sıkarken birde yaptığı hosuma gitmeyen davranışları olunca dayanamıyorum. Birkaç defa ben istemedigimi soyledigim halde klube gitti gece, her defasında da annesi ve kız arkadaşlarının oldugunu söylüyordu, bana yanlış sayılacak hicbirsey yapmadığını söylüyordu ben sorunca kızınca... Ben kendi sehrimdeyken ondan uzakken hicbir eglence mekanina gitmeyi, hatta evden çıkmayı bile istemiyorum, o neden sürekli dışarı çıkmak istiyor ki, birde gittigi yer gece kulübü. Bende mi var bir yanlışlık, onda mı. Bu normal birseymi benmi abartıyorum. Bugün yine gidicegini söyledi yine aynı kişiler ile, dayanmıyorum sinir ile üzüntüyle karışık ağlıyorum. Ben böyle tepki verince sana yanlış birsey yapıyormuşum gibi davranma diyor. Yanlış konuşma diyor. Dayanamıyorum bu yaptıklarına, ben yanında iken hoşuma gitmeyen, istemedigim bir davranışı olmuyor ben uzak olunca beni çok üzüyor böyle hareketleri ile. Neden gitmek istiyorsun dedigimde eğleniyorum diyor. Sadece sebebin bu olduğunu söylüyor. Ben tahammül edemiyorum daha öncesinde birkac kez daha tekrar etti ben sinir ve üzüntüden istemeyerek ağladığım halde gitti... Ne yapıcam bak sevmesem ona karşı hislerimden emin olmasam tahammül sınırlarımı asla zorlamam direkt bitirirdim, ama bu halde nasıl yapıcam ne yapmalıyım bilmiyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Neden böyle davraniyor bilmiyorm saatlerdir zaten gözümden düşmesi damlalarin eksik olmuyor yazmıyordum simdi yazdı cıkıyorum evden diye. Canım cok yanıyor bana ihanet edilmesi düşüncesi benim canımı cok acıtıyor çünkü bunu ben hak etmiyorum. Ne yapıcagimi bilmiyorum
Sevgilim defalarca klube gitti, hâlâ gitmek istiyor?