Birinden çok hoşlanıyor olsanız neden söylemezsiniz mesela söylemeden belli etmeden yapabilir misiniz? bilse gider bilmesin diye sustunuz mu hiç? bence bazı duygular geçer bazen susmak gerek...
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birinden çok hoşlanıyor olsanız neden söylemezsiniz mesela söylemeden belli etmeden yapabilir misiniz? bilse gider bilmesin diye sustunuz mu hiç? bence bazı duygular geçer bazen susmak gerek...
Hayır ben duygularımı hiç bir şekilde saklamam zaten ilişkiler de kesinlikle duyguları saklamak zararlıdır. yani sevgilim olsaydı mesela ben hiç bir şekilde duygularımı saklamazdım ona karşı ya da hoşlandığım aşık olduğum bir kadın olsaydı duygularımı saklamak istemezdim açık sözlü olurdum tabi ki de her zaman.. bir daha ne zaman söyleyeceğim ki yani her an her şey olabilir derdim. Duyguları saklamak, açık ve sağlıklı iletişimi engelleyebilir. Partnerinizle duygusal olarak bağlantı kurmanızı ve ihtiyaçlarınızı ifade etmenizi zorlaştırabilir. Bu da ilişkinizde sorunlara ve anlaşmazlıklara yol açabilir. Duyguları saklamak, içsel bir gerilim ve stres yaratabilir. Duygularınızı bastırdıkça, içsel gerginlik artabilir ve bu da sizi rahatsız edebilir. Uzun süreli stres, ilişkinizin genel sağlığını olumsuz etkileyebilir. Duyguları saklamak, kendi ihtiyaçlarınızı ve isteklerinizi ihmal etmenize yol açabilir. Bu durumda, ilişkinizde memnuniyetsizlik hissedebilir ve kendinizi sürekli olarak bastırılmış veya ihmal edilmiş hissedebilirsiniz. Duyguları saklamak, partnerinizle aranızdaki güven duygusunu zedeler. Eğer duygularınızı paylaşmıyorsanız, partneriniz sizi anlamakta veya desteklemekte zorlanabilir. Bu da uzaklaşma ve bağlantı kaybı hissi yaratabilir. Sürekli duyguları saklamak, bir noktada patlama riskini artırabilir. Duygularınızı sürekli olarak bastırdığınızda, biriken duygular zamanla kontrolünüzden çıkabilir ve patlayıcı bir şekilde ortaya çıkabilir. Bu da ilişkide ani ve zarar verici anlaşmazlıklara yol açabilir.
Ben genelde duygularımı saklamayı seven birisi değilim, ancak bazı zamanlar insan duygularını saklamayı bilmesi gerekir her duygu her sevgi her aşk her zaman her yerde söylenmez. Bu yüzden çoğu zaman duygular ve kalp yerine mantıklı hareket etmeyi ve mantık çerçevesinde ilerlemeyi tercih ederim.
Mesela şöyle bir şey söyleyeyim öyle birisine aşık oldunuz ki birlikte olmanız imkansız hocanız öğretmeniniz arkadaşım yani duygularınızı açsanız bile kaybedeceksiniz en azından uzak durmak duygularınızı bastırmanız açısından ve mantıklı düşündüğünüzde bir şeyleri kaybetmeme açısından duygularınızı açmamak iyi olur yani ben çoğu zaman duyguları yerine mantıklı kullanırım.
Duygusal boşluktan kaynaklı olabilir belki derim susarım o adım atmazsa ölsem söylemem😃
Helal be sjsjs
😃😃😃
Genelde saklama gereği duymam. Ne hissettiğim kolayca anlaşılabilir.
Teşekkür ederim 😇
🎈🙏
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Genel olarak duygularımı saklamam ancak aşkım fazlasında boğulduğu için bir süre sakladım gizli tuttum fakat bu sefer de üzüldüğü için artık saklamıyorum desem de yalan olur hâlâ saklıyorum. Tamemen göremiyor göstermiyorum, boğulmasından korkuyorum. İstediği kadar ihtiyacı olduğu kadar gösteriyorum... 😅
Ben duygularımı ne olursa olsun kesinlikle saklayamam o an bende hissettiğim duygu neyse bunu fazlasıyla belli ederim.
Hayır. Artık kimin hakkında ne düşünüyorsam söylüyorum giderse gitsin umrumda olmaz. Ama sevmek çok baika bir mevzu. Ve kolay kolay birini seveceğimi sanmam. Karakterini beğendiğim olsa da söylemem ~ 𝓜
Duygular niye geçip gitsin ki? Madem hissediyorsun, söyle gitsin…
Sadece soru ya sjsjs
Seviyorsan git konuş bence. Burdan erkolara küfrederiz kabul etmezse 😂
Sevdiğim yok ya boşanma aşamasında ne aşkı 😂
Boşanınca bakarız diyorsun 😂
Allah beni erkeklerden korusun diyorum
Duygularimi saklamak bazen kolay olmasada yapmasini denerim
Çunku sevmenin en gùzel yolu sevdigin insani gizli ve guzel sevebilmekten geçiyordur
Duygularimk anlatip herkesi kendime nazar edecgime
Icimde tutar gizlerim daha guzel severim
söylerim bu arada, ne kadar erkenden yanıt alırsam ileride o kadar az pişman olurum. birlikte vakit geçirme şansımı neden erteleyelim ki.
Asla saklamam o an hangi duyguyu hissediyorsam o duyguyu Yasamak lazım
Hoşlanıyorsam hoşlanıyorum diyorum sevdiysem sevdim derim..
Saklamam Yavaş yavaş hamur açar gibi duygularımı açarım
Duygularımı saklarım, bir çok kez açık dünyaya sunduğum duygular paramparça oldu ve dersimi aldım ben
Yerine göre
Saklarım, saklamak iyi bazen
Alkol almadığım her zaman..
Kişiye bağlı
Çoğunlukla evet.
Çoğunlukla ✌️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?