Onun telefonu sizde, sizin telefonu onda kalacak ve size gelen mesajlara da sevgiliniz dönecek. Bunu kabul eder miydiniz?
Kabul ederim
Asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Onun telefonu sizde, sizin telefonu onda kalacak ve size gelen mesajlara da sevgiliniz dönecek. Bunu kabul eder miydiniz?
Evet neden olmasın ben sevgilime sonsuza kadar güvenirdim zaten yani sakladığım bir şey olmazdı tüm hesaplarımın şifresini de bilirdi ya da telefonum onda kalırdı zaten istediği her şeye bakardı. güven olmadan birisiyle sevgili olmazdım zaten. ama bu kadar çok güvenecek sevecek birini bulmak da bu zamanda oldukça zor zaten.
Baris yanitlarina bakacak olursak saf sevgi isteyen birisin. Cevrende guvendigin kimse mi yok? Yoksa guven sorunun yuzunden kimseyi mi yanina yaklastirmiyorsun?
Evet saf sevgi seviyorum. yani cinsellik umurumda değil sadece aşk ve güven istiyorum. ama bu zamanda kimseye güvenmem çünkü kimse gerçekten sevmiyor gibi geliyor. bu yüzden de genelde mesafeli olurum
Ben evliyim, evlenmeden önce kabul ettim ve ben de onun telefonunu karıştırdım.
Aşırı saygısız ve aşırı yanlış bir davranış. Eğer eğlence içinse yaparım ama kısıtlama zorlama ise yapmam. Telefonum karıma söylemediğim çok konuşma var. Bunların ortaya çıkması beni hiç etkilemez ya da karımın telefonundan çıkacak olan şeyler de beni etkilemez. Etkileyen tek şey kendimize olan saygımız ve sınırlarımızı bekirleyememiş olmamız olur.
Hayır kabul etmem, özel hayat denen bir şey var. Ne kimsenin telefonunu isterim ne de kendi telefonumu veririm. Yanlış anlaşılma olmasın saklamak açısından değil ama herkesin ailesi ve arkadaşlarıyla özel konuşmaları var, işiyle alakalı özel konular var vs. Keyifli günler..
Asla kabul etmem diyemem saklayacak bir şeylerim yok ama arkadaşlarımla konuşmaları ya da konuşmalarını bilmek bilmesini istemem çünkü başkalarının da özel hayatına müdahale olmuş oluruz ama aramalara bakıp konuşabiliriz...
Cevap
53Cevap
Ben telefonumu sadece sevgilime veririm zaten. Böyle bi değiştirmece olsa ben O'na telefonumu verirdim gerçekten.
Kabul ederim, benim gizlenecek birşeyim yok.
İnternet geçmişim dışında herşeye bakabilir zaten büyük ihtimalle veremden önce silerim. Pek saklayacağım bişey yok. Onun dışında geri kalan herşeye bakabilir.
İlişki bu değil emin olun ayrımız gayrımız yok olayı kesinlikle bu değil ilişki dediğin güvene dayalı olur “personal space” olayını anlayın artık
Sadece 1 gunluk eglence amacli yapmak isteyen var mi diye merak edilerek sorulmus bir soru ki varmis da zaten 🙂
Tabii ki ozel konusmalarin okunmasini ben de pek dogru bulamam
Özel bölgelere çok güzel dokunuyorsunuz ama telefona gelince özelim yesinler özelini bir şey saklıyorum demiyor da
Ne alakasi var? Dusun ki benim kankamsin ve sadece bana anlattigin kadinsal ya da ailesel problemlerin var. Benim sevgilim bunu okusun ister miydin?
Ben girip erkek arkadaşımın erkeklerle konuşmasını zaten okumam Ayrıca bunu istemem ama ısrarla saklıyor ya da göz önünde telefonu bulundurmuyorsa şüphelenirim
Değiştiremem çünkü 14 telefonu napcak kız ben ondan bir tane alınca o benden hepsini alırsa saçma olmaz mı?
Sevgilim varsa gizlim saklım yoktur zaten. Gönül rahatlığıyla değiştiririm sorun olmaz. Vermeyen de vardır sıkıntı 😄😄
Sevgülüm yok, olsa da değişmem. Kimsenin telefonuyla işim olmaz. Böyle bir şeyi 24 saatliğine kim niye kabul etsin ki, boş işler.
Degstiririm de annem babam aradgnda nolck bakalm 😅😅
Off hayali bile kötü 😅
Ben değiştiririm de karşımdaki kişi değiştirir mi onu bilmiyorum. Bizim Allaha şükür kimseden gizlimiz saklimiz yok.
sevgilim yok ama ben sorun çıkartmazdım sadece iş gereği arayanlara cevap vermek zorunda kalacak
Saklayacağım bir şey yok ama arkadaşlarım ya da ailem ile olan konuşmaları okuması hoşuma gitmez. Özel alana saygı.
Telefonda olanları zaten doğru bir şekilde kendisiyle paylaştığım için, telefonum istediği kadar kendisinde kalabilir,
yapmıştık telefona bakmıyım ders çalışıyım diye zorla benimkini alıp kendininkini vermişti ama genede çalışmadım
Merhaba, bu tarz seylere gerek yok. herkesin kendi hayati kendi ozel esyalari var. sevgiliyiz diye herseyimizi paylascagimiz anlamina gelmez herkesin ozel alani ozel esyalari olmali
Zaten yazan eden yok verirdim ama onda bir şey çıkarsa diye almak istemzdim ya
Telefonumu kırar falan dolar yüksek alamam daha vermem yani
Niye değiştireyim o benim özelim ve özel kalmalı
Sıkılır benim telefonumdan ama verecek bir sevgilim yok olsa da aylarca onda kalsın banane
Hayır tabi ki, arkadaşlarımın özelini öğrenmesi etik değil.
Hayır Wp'ye kimse giremez çok tssk muhabbeti döndürüyorum görmesin onları 😂😂😂
Kabul ederim fakat telefonda iş yapıyorum o yüzden alamaz 😃 onunda çok aşırı arayanı oluyor sekreterliğini yapamam 😃
Bir sebebi binaen belki olabilir sevgili de olsa sonuçta herkesin kendi özel eşyası aynı çatı altında yaşanmadığı sürece
Bi benim telefonun markasına modeline bakarım, bidr onunkinin.. ayrılsak bile elinde sebi mutlu edecek neden olmalı..
Nasil yani? Ne alaka ki anlamadim..
sadece 24 saatligine degisilecek
Kimseye veremem kusura bakmasınlar. Herkesin özeli kendine.
Sevgilim olsa hiç düşünmeden kabul ederim erkek adamın bir tane sevdiği olur
Kabul ederim gizlim saklım yok. Cevap da verebilir pek fikir ayrılığı yaşayan bi çift değiliz. 🙃
Çocukça işler gibi sanki yan yanayken tabiki alırsın bakarsinda değişmek saçma
Çocukluk aşkıma. cok. benziyorsun
🙂
Olum ayni kardesime benziyosun lan
🙂
Alsın telefonumu hiç problem olmaz
Adama yazık kriz geçirir ksksjsj
İnsanlara ondan bahsedişimden tekrar tekrar aşık olurdu heralde mesajlara bakarsa
Değiştirmem ya gorecegim şeylerden korkuyom
Bende ki cesaret onda yok
Veririm elbette..
Evet benim gizlim saklim ondan yok.
Değiştirmem
Maalesef öyle bir seçenek mevcut değil.
Kullansın istediği gibi nolacak
Yok veremem 😌
Değistiritebilinmeli güven yoksa...
Kabul ederim sıkıntı yok
Nasıl kabul ediyorsunuz aaa :)
Niye olmasın ki hayır diyenler bilemedim şimdi 😁
Benim malım senin malın 😄
İsterse bir aylık kullansın
Banane ya şifremi bile vermem
Sevgilim yok ama olsa değiştirmem.
Hayır yeni aldım zaten
Bir gizlim saklım olmadığı için evet 😅
Hayır :D
Olur ama telegrama girmesin🤣
Önce Sıfırlamak Lazim
benim için sorun yok kisasa kısas ya
Metresimi görür, olmaz
Yazık
Çoğu kadına müstahak bu TR'de.
Çoğu erkek de eşini aldatıyor zaten.
Kadınlar da oturup değerlendirsin bu durumu, neden erkekler bizden soğuyor; niye benden bulamadığı ilgiyi alakayı şefkati başka kadınlarda arıyor partnerim diye bi oturup düşünsünler
Ha iyi o halde..
Siz her cicek almadiginizda, her sarilip opmeyip de ilgisiz biraktiginizda ve yatakta kadini her incittiginizde aldatma hakki kazaniyormusuz. Bildigimiz iyi oldu 🙂
Bak bro, bu hayatta herkes hakettiğini yaşar.
Şimdi bi çevrene bak mesela, incele insanları.
Ne kadar erkek baskın dönem denilse de kadının kutsal sayıldığı, kadının evin içinde erkeği yıprattığı bir haldeyiz.
70 yaşında tanıdığım bir adam var. Gençliğini anlatıyorlar, bizim o eski bildiğimiz maço sert ama eşine saygısızlık asla yapmayan baskın adamlardan imiş. Şimdi bakıyorum adam yaşlanmış, karısı bunun farkında ve adam sadece artık "huzur mutluluk" istediği için kadın adamı yıpratmaya başladı.
Andrew Tate bile söylemişti, boks maçıma 2-3 gün kala; ölme riskim var maçta ve benim duygusal olarak en zayıf olduğum anda sevgililerim beni yıpratmaya çalışıyordu diyor.
Şimdi sen evlilikte ve flört zamanlarında bu ilişkileri soğuk savaşa çevirirsen, erkeği sürekli yıpratmaya dayalı hareketler yaparsan; adamın totosunu kora koysa yaranamazsa sana gider seni aldatır.
Ha aynısını erkek kadına uygularsa da kadın erkeği aldatır.
Dediğim gibi, herkes hakettiği hayatı yaşar.
Ayrilmak daha dogru diye dusunuyorum hala. Elbette kimse kimseyi yipratmasin o ayri ama o kibir torbasi adami fazla dinliyorsunuz. Bir videosunda kadin aldatmasin ama erkek yapar tarzi seyleri savunuyordu. Lutfen karakterli bir idol secin.
Erkeğin yapısal olarak çok eşli olduğundan ki İslam bile bize çok eşlilik hakkı veriyor; padişahların imparatorların vb. geçmişteki erkeklerin çok eşli olduğundan bahsediyor.
Kadının ise yapısı çok eşliliğe müsait değil, zaten hakkı da yok.
Bundan bahsetmiş.
Adamın yaptığı tek şey kadınların gerçek yüzünü göstermek. Çünkü kandırılıyoruz biz kadınlar tarafından. Mesela rol kesmede üstünüze yok, en güçsüz anınızda bile çin prensesi rolünü oynayabilirsiniz vb. bir sürü şey...
Ayrıca adamın 400 milyon doları serveti var, yoldan geçince Bugattiyi kullananların o parayı nasıl kazandığını bizim beynimiz anlamıyor; adam 400 milyon dolar servet yapmış, hayatında bir sürü başarısı var, bırakın da ego yapsın azıcık amwq :D
Andrew Tate'i idol almayacağız da Bülent Ersoy'u mu idol alalım :D
Ego ayrı, kadın düsmanlıgı ayrı.
Eskiden kadinlarin ekonomik özgürlügü yokmus. Erkek calisir ve aileyi korur kollarmis her anlamda. Dolayisiyla bu gibi durumlarda da mecbur kalindiginda ve erkek de o 2 ya da 4, artik kac kadin aldiysa 🙂 Hepsine hem maddi hem duygusal hem cinsel hem aklina gelebilecek her anlamda yetebilecekse alabilir denmis ama hepsini ayni anda zaten yapabilmek cok zor oldugu icin en ufacik aksakliginda kul hakkindan başın yanar. Zaten islam tek esliligi daha dogru bulur. Yok yani erkek kafasina gore alip de sofraya cesit misali alamiyor es falan.
Eskiden erkeklerin çalışıp kadınların daha az çalıştığı doğru. Ki Avrupada da eski çağlarda bu çoğu yerde doğru sayılırdı.
Erkeğin aileyi koruduğu da doğru. Başına bir şey geldiğinde sevgilini veya kocanı arayabilirsin, veya Allah korusun bir tehlike anında erkek devreye girebilir.
4 eş alma durumu aslında şunun için söylenir:
- Mesela örnek veriyorum X ülkesinde 100.000 tane 20 yaşında erkek, 100.000 tane 20 yaşında kadın var (tüm nüfus bu, örnek bu sorgulama) . Sonra erkekler savaşa girdi ve yarısı öldü.
50.000 erkek ve 100.000 tane kadın kaldı. Tek eşlilik olursa, 50.000 tane kadın evlenemeyecek. Dinler de evlenin diyor. E şimdi 50.000 kadına ne olacak? Bu gibi durumlarda 2 eş alınabilir mesela.
Ha kadın ayrı ev isterse ki aynı evde iki eşi de tutamazsın zaten, erkek yapmak zorunda, ihtiyaçlarını adil bir şekilde karşılamak zorunda erkek. Adaletsizlik eşitsizlik yapamaz erkek.
İslamın tek eşliliği daha doğru bulduğu doğru, ama bu tarz savaş veyahut nüfus eşitsizliği muhabbetinde çok eşlilik yapılabilir.
Ama çok doğru idare edilmesi lazım eşlerin. Kadın kıskanç bir yapı.
Bu arada yanlış anlama, çok eşliliği savunmadım.
Yoksa benim de ileride tek bir eşim olacak.
Tek esliligi dogru bulmana sevindim. Yani islami açıdan evlenmek bir lüksten öte. O tarz bir durumda kadın sorun etmiyorsa ve diger kadin da maddi manevi zor durumdaysa, kabul ediyorlarsa yapsinlar. Ama ben kabul edemezdim sahsen. O kadina imkanimiz yettiginde maddi manevi destek olabilirdik ama 2. Eş durumu hos bir sey degil diye dusunuyorum. Dusunsene, esin yan odada baskasiyla sevisiyor ve sen de sesini duyuyorsun. Bu tarz bir seyi her insan kaldiramaz.
Medenice tartisabildigimize de sevindim🙂
Saygı oldu mu medenice tartışma olur bro.
2. eş durumunda galiba 2 ayrı ev olması gerekiyor diye biliyorum.
Yan odalarda olmaz, harem mi orası bro ne yaptın :D
Sakluycak birşeyin yok
asla değilde, etmem.
Güven oldukça 48 saat de olur
vermem kırar mırar ıphoneumm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?