Arkadaşım hiç o insanların yanında bulundunuz mu biri diyor kanından şarap yapar biri diğeri diyor ki meze bir diğeri duvardaki kanı temizlersin diyor bence medyanın etkisinde kalmışsınız
Hangi medyadan bahsediyorsun, şunu öğren pis iştesin, yapamadıklarını sana bağıra bağıra öğrtecekler birde iyi bi adama denk gelmezsen seni kıskanan biri çıkarsa rabbim göstermesin kimvurduya gidersin
bulundum da sen neden normalden uzak bir şey istiyorsun, sana da benim gibi normal şeyler acı mı veriyor? o insanların birçoğu haplı, psikopat, koparıcı insanlar, bir gün senden de birşeyler koparabilirler
gazeteci gibi ne çok soru sordun, gizlilik diye bir şey var gizlilik :) mesaj at dicem de senin ona da seviyen yetmez, sen boş ver bu işleri, evlen ve yuvanın kadını ol.
napsınlar cami mi yaptırsınlar, ahlak denen şey sonuçta milyonlarca yıllık evrimin bir sonucu, insan işi konulan kurallar değil mi? bunu seninle tartışmam da garip :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sedat Peker dayım olur yarın sağlık raporu ve kimlik fotokopisi getirsin yerin altına alalım dedi
😂😂
Kızım o wattpad hikayeleri doğru değil başına bela alırsın 😂😂
Wattpad hiç okumadım bilmiyorum 😂
Polat mafyayı bitirdi
Sckklklll
Arkadaşım yorumda da dedim ya bana medyadan bildiklerinizi yazmayın gerçekten tanıyanlar yazabilir mi dedim
Böyle saçma sapan şeylere özenme
Saçma olduğunu biliyorum ama elimde değil
Her şey senin elinde boş bir heves içindesin kendini geliştirebilecek aktiviteler yapmalısın mesela dil öğrenebilirsin.
O ilerde fena olaylar var
Kurtlar vadisini az izle bacim
O ne çocuk gibi 23 yaşındayım ben ne istediğimi biliyorum 😉
Meze olursun
Arkadaşım hiç o insanların yanında bulundunuz mu biri diyor kanından şarap yapar biri diğeri diyor ki meze bir diğeri duvardaki kanı temizlersin diyor bence medyanın etkisinde kalmışsınız
Hangi medyadan bahsediyorsun, şunu öğren pis iştesin, yapamadıklarını sana bağıra bağıra öğrtecekler birde iyi bi adama denk gelmezsen seni kıskanan biri çıkarsa rabbim göstermesin kimvurduya gidersin
bulundum da sen neden normalden uzak bir şey istiyorsun, sana da benim gibi normal şeyler acı mı veriyor? o insanların birçoğu haplı, psikopat, koparıcı insanlar, bir gün senden de birşeyler koparabilirler
Ne gibi bir şey koparabilirler ki o tarz kişilerle sevgili olmak istemem ama hemcinslerimle arkadaş olmak isterim arkadaşlıktan zarar gelmez
Daha ne gibi ortamla karşılaşacağını bilmiyorsun hemcinslerimden zarar gelmez diyorsun neye dayanarak bunu söylüyorsun.
şu anki konuşmaları dahi tartışamayacak duruma gelebilirsin mesela, neyse. burdan her şey yazılmıyor
Off üstü kapalı neden konuşuyorsunuz keşke biraz daha açsanız konuyu en azından bende neyle karşılaşacağımı bilirim tabi siz bilirsiniz
her şey açık daha ne istiyon tm tm git istedikleri gibi olursan seni hacca gönderecekler
senden olmaz zaten muhbir gibisin ;)
Muhbir gibi olduğumu nerden biliyorsun
gazeteci gibi ne çok soru sordun, gizlilik diye bir şey var gizlilik :)
mesaj at dicem de senin ona da seviyen yetmez, sen boş ver bu işleri, evlen ve yuvanın kadını ol.
Mal mısın aqa uygulamanın adi zaten kızlar soruyor demek ki bilgi almak istiyorum ki soru soruyorum seni insan yerine koyup konuşan da kabahat var
git başkalarını manipüle et, senin gibi dengesizler çok yaşamazlar zaten söylim.
Off ne boş yaptın
beni tanısan boş muyum dolu muyum görürdün sen
İyi ki de tanımıyorum bana seviyezsizsin, dengezsizsin diyen sensin bana düzgün cevaplar verseydin emin ol bende verirdim
Ölürsün jsjd
onlar sana girmesin dikkat et
Neden ki ne yapıyorlar ki
kullanıp mendil gibi atarlar seni, kullanım alanları geniş, sana hangisi lazım;)
Oyleler mi gerçekten hiç ortamlarında bulundun mu bana sedat peker, Sedat Şahin falan iyi insanlar gibi geliyor
evet o kadar iyiler ki sadece mafya denmesinden hoşlanmıyorlar
Dalga geciyorsun herhalde scvghjjjjhj
yoo ciddiyim
Sanki adamlar çok ahlaklı işler yapıyorlar birde mafya demekten hoslanmiyorlar garip 😄😄
napsınlar cami mi yaptırsınlar, ahlak denen şey sonuçta milyonlarca yıllık evrimin bir sonucu, insan işi konulan kurallar değil mi? bunu seninle tartışmam da garip :)
Aynen
john waynen
Haydaaaaaaaa