Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyor hayal dünyasında yaşıyorsun gerçekler bu. Ben diyorum bende boş durmam onun mesleği evet yüksek bende çalışıp memur olmaya çalışacam bana yazdığı “aajansnsndnd okey “
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kiskanmis bence dikkate alma. Sevgilinle senin aranda bir sorun yoksa onu hic ilgilendirmez. Onemli olan statu değil sevgidir bence
Ona göre de ben kıskanıyorum benim sevgilim bile bunu ağzına almamış ama inatla bunu savunuyor evet böyle de olabilir ama diyebilir demi sen emek ver olursa olur olmazsa olmaz nasip kısmet bunları demek zor depil demi. Böyle küçümseyerek konuşuyor bende ondan uzaklaştım bi derdimi anlatıp yardım istemiyorum buna da işte sen nankörsün sen kendini kaybetmişsin diyor
Dış hekimi ve doktorluk denk miymis
İşte diş hekimleri doktor olunca denkleri onlar gibi olanlar lütfen hepsini okuyup bana yorum yapar mısınn
Yorumlayim
Kuzeninle irtibatını kes
Ona göre de ben kıskancım ciddi uzun ilişkisi olsa ben onu kıskanırmışım. Çevresinde bi doktor ev kızı almışlar gelmiş diyor annem dedi doktor canım mııı doktor canım mıı ev kızı almış. Yani sonuçta bende aynı şeydeyim üstüme alınmam normal mi sonuçta ben de işe girmesem sevgilim beni alsa demek doktor canım mı diyecekelr
Ya senin kuzen tam bir ezik
Slak olacak canım yerleri
Neden halen bunla muhatapsinki
Lütfen benim yerime düşün öyle doktor slak nı diyor yarın öbürgün bende aynı şekilde olabilirim yani annesiyle kendisi demek diyecek doktor slak mıı
Dün küstük zaten
Onlar her daim bir şey diyecek. Takılmak yersiz
En ufak şeyi yüzüme vuruyor bende diyorum yüzüme vurduğunu farkedince uzaklaştım ve bu sevgili yapınca değişen karakter oldum
Ama gıcık oluyorum gelmiş diyor sne niye üstüne alındın
Ben diyorum bende boş dırmyacam bişeyler yapacam yazdığı şey” dmxmxmxm okey@
Bu kuzen ne iş uapiuor
Bi de dün yengem buna sevgilin varmış diye sormuş bende dün kendi anneme sevgilimi söyledim gelmiş diyor sen yenge bana sordu diye sen ondan gittin annnene dedin oysaki ben kaç aydır anneme ilişkimi söylemek istiyordum o da biliyordu
Benle aynı bölüm okuyor Sosyoloji̇
Yaaa salla geç o zaman bomboş bir varlık. Bende senden daha üst bir bölümde sandim
Hayır aynı bölümdeyiz 2 yaşta büyüyğüm zaten mesele söyleyiş tarzı laf sokmadan küçümsemeden dese tamammım. Kendi kız kardeşi şu an 16 yaşında lise de sevgilisi var ona BİLe diyor liseden sonra bay bay
Ya döverim ben bunu
Gelmiş diyor ben kardeşime bile diyorum yani kardeşine bile demesi sanki küçümsemek değil lise aşkı olabilir ne bileyim insan demes liseden sonra bay bayyy
Ya boş ver appptali ya
Kıskanmış ya net.
Ona göre de ben kıskancım onun uzun ilişkisi olsa ben kıskanırmışım ama onunda yaptıkları bunlar elbet bende mükemmel değilim benim de hatalarım olabilir ama ben asla birini küçümsemiyorum kuzenim konuşsa benim gibi biriyle derim konuş ilerisini Allah bilir kendini bişeye şartlama He benim de insanlara iyiliğim olmuştur sma ben hiç bi arkadaşıma kavga da bunu söylemiyorum
Ya kişi kendinden bilirmiş işi. Kendisi öyle olduğu için seni de öyle sanıyor net
Kız kardeşi 16 yaşında onun da sevgilisi var yani çocuklar daha ona BİLe diyor liseden sonra bay bayyy yani sanki herkese demesi normal bişey
Doktorla evlenmek saçma