Kuzenim kıskanç mı?

Sevgilim diş hekimliği bende normal bi 4 yıllık bi bölüm. Kuzenim her zmann doktor doktoru alır denklik meselesini ima ediyor. Doktor ev kızını almaz memur olsam BİLe doktorun dengi doktor kafasında. Bunu güzel dille demiyor küçümseyerek dediğini hissediyorum. Bi de ben buluşurken sevgililerim de bi kaç kez yardım etti bi kavga da hemen bunu yüzüme vuruyor bende yüzüme vurduğu için ondan yardım istememeye başladım bişey olsa diğer kuzenim yardım etmeye başladı o da buna diyor ki sen nankörsün beni kullandın falan yani yaptığını belki çoğu kız arkadaş birbirine yapmıştır ama ilk yaptığında BİLe hemen yüzüme vurdu bende yüzüme vuracağını bildiğim için uzaklaştım ve yardım istememeye başladım bu konuda ben nankör mü oluyorum. Bir de ilişkim 8 aylık yani bi kavga olunca bahsediyorum durduk yere ilişkimden bahsetmiyorum buna da diyor sen kendini kaybetmişsin kimsenin senin ilişkinde gözü yok diyor sizce ben mi hatalıyım o mu
Güncellemeler
+1 yıl
Bana diyor hayal dünyasında yaşıyorsun gerçekler bu. Ben diyorum bende boş durmam onun mesleği evet yüksek bende çalışıp memur olmaya çalışacam bana yazdığı “aajansnsndnd okey “
Kuzenim kıskanç mı?