AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
normal bende 6 yıllık ilişkimi bitirip anında yeni sevgili yapmıştım
Ben yapmam da kimseye güvenemem zaten büyük ihtimalle
Normal çünkü zamane gönül işlerinde kalbin yeri yok , öylesine takılıyorsunuz
Aynen öyle karşı taraf böyle istediği için olmadi
İlişkiyi sen bitirdiğin için öyle acısını sonradan yaşayacaksın muhtemelen. Sevdiğim çocukla iletişimi kestiğimde ben de öyleydim başlarda.
İlişkiyi ben bitirmedim kapıya kadar beni o itti ben elimden gelen herseyi yaptim 5 senede aklına gelebilecek her şeyi annesinden fazla sevdim onu karşılığı buysa diyecek bir şeyim kalmadı artık
Üzülmüyorsan sorun yok. Sıkıntı neydi anlatmak istersen dinlerim yazabilirsin
Sana karşı tarafı anlatayim kisaca çocukken tanıştık resmen ilk başlar çok guzeldi beni kullandı cinsellik için falan değil onu yapmadı çünkü ben asla o şekilde yaklasmadim neyse sonra başkalarına tercih etti sonra beni istemedi sonra geri döndü ve daha bir cok sey yaptı manipüleler suistimaller simdi de mesajlarıma cevap vermiyor en sonunda dayanamadım engelledim benden bu kadar gerçekten tek dileğim hiç bir zaman mutlu olmaması
Anladım. Yoluna bakmak en iyisi üzülme boş ver kanka
mutlu değilsin ama gayet normal
Haklısın mutlu değilim ama karalar da baglamiyorum
Helal olsun kurtuluşunun
Sen nasıl hissediyorsun kendini
Bilmiyorum o kişi için üzülmüyorum onun için göze aldığım şeylere verdiğim emeklere 5 sene boyunca kendime hiçe sayişıma kısacası kendime çok kızıyorum kendim için üzülüyorum
Yapma ya
Kaç yaşındasın
19 yaşındayım 14 yaşında tanıştık
Oov baya olmuş
O düzgün biri miydi
Hayatimda tanıdığım en kötü insan allahtan tek dileğim hiç bir zaman mutlu olmaması 5 senede o kadar çok ağladım ki her bir gözyaşımın hesabını Allah sorsun asla canına başına bisi gelmesini istemiyorum bu onun için kurtuluş olur 100 yaşına kadar yaşasın ama hiç mutlu olamasın canımı al diye yalvarsin Allaha
Yapma ya yine de 5 senelik ilişki yaşamışsın öyle deme sonuçta anılarınız var. Kınama kimseyi
Dua et geç bence
Yine de mutlu olsun
Senden bir şey rica edebilir miyim
Hayir o 5 senede ben neler çektim kınamıyorum ben kimseyi kimseyede beddua etmem ama canım çok yandı mutlu olmasını zerre istemiyorum yaşadığı her ilişkisinde tekmeyi koyduklarinda ya da en ufak hatasında sildiklerinde beni o kadar çok ariycak ki bulabilirse
İste
Seninle tanışabilir miyim rahatsız etmeyeceksem
Yanlış anlama acını kullanmıyorum
Ne için
Öyle arkadaş dost olmak için
O çocuk için Hayırlısı olsun
Yok teşekkür ederim ben böyle zamanları yalnız kalarak aşıyorum
Hayır ben seninle arkadaş olmak istiyorum. Acını kullanmak için değil tabiki de
Tabiki aşarsın zaten Senin için iyi olmuş
Neden istiyorsun anlamadim
Yani bu uygulamayı arkadaşlar edinmek için ve sosyalliğimi geliştirmek için indirdim. Bir de karşı cinsle iletişimimi güçlendirmek için. Seni rahatsız ettiysem özür dilerim.
Acını Da paylaşabilirim
Kimseyi üzmek istemem
Anlıyorum ama ben bu durumu acımı yalnız kalarak aşıyorum yalnızlıktan kastım telefon kullanmayarak mesela yakın arkadaslarimla bile konuşamıyorum
Çok haklısın. Ama kendini de çok yıpratma önemli olan sensiz. Çok kapanmamanı rica ediyorum. Değmeyecek biri için üzülme
Bence tam tersini yapmalısın
Arkadaşlarınla konuşmalısın, kafanı dağıtmalısın
Yalnız kaldıkça onu düşünürsün
Onunla ilgili anıların aklına gelir
Yanlış mıyım
Haklısın ama ben yapamıyorum yalnız kalarak bu duruma alışıyorum çünkü arkadaşlarımla konuştuğumda falan sadece anlık olarak kafam dağılıyor sonra yalnız kalınca yine kafamda ben bundan nefret ediyorum oyuzden bi süre yalnız kalıp sonra ayağa kalkiyorum
Senin tercihin senin yaşamın sen nasıl istersen
Önemli olan sensiz arkadaşım
Teşekkür ederim kendimi topladığımda burdan yazicam sana çünkü inan şu an konuşsak ben telefonu bi kenara aticam cevap veremiycem kimseye kendimi biliyorum
Rica ederim sana bir şey söyleyebilir miyim
Tabi
Sen başka uygulama kullanıyor musun geri döndüğün zaman belirlediğimiz bir yerden konuşuruz. Sen atlatınca
Tabi seni zorlamadan
Burdan yazarım ben sen uygulamayı silme
Valla aklımda burayı silme düşüncesi vardı
O yüzden demiştim
Çünkü bu uygulama biraz kötü insanlar ile dolu
Haklısın ama başka vericek bi hesabım yok şuanda
Yapma ya ne diyeyim ki
Yolun açık olsun seninle tanışmak isterdim
Ama zor gibi
Teşekkür ederim seninde yolun açık olsun
Ben de biraz dopamin detoksu yapacaktık
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Simdi bi duş aldim rahatladım çok düşündüm ben hiç birsey kaybetmedim aksine kurtuldum ama o onu hayatta sevebilecek tek kişiyi kaybetti Şu an farkında değil ama olucak ve o farkına vardığında ben onu çoktan unutmuş olucam
Aynen öyle kuzum. Senin için hangisi iyi ise o olsun
Keşke seninle arkadaş olabilseydim
Olabiliriz
Tamam bana istek atabilirsin
Cunku artik sevmiyosun sadece aliskanlikti
Kafada bitmişse artık normal
Kurtulmuşsun tebrik ederim
İçimde hala bi burukluk var bu ondan kaynaklı değil kendi emegime üzülüyorum 5 senemi heba ettim kendi akılsızlıgıma dayanamıyorum
mutsuz bir ilişkinin bitmesi seni neden üzssünki
Neden
Bilmiyorum sanırım bıktım çünkü karsi taraf o kadar kötü bir insan ki sadece dua ediyorum hiç mutlu olmaması için
Keyfine zevkine bak
yeni birini bul