Ben buna çok kötülük yapmıştım ihanet falan sonra bı sene peşinde koştum dönmedi üç ay önce bıraktım tamamen aramıyorum yazmiyorum
Geçenlerde stalkladim sıfıra vurmuş saçını bide bira göbeği yapmış sizce depresyonda mi?
Ben buna çok kötülük yapmıştım ihanet falan sonra bı sene peşinde koştum dönmedi üç ay önce bıraktım tamamen aramıyorum yazmiyorum
Geçenlerde stalkladim sıfıra vurmuş saçını bide bira göbeği yapmış sizce depresyonda mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Her katil cinayetine bakmaya gelir gibisiniz. İhanet edip peşinde koşmanın anlamı ne? inşallah sana ettiği bütün beddualar tutar bunu hak ediyorsunuz.
İhanet ettim ok ama aldatmadim sonuçta hem seviyorum ki kostum nolmus
Burada önemli olan koşma meselesi değil senin yaptığın ihanet. o kadar ucuzsun ki soruyu sorarken bile ihanetten sonra falan yazıp yaptığın şeyin hala kafanda basit olduğunu düşündürmeye çalışman. İnsan yapılan en büyük olay aldatmak değildir. İnsanların hayallerini yıkmak da kötü bir şeydir. Sende kimseyi Sevebilecek Kalp yok bacım kusura bakma
Bilemezsin basite indirgeyip indirgemedigimi ben vicdan azabından kendimi öldürmeyi bile denedim gerçekten üç sene boyunca sadece onu sevdim bana sürekli hakaret ederdi küfür ederdi her şeyim ile dalga geçerdi kendimi olduememi söylerdi sonunda dayanamayıp yaptım ve yaparken cidden hastaydim ve psikolojik tedavi goruyordum
Sana hakaretler eden küfürler eden insana yapılacak tek bir şey vardı yol vermek. Neden onun yaptığı karaktersizliklerden sonra ihanet gibi ucuz bir yola yöneldin. kendini vicdan azabına soktun? Bak kardeşim bir şey bitmesi gerekiyorsa bitirilir. bitmesi için veya intikam için insanlara ihanet etmek basitlikten başka bir şey değildir.
Biliyorum bak benim zaafim gibi bir şeydi o çocuk ben okb hastasiyim ve takıntilarimdan biriydi saplantı derecesinde sevdim bana beni sevdiğini söyledikten iki gün sonra başka bı kıza gittiğinde denedim aylarca konuşmadım ama yine geldi onu asla unutamayacagimi hep onu sevecegimi soyledi yine aynı saçmalığa bulastim yine birakti hırs yaptım belki yapmassydim bu vicdan azabı ile bogusmassydim su an onu unutabilirdim ama vicdanım izin vermiyor özlüyorum sanki sadece onun döneceği gün için yaşıyor gibiyim berbat bı haldeyim ben kendimi affedemiyorum
Şimdi oldu bak konuştukça açılıyorsun evet senin de sebeplerin varmış şu an anlayabiliyorum. tabi bu ihaneti onayladığım anlamına gelmiyor. konuşmak istersen mesaj yaz.
her şey niye senle ilgili olsun? Adamın bir hayatı var...
Hayır değil ya kendinizi başkalarının hayatında çok önemli bi yere sahip gibi hissetmeyi bi bırsksanız mı acaba
Geçmiş olsun
Neden
Kaplumbağa deden
Şaka saka
Seni özlüyor
Ay nerden anladin
Belli değil mi sence de?
Nerden belli
Kesin öyledir:)
Derken
Senden ayrıldığı için depresyonda dalan değildir demek istedim
Of ya niye öyle yapmış o zmn