Yaklaşık bir haftadir biriyle flört ediyorum ama sosyal medya olduğu için güvenemiyorum nedense
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Merhaba,
Evet ve şu an kız arkadaşım var. Yer mekan ve zaman bahanedir. Önemli olan kişilerdir. Reel sanal farkı yoktur. Reelde de sanal fake çoktur...
Doğru diyorsun ama herşeyi çok hızlı yasanak istiuor yani akışına bırakalım diyor ama bnde görmeden bir şey yapmak istemiyorum canimli cicimli konuşmak bna mantikli gelmedi
Çok hızlı yaşamak derken daha açabilir misin örneğin? Net ol neyi hızlı ne hızlısı
Yani şöyle canım cicim aşkım şimdiden ayrıca evlilik planları yspiyor çocuk felan yani kizimiz oğlumuz olsun ama çok erken deilmi
Zaman su misali akıp gidiyor gider. Vakit nakittir. Zamana yön veren kişilerdir..
Lafta sözde herkes her şeyi der önemli olan icraattir..
Ailenle tanışmaktan ailesi ile tanıştırmaktan bahsediyor mu?
Evlenirken ne kadar altın bilezik istersin diyor mu ya da nerede yaşamak istersin ya da sana ayrı ev açıp açmayacagini söylüyor mu?
Canım cicim aşkım bunlar basit şeyler
İnce eleyip sık dokumalı 😊 icraatlere bak lafa değil
Evet dedi ilişkimiz iyi giderse Eylül'de ailemle tanistiricam dedi. evi varmis ondan bahsetti çocuktsn çok bahsediyor herşeye doydum bn artık evlenme kafssindsyim diyor böyle
O zaman başka ben doymadım açım valla her şeye 😅doymuş insan yaşı kaç senin yaş kaç
İkimizde aynı yastayiz 29
Yaşlarınız iyi niyetin ciddi mi evlilik düşünüyor musun
Bnim ciddi onu bilmiyorum
Öğrenmelisin test et
Sosyal medyadan tanışıp evlendi kardeşim. Başka bir iş arkadaşım da oyle. Olunca oluyor.
Öyle ama bnim ilk sosyal medyadan birde başka şehirde
Benimki de 1000 km ötede 😅bu sene evlilik düşünüyoruz sjjss
Of ya bilmiyorum kafam patlayacak dusunmekten
Patlar tabi bana sor bana danış sen
Başka şehirde biraz zor olur ama sabırla kurulursa ilişki daha sağlıklı olur
Evet zor fark ettim 😅
@evrenizationınfeyki öyle ama işte insan guvenemiyor
Neyi zor farkettin
Zor valla uzak olması 😅ilk gittiğim de 12 saat yol gittim arabamla sonra uçakla gitmeye başladım 😅zor mesela şu an yanımda değil her gün buluşamiyoruz özlüyorum
Yapılır neden olmasın?
Çok tedirginim ya
Tedirgin olmana gerek bir durum yok görüşürsün kafana uyarsa devam edersin flört aşamasını geçersin uymazsa zaten olmaz neden tedirginsin?
Ya bilmiyorum ki ya s*pık çıkarsa ya flortoz biriyse
Salarsın biter insanların çok olduğu bir ortamda buluş geç saatler olmamasına dikkat et değerlendir 1. de geçerse onayından 2. de bir daha onayından geçerse devam et işte
Valla bilmiyorum
Bilmiyorsan devam etme gadanı alıyım
Guvenme herkes mikici orada
Of ilk defa sosyal medyadan biriyle konuşuyorum çok tedirginim
Olmalisin
Bos isler reelde daha mantikli
Olur neden olmasın tanıdıkça güvenirsin
Başka nerden yapıcan abla be
Reelde
Valla pek az kaldı öyle
Bilmiyorum bnim ilk sosyal medyadan oluyor kafsm karışık güvenemiyorum
Alışırsın be abla baktın güvenmedim ayrıl gitsin
Öylede kolay olmuyor be ablam
En iyisini sen bilirsin be abla
Saol canım 😊
Sen de iyi rollendin abla dedikçe he 😂😂
Bir şans ver
Verdim ilk defa flört ediyorum sosyal medyadan çok tedirginim
Güvenme zaten
Evlendim ben
Bende
Sonuç peki
Ya nasıl guvendin bn ilk defa sosyal medyadsn biriyle flört ediyirim ve çok tusf geliyor
Çok güzel gidiyor. Tabi güvenmek zor ama temeli sağlan atmak lazım mesela buluşup görmeden sevgili olmamanı öneririm. Biz birkaç ay görüştük ama sesli olsum görüntülü olsun hep konuştuk sonra buluşup öyle ilerledik. Buluştuğunda hareketlerinden anlarsın zaten. Ben telefonunu bile kurcalamıştım hiçbir şeyi silmemişti veya bir yerin şifresini istedim mi pat diye veriyordu saniyesinde. Ondan hiç güvenim kırılmadı eli kanda bile olsa telefonumu hep açardı ilgisinden hiç mahrum bırakmadı. Bu gibi şeylere dikkat et zaten bunlar sana otomatik güven verir ama her şey zamanla. Ön yargı yapma, hızlı da ilerleme. Adım adım koy taşları yerine.
Yani şu an iyiyiz ilgi felsn var hatta Ağustosts buraya gelecekmiş ama çok tedirginim
Tedirgin olma akışına bırak yanına gelmesi bile değer geldiğini gösterir. Bu devirde hele her şey ateş pahası kimsw öylesine biri için masraf yapıp gelmez etrafta bir sürü kız var unutma yapsa yakından da yapardı flört
Peki şu an nasıl ilişkiniz
Güzel canım 5 senedir birlikteyiz bir problem çıkmadı hiç
Yani bir hafta bile olmadı flort aşamasındayız ama canimli cicimli konuşuyoruz bna kalsa sıralı yaşamak istiyirum oda akışına bırakalım içimizden nasıl geliyorsa öyle dawranalim diyor hemen evlilik çocuk planları yapıyor anlamadim
Olmaz be
Yapilliyor
Bulsam evlenirim