Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum biri var ama aklımda da bir sürü ama ve çünkü biraz konuşalım mı?

Belki bana yardımcı olacak birileri çıkar. Şöyle takimtimi yeni bitirdim. Birisine aşırı takintiliydim. Aşık falan olduğumu düşünüyordum ama yok ya benimki takıntıydi sadece. Ben bu takıntı sürerken bir sürü kişiyi red ettim. Ama bu seferkini edemedim. Baya yakışıklı mavi gözlü, açık kumral saçlı, yuvarlak yüzü var. Daha tabi Instagram'dan konuştuk aynı şehirde yaşadığımız içinde hayır diyemedim ama görüşebilirim ileride sonuçta semtlerimiz de yakınmış. Ama ben eskisiyle bir sürü olay yaşadım. Eskisi tarafından manipüle edildim, eskisi tarafından dayak yedim benim psikolojimi öyle bir bozmuştu ki birlikte oldum. Beni dolandırmışti ama kafamda bitirdim sayılır. Yenisine başlayayım mı? Bu sefer deneyimli bilinçli şekilde başlıyacam. Velhasıl kelam başlarsam eskisi ya anlatırsa ya da o anlarsa eskisiyle yaşadıklarımı?
Arkadaşlar yeni bir ilişkiye başlamak istiyorum biri var ama aklımda da bir sürü ama ve çünkü biraz konuşalım mı?