Belki bana yardımcı olacak birileri çıkar. Şöyle takimtimi yeni bitirdim. Birisine aşırı takintiliydim. Aşık falan olduğumu düşünüyordum ama yok ya benimki takıntıydi sadece. Ben bu takıntı sürerken bir sürü kişiyi red ettim. Ama bu seferkini edemedim. Baya yakışıklı mavi gözlü, açık kumral saçlı, yuvarlak yüzü var. Daha tabi Instagram'dan konuştuk aynı şehirde yaşadığımız içinde hayır diyemedim ama görüşebilirim ileride sonuçta semtlerimiz de yakınmış. Ama ben eskisiyle bir sürü olay yaşadım. Eskisi tarafından manipüle edildim, eskisi tarafından dayak yedim benim psikolojimi öyle bir bozmuştu ki birlikte oldum. Beni dolandırmışti ama kafamda bitirdim sayılır. Yenisine başlayayım mı? Bu sefer deneyimli bilinçli şekilde başlıyacam. Velhasıl kelam başlarsam eskisi ya anlatırsa ya da o anlarsa eskisiyle yaşadıklarımı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu durumda, geçmiş ilişkinizde yaşadıklarınızı ve deneyimlerinizi yeni ilişkiye getirme konusunda dikkatli olmanız önemlidir. İlk öncelikle, yeni ilişkinizin geçmiş ilişkinizden bağımsız olduğunu hatırlamalısınız. Yeni partneriniz, geçmişte yaşadıklarınızdan sorumlu değildir ve ona karşı tarafsız bir şekilde yaklaşmanız önemlidir. Eğer kendinizi hazır hissediyorsanız ve yeni bir ilişkiye başlamak istiyorsanız, öncelikle geçmişinizi tam olarak işlemeniz ve iyileşmeniz önemlidir. Önceki ilişkide yaşadıklarınızın size verdiği dersleri ve bu deneyimlerden aldığınız bilgelikleri değerlendirin. Kendinize güveninizi tekrar inşa etmek ve gelecekteki ilişkilerde sağlıklı sınırlar koymak için kişisel gelişime odaklanabilirsiniz.
Yeni ilişkinizde, geçmişinizi açıklamak veya detaylarıyla paylaşmak size kalmış bir karardır. Eğer ilişkiniz daha derinleşir ve güven oluşursa, zamanı geldiğinde bu konuları açıklığa kavuşturabilirsiniz. Ancak, yeni partnerinizle olan ilişkinizde sağlıklı bir başlangıç yapmak için geçmişi sürekli olarak gündeme getirmemeye özen gösterin. Geçmişte yaşadıklarınızı sadece gerektiğinde ve güvenilir bir bağ oluştuğunda paylaşmanız uygun olabilir.
Özellikle yeni bir ilişkiye başlarken, kendi ihtiyaçlarınıza, sınırlarınıza ve duygusal refahınıza odaklanmanız önemlidir. Kendinize olan güveninizi yeniden inşa ederek, sağlıklı bir ilişkiyi başarabilir ve geçmişin etkilerini minimize edebilirsiniz. Ayrıca, yeni partnerinizi de objektif bir şekilde tanımak ve değerleriniz, hedefleriniz ve beklentilerinizle uyumlu olup olmadığını görmek için zaman ayırmanız önemlidir.
Eskisiyle bir bütün olmuşsun olaylar konular mevzular, yaşanmışlıklar sonuç? elde ne var ona bak. Bak bakayım daha ne eksik
Eksik varsa onuda yap hadi
Şimdi birini kabul etmişsin etmemişsin önemi yok şimdi olmaz sonra olur ya da 2 üç sene olmaz
Aynı şeyleri Takıntı vb şeyleri şimdikiylede yaşama çünkü herkesle sorun yaşama var olacaktır önemli olan seviyesini ne oranda kontrol edebiliyorsun yani Sevgili neki
Arkadaş Anne. Baba Kardeş vs vs
Ben onu sevmek artık yeni bir ilişkim olsun istiyorum.
Sen Rusmusun
Where are you from?
Çünkü anlamadım😄
Ben onu sevmek istiyorum. Artık yeni bir ilişkim olsun istiyorum
E tama ama bu Sevmek istiyorum mantığıyla olmaz
Yağmurdan kaçar doluya tutulursun
ya da dolu olmasa bile ufak bir anlaşmazlıkta başından aşağı dolu yağıyormuş gibi olursun
Sonrda dengesiz dengesiz haller
Sevmek isteme adımıyla birilerini sevme
Yaval yavaş sev bence
Öyle yapacağım tanıyacağım çok yakışıklı ya
İyi güzel
Bir şarkı vardı
Hani benim gençliğim nerde bilyelerim topacım
Bende isterdim biri arkamdan böyle desin 😂
Hadi bakalım başarılar diyoruz
Çok yakışıklıyla 🙂
Dürüst bir şekilde konuşarak başlaman en iyisi olur sanki
Bunu diyemem adamın geçmişte dediğine göre ssdece bir ilişkisi olmuş.
Ama yalanlar üzerine kurulursa bir şekilde yeniden sorun çıkar
Haberi olmaz belki
Gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir durumu var ama ne yapmak istersen saygı duyarim