Beni bırakıp sonra geri dönen flörtüme evleniyorum diye yalan söyledim?

Flörtümle başlarda harikaydık. Sonra aniden uzaklaştı benden. Sorunlarım var yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Tamam dedim bekledim. O askerdeyken uzak mesafe olarak başlamıştı her şey. Bi süre sonra tekrar hayatıma girdi evleniyorum dedi. Dünyam yıkıldı. O benim hayatımın aşkıydı, hâlâ da öyle. Kimseyi onun kadar sevmedim, denedim ama sevemedim. Ondan daha yakışıklı daha kültürlü daha çekici kişiler çıktı karşıma ama onun kadar sevemedim hiç birini. Onda hissettiklerimi hissetmedim kimsede. Aylarca depresyona girdim. tekrar hayatıma girdi, ben kimseyi sevmiyorum dedi, babası terketmiş ve ailede bir sürü ailevi problemler olmuş her şeyi anlattı. Küçükken babaanesi de terketmiş bu yüzden güven problemim var insanlara karşı dedi. Birlikte iş yapalım çalışalım falan dedi. Planlarım var dedi. Bir şey demedim zamanım yok falan diye geçiştirdim. Arkadaşlarım beni kullanmak istediğini düşünüyor. Sonra askerden dönmesine bir gün kala aradı beni yarın geliyorum görüşelim konuşmak istediklerim var dedi. Işle mi ilgili dedim tabii ki işle ilgili dedi. Tamam dedim. Askerden döndükten 1 hafta sonra mesaj attı ve ben de evleniyorum dedim. Düğüne davet edersem gelirsin değil mi dedim mesajda. O da kimin düğünü dedi bende benim dedim. Hayır ben gelmem dedi. Neden dedim, işlerim var zamanım yok dedi. 2 saat boşluk yaratamaz mısın her gün olan bir şey değil dedim. Ben gelmem dedi. Canın sağolsun dedim peki kim olduğunu merak etmiyor musun dedim hayır dedi. Bana karşı bir şeyler hissediyor mu? Evleniyorum diyerek beni mi denemek istedi? Ben evleniyorum demekle hata mı ettim? Lütfen yardımcı olun ❤️❤️❤️

Evet, sana karşı bir şeyler hissediyor ve sen evleniyorum diyerek onu kendinden uzaklaştırmış oldun
Hayır, seninle oynamış ve sen evleniyorum diyerek iyi yapmışsın
Seni seviyor, belki de iş konuşmayacaktı, keşke evleniyorum demekte acele etmeseydin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Acill Tavsiyelerinize ve o güzel fikirlerinize ihtiyacım var. Beni yalnız bırakmayınn😭 Soru açıklamadaa❤️
Beni bırakıp sonra geri dönen flörtüme evleniyorum diye yalan söyledim?