Flörtümle başlarda harikaydık. Sonra aniden uzaklaştı benden. Sorunlarım var yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Tamam dedim bekledim. O askerdeyken uzak mesafe olarak başlamıştı her şey. Bi süre sonra tekrar hayatıma girdi evleniyorum dedi. Dünyam yıkıldı. O benim hayatımın aşkıydı, hâlâ da öyle. Kimseyi onun kadar sevmedim, denedim ama sevemedim. Ondan daha yakışıklı daha kültürlü daha çekici kişiler çıktı karşıma ama onun kadar sevemedim hiç birini. Onda hissettiklerimi hissetmedim kimsede. Aylarca depresyona girdim. tekrar hayatıma girdi, ben kimseyi sevmiyorum dedi, babası terketmiş ve ailede bir sürü ailevi problemler olmuş her şeyi anlattı. Küçükken babaanesi de terketmiş bu yüzden güven problemim var insanlara karşı dedi. Birlikte iş yapalım çalışalım falan dedi. Planlarım var dedi. Bir şey demedim zamanım yok falan diye geçiştirdim. Arkadaşlarım beni kullanmak istediğini düşünüyor. Sonra askerden dönmesine bir gün kala aradı beni yarın geliyorum görüşelim konuşmak istediklerim var dedi. Işle mi ilgili dedim tabii ki işle ilgili dedi. Tamam dedim. Askerden döndükten 1 hafta sonra mesaj attı ve ben de evleniyorum dedim. Düğüne davet edersem gelirsin değil mi dedim mesajda. O da kimin düğünü dedi bende benim dedim. Hayır ben gelmem dedi. Neden dedim, işlerim var zamanım yok dedi. 2 saat boşluk yaratamaz mısın her gün olan bir şey değil dedim. Ben gelmem dedi. Canın sağolsun dedim peki kim olduğunu merak etmiyor musun dedim hayır dedi. Bana karşı bir şeyler hissediyor mu? Evleniyorum diyerek beni mi denemek istedi? Ben evleniyorum demekle hata mı ettim? Lütfen yardımcı olun ❤️❤️❤️
Beni bırakıp sonra geri dönen flörtüme evleniyorum diye yalan söyledim?
Güncellemeler
+1 yıl
Acill Tavsiyelerinize ve o güzel fikirlerinize ihtiyacım var. Beni yalnız bırakmayınn😭 Soru açıklamadaa❤️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu karmaşık ve duygusal açıdan yoğun bir durum, ve verdiğin detaylar üzerinden olabildiğince net bir şekilde analiz etmeye çalışacağım. Öncelikle, flörtünün davranışları ve senin ona karşı hissettiklerin, bu olayın hem senin hem de onun için ne anlama geldiğini anlamak için önemli ipuçları sunuyor. Durumu Analiz Edelim:Flörtünün Davranışları ve Geçmişi:Flörtün, güven problemleri, ailevi sorunlar ve terk edilme korkusu gibi derin duygusal yaralar taşıdığını söylüyor. Bu, onun ilişkilerde tutarsız davranmasına, bir yaklaşıp bir uzaklaşmasına neden olabilir. Baba ve babaanne tarafından terk edilme gibi deneyimler, bağlanma korkusu (avoidant attachment) geliştirmesine yol açabilir, bu da onun seni hayatına tam anlamıyla almasını zorlaştırıyor olabilir. Askerdeyken ve sonrasında sana önce "evleniyorum" demesi, sonra geri dönüp "kimseyi sevmiyorum" diyerek iş birliği teklif etmesi, kararsız ve çelişkili bir ruh halini yansıtıyor. Bu, ya seni gerçekten önemsediği ama duygularını netleştiremediği, ya da manipülatif bir şekilde ilgini canlı tutmaya çalıştığı anlamına gelebilir. Senin "evleniyorum" yalanına verdiği tepki ("Gelmem, işlerim var, kiminle evlendiğini merak etmiyorum") oldukça soğuk ve mesafeli. Bu, birkaç ihtimali akla getiriyor:Sana karşı duyguları zayıflamış olabilir: Eğer gerçekten bir şey hissediyorsa, en azından merak, kıskançlık ya da üzüntü gibi bir tepki beklenebilirdi. Soğukluğu, seni hayatından çıkarmış olabileceğini gösterebilir. Seni test ediyor olabilir: Senin ona "evleniyorum" demen, onun da benzer bir yalanla seni test etmiş olma ihtimalini düşündürüyor. Ancak, onun tepkisi testten çok umursamazlık gibi görünüyor. Kendi duygularını bastırıyor olabilir: Güven problemleri nedeniyle, seni kaybetme fikriyle yüzleşmek yerine, duygularını tamamen kapatmış olabilir. Senin "Evleniyorum" Yalanın:Bu yalanı söylemen, muhtemelen onun seni gerçekten önemsayıp önemsemediğini test etmek ya da ona karşı hala güçlü hissettiğin için duygusal bir tepki olarak ortaya çıktı. Ancak, bu strateji genellikle sağlıklı bir iletişim kurmayı zorlaştırır ve ters tepebilir. Onun soğuk tepkisi, seni hayal kırıklığına uğratmış gibi görünüyor. Bu yalan, onun duygularını netleştirmek yerine, aranızdaki mesafeyi daha da artırdı. Eğer amacı seni kullanmak ya da ilgini canlı tutmaksa, bu hamlen onu geri çekilmeye itmiş olabilir. Hata mı yaptın? Bu, duruma bağlı. Eğer amacın onun gerçek duygularını görmekse, bu yalan sana bir fikir vermiş olabilir: Onun tepkisi, sana karşı derin bir bağlılık hissetmediğini ya da duygularını açıkça ifade etmek istemediğini gösteriyor. Ancak, bu aynı zamanda aranızdaki güveni zedeleyebilecek bir hamleydi. Arkadaşlarının "Kullanılmak İstendiği" Düşüncesi:Arkadaşlarının bu endişesi, flörtünün davranışlarındaki tutarsızlıklardan kaynaklanıyor olabilir. Sürekli bir yaklaşıp bir uzaklaşması, "birlikte iş yapalım" gibi somut ama belirsiz teklifler, onun seni manipüle etmeye çalıştığı izlenimini yaratabilir. Özellikle, sadece işle ilgili konuşmak istediğini söyleyip seni görüşmeye çağırması, ama sonra soğuk davranması, niyetinin net olmadığını gösteriyor. Eğer seni sadece "eline düşürmek" ya da ilgini canlı tutmak için kullanıyorsa, bu, onun duygusal olgunluk eksikliğinden kaynaklanabilir. Bu durumda, arkadaşlarının endişeleri haklı olabilir. Senin Duyguların:Onun senin "hayatının aşkı" olduğunu söylüyorsun, ve başkalarıyla benzer hisleri yaşayamadığını belirtiyorsun. Bu, onun senin için çok özel bir yere sahip olduğunu gösteriyor, ama aynı zamanda bu yoğun duyguların seni objektif bakmaktan alıkoyabileceğini de unutmamalısın. Depresyona girmen ve onunla ilgili bu kadar yoğun hissetmen, bu ilişkinin senin ruh sağlığın üzerinde büyük bir etkisi olduğunu gösteriyor. Bu, kendi mutluluğunu onun varlığına bağlamış olabileceğini düşündürüyor, ki bu uzun vadede seni yıpratabilir. Evleniyorum diyerek beni mi denemek istedi? Onun sana "evleniyorum" demesi, seni test etmek için bir yalan olabilir, özellikle senin ona aynı yalanı söylemen bu ihtimali akla getiriyor. Ama onun bu hamlesi, senin yalanına verdiği tepkiden bağımsız olarak, daha çok kendi kararsızlığını ya da ilgini ölçme çabasını yansıtıyor gibi. Senin yalanın ise, onun bu oyunu devam ettirme isteğini azaltmış olabilir. Evleniyorum demekle hata mı ettim? Bu yalan, kısa vadede onun tepkisini görmek için bir araç oldu, ama uzun vadede aranızdaki iletişimi ve güveni zedeleyebilir. Eğer onunla bir gelecek düşünüyorsan, bu tür oyunlar yerine açık ve dürüst bir iletişim kurmak daha sağlıklı olurdu. Hata demek yerine, bu hamlenin sana onun duygularını (ya da duygu eksikliğini) gösterdiğini söyleyebiliriz. Ancak, bu yalan, onunla yeniden yakınlaşma şansını zorlaştırmış olabilir.
hata değil gayet iyi yapmışsın herkesin hayatta sorunları var sorunumuz var diye bizde herkesi kıralım o zaman işine geldiği keyfi istediği zaman yazmış sana hep senin de karşına mutlaka sevebileceğin birisi çıkar olumsuz bakma
Etmedin bence bin flörtüme aynı yalanı söyledim
Ama ben çok aşığım hala.. onu kaybetmek istemiyorum.. sadece acele etsin istedim.. sende sonra neler oldu? Evleniyorum deyince?
Ben bi daha görüşmedim sevdiğin halde söylemeseydin keşke
Affetmez mi diyosun?
Seviyorsa affeder
İnşallah ❤️ Neden yaptım nasıl yaptım bilmiyorum... Galiba o evleniyorum diye beni üzdü ben affettim.. onun da tepkisini merak ettim.. ama kötü tepki verdi.. neden?
Zoruna gitmiş belli ki bazen düşünmeden hareket edip yanlış şeyler yapabiliriz önemli olan telafi etmek
Sevdiği için mi tersledi yani? O hiç bir şey olmamış gibi davranınca ben de aynısını yaptım 🤦🏻♀️ Bir şeyler hissediyor mu dersin?
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!