Sadece sıkıldım. Dert dinlenir espri yapılır, gülünür bütün hizmetimden faydalanabilirsiniz 😅

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece sıkıldım. Dert dinlenir espri yapılır, gülünür bütün hizmetimden faydalanabilirsiniz 😅

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
biiir derdim var artık tuuutaaamam içimde...
E tutma o zaman
anlatsamm sesimi duyar mısınız mısralarımda?
Gözyaşlarına dokunsam olmaz mı 😜
@EzgitheMagnificent ah keşke dokunsanız... isterseniz anlatırım :D
Anlat anonimsin zaten 🤠
İçinde kalmasın tabi 😂
@EzgitheMagnificent @wmonsoon hadi toplanın anlatıyorum :D
Amma heyecanlandım he vuhuuu
şimdi benim sevgilim 3 gün önce çok yorulduğunu söyleyerek devam etmek istemediğini söyledi.
ikimiz birbirimizi çok seviyoruz asla aldatma, ihanet, yalan olmadı aramızda.
son zamanlarda eskisi gibi yazmadığını pek fazla mesajlaşamadığımızı birkac kez dile getirdim.
bir gün de aradım sordum bir sıkıntı mı var neden konuşmuyoruz 2 gündür diye.
ödev yapıyordum, yoğundum, hem sen de yazmadın gibi şeyler söyledi neden hep bana soruyorsun belki senin sıkıntın var diye biraz gergin konustu.
ben sadece ortada bir sorun varsa konuşup aşalım iletişimsizlik beni üzüyor dedim birkaç kez.
4 gün önce telefonla aradı devam edemeyeceğini zorlanarak söyledi.
ertesi gün mesaj attı buluşup konuşalım dedi buluştuk.
benim onu suçladığımı, ona güvenmediğimi hissetmiş ama asla böyle bir durum yoktu
ödev yaparken yazıyorsun, sen böyle yapınca bana güvenmediğini hissediyorum gibi bir şeyler söyledi.
bir sorun mu var diye sorduğumda kendini suçlu, sorunlu hissetmesine sebep olmuşum..
çok yorulmuş ve artık devam edemeyecekmiş.
benimle konuşurken uzun süre sessizce gözlerime, yüzüme baktı.
gözleri doldu defalarca, sımsıkı sarıldı defalarca. elimi öptü, saçlarımı okşadı gitmeden.
halledebiliriz, yorgunsan sana zaman tanırım dedim adım atacak gücüm yok ikimiz için de böylesi daha iyi burada bitirmeliyiz dedi
giderken arkasından uzun uzun baktım. 2 kez arkasına döndü. en son uzakta durdu 5-10sn beni izledi sonra da gitti.
geçen sene de cok sıkıldım, yoruldum gibi çözebileceğimiz bahanelerle gitmişti ama aylar sonra geri geldi.
onu asla darlamadım, arkadaşları ile çıkardı hiç kısıtlamadım, hesap sormadım
sadece son zamanlarda ilişkinin başındaki ilgisinden çok daha az ilgilendiğini hissettiğim için üzüldüğümü dile getirdim.
seni üzüyorum, demek ki mutlu edemiyorum, çok yoruldum dedi ve gitti
ne dersin? geri gelir mi? daha önce gittiğinde gelmisti... sosyal medyada hâlâ takipteyiz çıkarmadık hiçbir zaman
onu çok seviyorum o da beni çok seviyor bir an önce gelse öyle mutlu olurdum ki..
Gelebilir bayağı seviyor gibi de kesin bir şey söyleyemem tabi sen yine de umut bağlayıp üzülme dönmezse falan diye diyorum
🥺🥺 İnşallah döner ne depresif bi hikaye bu böylr
ah evet üzücü bir hikaye daha önce gelmişti insan umutla yaşıyor derler ya umut olmasa insan ölür diye.
Bi espri alıyım
İki ayak üstünde yürüyen ördek?
Donald Duck 😆
Yo bütün ördekler
😂