Aşk İlişkileri Hangi şehire gitseniz o aklınıza gelirdi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hangi şehire gitseniz (o) aklınıza gelirdi? Güncellemeler+1 yıl @elifycdg teşekkürler 🌺 Hangi şehire gitseniz o aklınıza gelirdi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Biri aklımdaysa nereye gidersem gideyim hep olur zaten yer zaman farketmez 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Benim için o diye birisi yok ama Amerika seviyorum ülke olarak. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tamm anladık araba var geziyorsunuz iyi iyi gezmeler 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Akülü arabam var benim Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Ankara ama gitsem de gitmesem de aklımda zaten... 1 0 Yorumla
To_Be_Honest Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl 'O' diye biri benim hiç aklıma bile gelmediğinden sorun yok, hiçbir yer. ✨ 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Bizim şehrimiz doğma büyüme İstanbul'dur Hamdullahcım, dolayısıyla birilerini hatırlayacaksak bu şehir üzerinden hatırlamakla mükellefiz 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Öyle bir şehir yok lakin isterdim öyle bir şehir olmasını. Bir memleketi sadece bir insan için sevmeyi isterdim 0 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aklıma gelmesi için bi şehre gitmeme gerek yok 2 1 Yorumla whitecatt +1 yıl aynen öyle Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. O diye birisi yok. 1 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl O diye biri olmadığı için hiçbir şehir 🤭 1 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Aksaray 😔 onun memlemeti 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İstanbul'un her semti. Yandım 😂 1 0 Yorumla
MarcoPasha34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Özellikle İstanbul bolu arası otobanda giderken 1 0 Yorumla
Sultanaaaaa23363782 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Hangi sehirede gitsem o daha gelmez aklima 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Kimse gelmez ki 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biri aklımdaysa nereye gidersem gideyim hep olur zaten yer zaman farketmez
Benim için o diye birisi yok ama Amerika seviyorum ülke olarak.
Tamm anladık araba var geziyorsunuz iyi iyi gezmeler
Akülü arabam var benim
Ankara ama gitsem de gitmesem de aklımda zaten...
'O' diye biri benim hiç aklıma bile gelmediğinden sorun yok, hiçbir yer. ✨
Bizim şehrimiz doğma büyüme İstanbul'dur Hamdullahcım, dolayısıyla birilerini hatırlayacaksak bu şehir üzerinden hatırlamakla mükellefiz
Öyle bir şehir yok lakin isterdim öyle bir şehir olmasını. Bir memleketi sadece bir insan için sevmeyi isterdim
Aklıma gelmesi için bi şehre gitmeme gerek yok
aynen öyle
O diye biri yok
O diye birisi yok.
O diye biri olmadığı için hiçbir şehir 🤭
Aksaray 😔 onun memlemeti
O her şehirde aklımda
İstanbul'un her semti. Yandım 😂
Farketmez gelmez çok kişi gömdük biz
Özellikle İstanbul bolu arası otobanda giderken
Hangi sehirede gitsem o daha gelmez aklima
O yanımda olduğu için her şehir 💞