Bana Senden tek ricam Güvenmediğin ve sevmediğin biriyle bi daha bu kadar konuşma dedi ve bu ilk değil
Arkadaş kallanamiyor mu?
Bana Senden tek ricam Güvenmediğin ve sevmediğin biriyle bi daha bu kadar konuşma dedi ve bu ilk değil
Arkadaş kallanamiyor mu?
ıyy sorma ben de iş yerindeki şefle konuştum mal ondan hoşlanıyorum sanmış ve muhabbette nasılsın şu müşteriye nasıl dönüş yapılır satış takibimi girer misin maaş ne zaman yatacak vs sadece bu diğerleri güzel değil ben güzel olduğum için bana göz koymuş diğerlerinin de konuştuğu konular bunlar aptal ya sinirlendik yine :)
Cevap
9Cevap
Çünkü yokluktalar yani, her kız onlara yazmaz çok nadir yazar veya hiç yazmalar
Valla erkeklikle alaksı yok. Bazı insanlar her konuşmayı ümit olarak algılar.
Ama senin de konuşmanın başında onu ne olarak gördüğünü bellirtmelisin.
Bellirtdim
Her erkek aynı değil bazıları sadece başka bir şey için ümit ediyor
Ne için?
Biz Onu söyleyemiyoruz maalesef
Söyliyebilir misin? Ama uşak mesafe var. Nasil olcak o
Bayanlar ekine elverişli tarla gibi geliyordur bazılarına ondan hemen ümit sahibi oluyolar. Bazıları tarla nasıl ekilir, nasıl bakım yapılır, nasıl biçilir bilmez tarlanın o ihtişamına kapılır.
erkekler huyunu suyunu bildigi kadina guven duyuyorlar ve guven duydugu kadina baglaniyorlar ve her kadini da bir flortluk olarak goruyorlar bunu kontrolu mesafesi size bagli
Haklı , bir şey hissetmediğiniz insanlara ümit vermeyin sizde...
Önceden arkadaş olmak istediğinizi belirtmeliyiz bence mesela ben artık öyle yapıyorum onun fikri başkaysa zaten konuşma bitiyor
İstemediği şekilde bitti diye demiştir cinsiyeti yok bunun
Ne konuşuyorsunuz ne paylaşıyorsunuz bilmiyoruz ki.
Hiç alakası yok. Kızlarda çabuk ümitlenebilir bu cinsiyetle alakalı değil o başka bişey demeye çalışmış bence
Ne demek çalışdı?
Şart değilse erkeklerden uzak dur seni kandırıp yatağa atmasınlat gibi bişey işte
YOK
çölde susuz kalmış birisiymiş gibi düşün
Anladım sağol
Erkek adam bir şeyi ümitlenecek kadar arzulamaz
Anlamadım?
Senin sorunun
ben erkekmişim
Senin için iyi anlamda demiştir
Ümit verdın için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?