Kendine bakmiyor çok kilo aldı doğru düzgün sarilamiyorum çok kıllı napicam bu durumu duzeltebilirmiyim sırtına bile dokunamiyorum bunu ona üzülür diye söyleyemedim ama çok sogumaya başladım napicama blmiyorm kimseye de bisy anlatamiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar zamanla değişebilir ve ihtiyaçları, tercihleri veya beklentileri farklılaşabilir. Eşinizi beğenmemenizin nedeni, sizin ve eşinizin artık farklı yollarla büyüyor olması veya uyumsuzluk yaşamanız olabilir. İletişim eksikliği, bir ilişkide büyük bir rol oynayabilir. Eşinizle açık ve dürüst bir iletişim kuramamak, duygularınızı paylaşamamak veya çözüm odaklı konuşamamak, birbirinizi anlamamanıza ve ilişkinizde kopukluk hissetmenize neden olabilir. Güvensizlik veya ihanet, bir ilişki üzerinde ciddi etkileri olan faktörlerdir. Eşinizin size karşı güveninizi zedeleme veya ihanet etme durumu, beğenmeme hislerine neden olabilir. Uzun süren bir ilişkide rutin ve monotonluk hissi ortaya çıkabilir. Yıllar içinde birlikte geçirilen zamanın benzerlik göstermesi, heyecan ve cazibeyi azaltabilir. Bu durum, eşinizi beğenmeme hissini tetikleyebilir. Bireylerin kişisel gelişimleri ve büyümeleri, ilişkileri etkileyebilir. Kendi hedeflerinize, değerlerinize veya yaşam tarzınıza uygun olmayan bir ilişki içinde olmak, beğenmeme hissini artırabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn çok küçük yaşta evlendim zamanla isteklerim farklilasti.
- +1 yıl
Geçer umarım her şey iyi olur sizin için
Soran+1 yılÇok sağol
En İyi Cevaplar
+1 yılSöyle. Tüylerden basla biraz temizlen diye. Yeni bisey deneyelim diyin mesela tertemiz edin. Sonra onu memnun etmeniz lazım anlarsınız ya... sonra her dediğinizi yapar merak etmeyin
07 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisn ama bana mesela sen al demişti kuaföre gitmiyor bı kere sırtına tüy dökücü surmustum ama ben yapmayınca kendi bisy yapmıyor bı onn sorumluluğu ya kırmadan nasl sylicem napicam bilmiyorm hercekten artk sogufm istekszlk oluyor
- +1 yıl
Gidip açıkça konuşun o zaman git kuaföre diye beya kendin yap diye ama soyle bisey var sırtına nasıl erisebili4 ki sizden istiyor iste
Soran+1 yılTek sırt değil bı kere başka biyerindede aşırı kil gördüm syleyemicem onu smdi haz alamiyorm ya ben abartiyormuym sence
- +1 yıl
Hayır haklısınız. Ne olduğunu da anladım iğrenç bisey... ama bunun için de boşanılmaz yani biraz zorlayın gerekirse
Soran+1 yılHaklısın bu sefer baya zorladım bakalım duzeltecekmi kendini
Soran+1 yılHerkes yakismadigmzi syluyor bu da beni etkiliyor hem göbekli hem saçı yok büyük görünüyor artk kendine dikkat etmedikçe bnde soğumaya başladım bn. Suçummu
- +1 yıl
Defalarca söyledim sizin suçunuz değil
+1 yılSanırım kılının önceden de olması gerekiyordu. Aniden çıkan bir şey değil sonuçta...
Bence baska bir durum meydana geldi ve siz eşinize artık eskisi gibi sevgiyle bakamıyorsunuz. Çünkü sevgiyle bakan gözler en çirkin halinde bile güzel görür. Kiloymuş, sivilceymiş, bunlar önemsiz olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikte lazere gitmeyi teklif et. Ikna edersen sonra ben sıkılıyorum ortamımız değişsin. Sen de çok hareketsiz kaldın. Ileride sağlığını etkiler spora gidelim falan diye kandırmaya çalışabilirsin açıkça söyleyemiyorsan. Ancak en iyisi açıkça söylemek.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
42Cevap
+1 yıliyi misin?
Hafiften hafiften yokla kendine bakmak zorunda evlendin kapağı attım kafasiyla giderse seni kaybedebilir bunu hissettirmen lâzım öyle bi dünya yok elinde olan bişey kilo tüy kendine bakmak bir hastalığı yok anladığım kadarıyla sen o adamla bir ömür geçirmeyi göze almışsın onu doğru yola teşvik etmen uyarman gerekiyor. bu durumun seni rahatsız etmesi onun için önemsizse sana değer vermiyor anlamına gelmiyormu bu zaten? Yeteri kadar ccabaladıktan sonra baktın kendine bakmıyir ve seni önemsemiyor kusura bakmıycak kimse.
Ama tatlı dille on7n yanında olduğunu birlikte aşabileceğinuzi vs söyle yanındayım brn de birlikte atlatabiliriz vs sen istedinmi yaparsın
Sen güçlü bir erkeksin vs işte off erkek im ben kadın olan sensin öv onu takdir et başaracağın inandığını söyle
10 Yorumla
+1 yılSjsjs erkek olsaydı pat pat yüzüne söylerdi, biz karılar da ince düşüne düşüne içerleye içerleye ölecez mk Sende bir erkek gibi kırıcı ve patavatsız ol...
71 Yorumla- +1 yıl
Abla konuş abla ahahshdhshshdhshd
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuyu eşinizle konuşmanız lazım. Eğer gerçekten sevgiye dair en ufak bir şey kaldıysa, konuşarak her şey aşılabilir. Fakat yanına yaklaştırmadığın ve dokunamadığın için de tamamen kaybetmeye devam edersen, bu tez zamanda mutsuz bir evliliğe konu olacaktır.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisn
Aşk İlişkileri konusunda 903 cevap paylaştı. Sen bayağı soğumuş sun. Büyük problem. Kötü bulduğum tarafları kocana söyle değiştirmesini iste. Yok yapamıyorsa iş boşanmaya kadar gider
11 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim konuştum yıllarcs uğraştım onn için Ama artk dikkat etmedkce iyice gözüne batmaya başladı
+1 yılBence güzelce ifade ederek açık açık söyle. Çocuk değil sonuçta, sen de gözle görülecek şekilde kilo alıp göbek yapsan, tüylerine dikkat etmesen sana söyleyebilirdi. Gerekirse alınsın yapacak bir şey yok. Kendisine dikkat etmeli
20 Yorumla
+1 yılKilo almasi hos olmamis ama killi oldugunu nasil farketmezsiniz. Hic mi gomleginin bir iki dugmesi acik olmadi. Hic mi kisa kollu giymedi. Bir erkegin killi olup olmadigi ilk bakista anlasilir. Kilosu kili icin vs uyarabilirsiniz. Ama sanki siz birazda sogumus gibisiniz. Yani sevgide kalmamis sizde. Adam kilo da verse lazere de gitse siz yine yaniniza yakistirmazsiniz
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bi kurum deildir sevdiysen sevmissindir sonucta mantık evliliği deilse ortada bir yemin var iyi günde ve kötü günde diye baslayan herseyden önce esinde olsa bir insan ve insanlari dış görünüşleri ile yargılamak hic hos birsey deildir aynı yastığa bas koyuyorsun aynı odayı aynı sofrayı paylaşıyorsun kısaca hayat-ı birlikte yaşıyorsun ve adam yıllara yenik düşüyor elinde olmadan simdi sen kalkmış onu burada eleştiriyorsun bence Kendin den utanmalısın
00 Yorumla
+1 yılDef olup onun evini terk edeceksin gidip güya mutlu olacağın bir hergeleyle beraber olacaksın o zaman. Ulan nankörsünüz lan nankörlükte resmen sinir tanımıyorsunuz. Ne yapsin adam senin için illa gidip mide ameliyatı mi olsun sen mutlu olacaksın diye. Sen bu zamana kadar kocan için ne yaptın be ey ya dumun karısı derler adama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın huyu ile ilgili bir durum bu, maalesef bunu değiştiremezsiniz. Kendine ve size duyduğu saygı ile alâkalı bir durum bu kendine özen göstermesi gerekiyor. Hepimiz için geçerli bir durum bu tabii ki tüm insanlar için geçerli yani.
10 Yorumla
+1 yılOnun kalbini kırmadan ikiniz de aynı spor salonuna yazıla bilirsiniz bir aktivite gibi. Arada sevgi varsa her şey düzelir ama bence kalbini kırmayın yüzüne direkt söylemeyin o da kendini zayıf hiss eder ve ilişkinize baya bi hasar verir
10 Yorumla
+1 yılBak şimdi bir oyun satın al bu oyunun kartlarının içine yazılar yaz birine bakım yapmak birine kıl alma günü birine kocana/karına tırnak bakımı yap gibisinden şeyler koy. Oyunla düzelt onu. Kalkıp yüzüne söylersen o da senin açığını yüzüne vurur kavga edersiniz.
10 YorumlaBence açık açık kırmadan konuşmalısın eski fotoğraflarını gösterip ne kadar yakışıklıymışsın burada falan diyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılCanım biraz sen yardımcı olsan zayıflaması için detoks suları yapsan lazer olmasa tüy dökücü vb ürünler kullandırtsan ona Açık Açık bir şey söylemediğin için bu şekilde devam edecek
11 Yorumla
Soran+1 yılAh neler söyledim her seferinde tm diyor ama nafile
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Kendisiyle güzel ve tatlı bir üslüp ile kırmadan konuşman lazım çünkü eşin birlikte çözüm üretebilmeniz lazım ya da senin kabullenmen
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedm çok birlikte spor yaptık olmadı ben ona zayıflama çayı aldım olmadı spora gönderdim ama kendisi kendisini sevmiyorki ona hep şöyle dedm benim için değil kendin için bunu yap kendine dikkat et kuaföre git spor yap. Zamanla ben onu beğenmemeye başladım bu duygudan nasıl cikicam blmiyorm
Soran+1 yıl6
Abla madem konuşmuşsun. Boşa adam anlamıyorsa.
10 Yorumla
+1 yılYumuşak dille demelisin bakım sadece kadına has değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Direk söyle kendisine üzülsem de çiftler birbiri için çekici olmali
10 Yorumla
+1 yılKeşke insanlar karşıdakini eleştirirken aynayada baksalar ama maalesef işte insanoğlu kendini görmüyor belki eşinde senin için öyle düşünüyor kırılma diye söylemiyor hisler karşılıklıdır
00 YorumlaTabi efendim
12 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha ulayn
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılGel kendimizi yenileyelim de ona. Ona yaptırmak istediklerini beraber yapın
08 Yorumla
Soran+1 yılÇok denedm çok birlikte spor yaptık olmadı ben ona zayıflama çayı aldım olmadı spora gönderdim ama kendisi kendisini sevmiyorki ona hep şöyle dedm benim için değil kendin için bunu yap kendine dikkat et kuaföre git spor yap. Zamanla ben onu beğenmemeye başladım bu duygudan nasıl cikicam blmiyorm
- +1 yıl
Sen adamı beğenmek istiyorsun ama adam hicbirsey yapmıyor. Bir süre sonra sendeki duygularda bitecek
Soran+1 yılBak onunla bugün de konuştum tamam dikkat edicem diyor yıllar oldu hep uğraştım senn icjn dedm belki bazı insan umursamaz ama ben byle şeylere dikkat ediyorum tm diyor ama yine aynı.. ya bak sırtında falan da kıl var dokunamiyorum yatakta sarilamiyorum aşırı kıllı bu zamana kdr evli kalmammn tek sebebi çok iyi bı insn olmasi.
- +1 yıl
İyi insan olmak libidoyu arttirmiyor. Açık açık konuşmalısın onunla
Soran+1 yılNe söyleyim sence ne yapayım dışardan bakınca belki basit bı sebep gbi ama benim için basit değil.
- +1 yıl
Bence basit bir şey değil. Benim bakımlı biri olmamı istiyorsan seni arzulamami istiyorsan seninde kendine çeki düzen vermen gerekir gibi tatlı sert konuşman gerek
Soran+1 yılYıllarca söylüyorum dün yine söyledim artık zevk almamaya başladım okdr yani kimseyede söylenmiyor böyle şeyler. Bak bı ara evdeki makinayla saçını bile ben kesiyordum kuaföre gitmiyor diye dün dedm artk bu senn sorumlulugn ben yapmk istemiyorum ya istemiyorum adam kuaföre gitmiyor diye ben kesiyordum saçını ya. Bı kere sırtındaki kılı bile aldım her şeyi benden bekliyor
- +1 yıl
Kırılmasını düşünmeden söyle. ya da hayali örneklerle anlatmaya çalış.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar süredir evlisiniz? Görücü usulü mü severek mi evlendiniz
Ne iş yapıyor adam07 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü.
- +1 yıl
Yani aslında sevmiyordun tam anlamıyla
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz çocuk var mı
- +1 yıl
Eşini hiç uyardın mı temiz olması için göbeği için
Ayrıca ona yardımcı oluyormusun
Soran+1 yılHangi konuda yardımcı tabikide uyardm bak ben byle sevmiyorm kendine dikkat et diye defalarca syledim
- +1 yıl
Yani insan kendine doğal olarak dikkat etmeli eşine de saygılı olmalı bir şeyler yaşanırken dahi tamamen güzel kokmalı
- +1 yıl
Kıl tüy olsun bunlar aşırı derecede varsa bir de ter kokusu olur iğrenç olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakimlilari gorunce onu artik ok. uz gibi gormeye basladin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbana bi baksan mi
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılİletişim demen bişey var... kolaymı öyle boşanmakk felan oyuncak sandınız
11 Yorumla- +1 yıl
Sen çok mu güzelsin yoksaa
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Yakında kocanı aldatırsın sen genç bir erkekle
10 Yorumlapopon kalkmış sen bir iki kucağa git dönüşünde anlarsın * diye iltifatları bir haltım sanma.
00 YorumlaSöylemezsen iyice kötüye gider işler evliliğin tehlikeye girer
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi biri ise neyini dert ediyorsun, sana kötü davranmıyorsa, ilgisiz biri değilse ne yapacan kılı mılı gaylar gibi olunca mı yanına yakışacak görende sancak İngiltere prensesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Söyle lazere gitsin o zaman, sanki evlenmeden önce cillop gibimiydi adam dkdkdk
00 YorumlaOna kıllı erkeklerden bahset ne kadar iğrenç oluyorlar falan de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan dediğin kendine bakmalı okurken midem bulandı 🤮
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenirken bakmadın mı kılına tüyüne kilo alması tamam hallolur ama diğeri ayıp kaçtı hanım abla
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır bakmadım ac bı kilina mı bakayım dicem adama
Cevap sahibi+1 yılevlilik öncesi cinselliği işte bu yüzden tercih ediyorum
+1 yılEğer sizinde kilonuz varsa onu incitmeden sanki kendiniz kilo vermek istiyor gibi ondan size destek olmasını akşam birlikte yürüyüşler biraz daha sağlıklı yemekler yapabilirsiniz yani onu üzmeden siz teşvik edebilirsiniz
00 YorumlaBence konuş kendine baksın olmadı hayatını yaşamaya bak
10 YorumlaBenim çocukluğumdan beri en korktuğum şey. O yüzden evlenemiyorum ya sogursam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşı kaç? Hep mi böyleydi? Kaç yıllık ilişkiniz var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl- Başkası ile mi denemek istiyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarklılık mi istiyorsun
+1 yılUsulünce konuşmalısınız bunu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Direkt söyle çekinme kendine bakmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTroll değilsen bu çok üzücü bir durum ne zamandan beri kendini saldı
012 Yorumla
Soran+1 yılTrol değil gerçek keşke trol olsa. Ya hep byleydi başlarda da byleydi yaşım çok küçüktü niye evlendiğimi bile bilemiyordum yani. Ama zamanla uzaklaşmaya başladı ona söyleyemiyorum aşırı kıllı yani napicam kuaföre bile zor gidiyor sac sakala. Ne onerrsn bana ne yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle her şeyden önce kendisine saygısı yok bu adamın yaşlarınız kaç
Cevap sahibi+1 yılEşin sert biri mi bunu açık açık söylesen diyecem ama laftan anlamaz biri gibi
Cevap sahibi+1 yılBu ona karşı cinsel isteğini götürüyor mu peki
Soran+1 yılHayr çok iyidir iyi kalpli naif bı insan bu yüzden evlendim zaten görücü usulu ama tabi kıllarını göremedik yani... Söyledim kaç kere söyledikten snrada kalbi kiriliyor byle susuyor üzülüyor diye çokda üstüne gidemiyorum araftayim bunu kiminle paylasablrm yakın akrabalardan bilmiyorm
Soran+1 yıl36 o ben 27
Cevap sahibi+1 yılBence yakın akrabalarla paylaşmak yerine burdan biriyle dertleşmek en güzeli
Cevap sahibi+1 yılÜzülmesi çok saçma bunun için bir şey yapabilir en kötüsünden makineyle kesebilir epilasyona gidebilir bir sürü imkan var yani bekar değil ki böyle bakımsız olsun ki öyle olsa bile bakımlı olmalı ama bu yaptığı çok saçma
Soran+1 yılNe yapayım sence yani biraz uzaklaştım istemeden
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşmakta o kadar haklısın ki insan arzulayamaz bile
Cevap sahibi+1 yılSadece arkadaşça dertleşmek istersen konuşabiliriz bunu akrabalara çok açma bence
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mı bilmiyorum ama eşine durmadan söyle bu olayı yoksa başka çözümü yok evliliği kurtarmanın çaresi bu hatta kendin epilasyona gidiyorsan zorla tutup onuda götür
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evlenirken seviyor muydun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıletrafindakj diger kadinlarin esleriyle kiyasladin ondan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bu sayılar nasıl 20lik tavlıyor 🤣
01 Yorumla- +1 yıl
*Dayılar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılsana sormalı bize değil
02 Yorumla- +1 yıl
@defnedyn Mesajların kapalı:)
- +1 yıl
@defnedyn Zavallısın
Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Konuşmak zorundasın yoksa böylle gider.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sen kendini nasıl buluyorsun?
00 Yorumla
+1 yılEşin bunu duysa ne kadar üzülür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 764 cevap paylaştı.
+1 yılBunu konuşmazsan ilerde aldatamak isteyeceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKıllı ve göbekli sevmemen normal.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:( ya ağlamak istiyorum ya kimseyde bisy diyemiyorum napicam byle
- +1 yıl
Ben mesela tüm vücut lazer yaptırdım fit olmama rağmen spor yapıyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZayıflatırsın kıllar içinde lazere götür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılsen nerenin prensesiydin
00 Yorumla Eşine şöyle bakım yaptirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Acikca komus
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir o******* artık
00 Yorumla
+1 yılPeki etrafta beğendiğin var mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılDüzeltsin kendini
00 Yorumla Bosan
00 Yorumla
+1 yılhaksızsın demeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇek karşına konuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılO niye ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmaya müstahak yeminlen
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Artık eşimi beğenmiyorum, yanıma yakıştırmıyorum. Neden böyle oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler