Biriyle konuşuyorum şu an. Tanıyorum ama tanıma yolunda sayiliriz daha kişiliğini net çözemedim. Ben sohbet etmeyi severim, her şey konuşurum karşımdaki ile. Ama bununla sanki içimden gelmiyo gibi. Kısa sürüyor konuşmalar. Geçen konusuyoruz mesela bir konu hakkında ' boş ver şimdi konu biziz ' falan dedi. Ne alaka bu cümleyi anlamadım mesela. Adını koyalım istiyosa ben erken olduğunu düşünüyorum. Hem sürekli ikimizi mi konuşcaz?
Buluşalım dedik. Yarın buluşcaz. İyi bir insan annem ve kardeşim de bence iyi şans ver falan diyolar ama ısınmazsam ben hiç ısınamam bunu biliyorum. Ne yapmam lazım önyargılı mıyım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Kafam karışık biraz anlamışsınızdır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sana değer veriyorsa üzmüyorsa
Beni üzemez ben değer vermedikce
Ben sana bir şey diyim mi? Sen buna zıtlanmışsın bir kere ben bu duyguyu bilirim. Eğer buluşma beklediğinin üstünde olmazsa hep üzüleceksin
Beklediğim şey kalbimin ısınması.. ısınmazsam bir şey hissedemezsem gorusmicem bir daha ona da haksızlık olur
Ama bir kere zitlandim buna yaptığı bazı ufak şeyler bile beni itiyor
Tamam ondan bahsediyorum. Zıtlanmasan normal bir buluşma aslında yeterli olacaktı. Devamlı buluşmalar ve görüşmelerle iş rayına oturacaktı. Ama şimdi sana göre yarın hata payı 0 olmalı
Hayata bakış açımz da farklı ben mesela evlenince hemen çocuk istemiyorum. O sevgili olsak çocuk isticek nerdeyse ne acelesi varsa sbhsjs
Yav bak üzerime değil ama benim böyle tanıdığım var 😁 Allah yardımcın olsun. Ben çocuğa en az 3 yıl karşıyım 😁 Her şeyin bir zamanı var.
Ya evet bide ciddi degilkem bahsedilmemeli bence. Bilmiyorum n'olacak yarın bakalim
Len ben zamanında 1 sene elini tutamadım millet açıktan çocuk istiyor. Ben burada çok yorum yapmayım da sen yarın iyi değerlendir. Ama kadın milleti de böylelerini seviyor ne diyim 😁
Yoo ben sevmiyorum. Kafam karışık biraz bir tek sen yorum yaptın zaten.
Ben neler gördüm. Seversiniz. Yani senin inadına konuşmayım da ben yaşadığımı bilirim. Benim böyle arkadaşım var bir de ben bir kadına kariyer teklifi ettiğim halde redddedildim. Bu yüzden sorun yakın geldi. Sana iyi düşün demek için geldim.
Çünkü burada yardımcı olmaktan çok kız düşürmek için yazıyorlar bu soruda sana niye yardımcı olmak istesinler 😁
Yazdığın detaydan aldığım izlenim amacı sadece kız olan bu menfaati için her şeyi yapacak gizli bir abaza temkinli hareket et derim bu şahısa