Korkuyorum ne yapacağım? böyle şeyler normal mi sizde de oldu mu hiç
ilk kez birine karşı böyle hissediyorum diyo
Korkuyorum ne yapacağım? böyle şeyler normal mi sizde de oldu mu hiç
ilk kez birine karşı böyle hissediyorum diyo
Ne yapacağım biliyor musun nikah dairesine götüreceksin ya da camiye götüreceksin nikahını giydireceksin götür eve at tenine doya doya bir yat su yumuşacık kız böyle salağın teki değilse evin içine bakacaksın yap gitsin ya sarılı bir uyu cevap bile söyleyeyim kadının teninde uyuduğu zaman kadına sahip olduğu zaman var ya o kadar rahat diyorsun ki Stresten her şeyden kurtuluyorsun basık'tan kurtuluyorsun yani nasıl anlatayım kadın her şeydir Aslında günahtan uzak tutuyor zina etmiyorsun akşam olursa bir kadını kucağına gidiyorsun az diyorsun hazır evde sıcacık bir şey mi var ya Yani iki bacanasına girdi dünya senin oluyor ya
Bu çok fazla kısa bir süre bunu istemesi için.. ama. ona rağmen senden eminse ve hayatında boş gezmelere de vakit ayırmak istemiyorda olabilir haklı kendince.. sende ne istiyorsun bak en azından bu sana yakın değilse kimsenin vaktini alma kendi vaktinde harcama derim
Yok beb vaktini çalıcan
Sana abayı yakmış ve seninle ciddi düşündüğünü dile getirmiş. Eğer seninde böyle düşüncelerin varsa görüşmeye devam et, yoksa da kızı kırmadan ondan ayrıl.
Akıl verme ban
Bana
Önce yazmayı öğren. Seninle evlenmek isteyen kızın aklından şüphe duyuyorum.
Seni alan olmadı diye ne bu kudurmuşluk? 😄😄
Nereden biliyorsun olmadığını?
Cevap
6Cevap
Merhaba, evlenelim mi ne bu hiz ? hamile mi yoksa yoksa baska birsey mi var aileside baski yapiyor olabilir
Hayır tabi ki ne evlenmesi daha bir ay olmuş ki çok erken söylemiş bunu. Bunu bu kadar erken söyleyen bir insandan kaçç direkt
Olur ne var dicem de 1 ay azmış bekle biraz tanıyın birbirinizi
ben evlenmek istemiğyom
O zaman oynama kızla. Bırak istediği gibisini bulsun.
yok oynayacağım
Arada böyle ilham gelir. Hormonlarımız çocuk yapmak istiyor
Birini tanımak için çok çok yetersiz bı süre. Ne bu acele biraz tanımak zaman geçirmek lazım, kafalar uyuyor mu bunun öğrenilmesi lazım bu da 1-2 ayla olacak iş değil kii
Anormal.
Hemen yapma
Önce bir güven kontrolü yap bunun için sabır gerekli
Biyolojik sinyaller alıyor içerden çok dikkatli ol ve hiç acele etme
Hayırdır niye yangından mal kaçırır gibi. Ben olsam huylanirim
bende demistim nolcak ilk aylarin verdigi masum heyecan
Kadınlar için normal. İlk günden evlilik hayali kurarız biz
Valla ben olsam bende korkarim evlenme meraklisi sanirim senin manita
Kızlar şimdi görünce arkadaş cephesi hep evlenmiş bi evde kalan benim diyor. Erkek olarakta gene aynı düşünce hakim ama ilk evlilik 30 una yakın olursa işler biraz farklı olur. Fakat 30 undan sonra insan ilk evliliğini yaparsa tekrar evlenmek istemiyor
Sen kendinden eminsen neden olmasın
değilim
O zaman olmasın
O güveni sıcaklıgı sende yakalamış bence bu kadar korkmayın evlilikten
evlilik kötü bir şey
Hayır değil şu tabularınızı yıkın bende aynı düşüncedeydim karşınıza doğru insan çıkana kadar hepsi neyden korkuyorsun mesela
tek kişiyle ömür geçiremem olmaz
Kanka valla bende aynı düşüncedeydim ay ben sıkılırım aldatırım diyordum ama gerçekten doğru insanı bulana kadar demekki senim için doğru insan değil uzatmamaya bak
aldatırım mı diyordun gerçeten
Maymun iştahlıyım biraz sıkılırım başkalarına kayarım diyordum ama şimdi gözüm ondan başkasını görmüyor ve aşırı eğleniyorum birde beraber uyuyup sabah kollarında uyanmayı yaşa iyi ki diyorsun 😂
Cinsellik istiyor işte
Belli bir yaşa gelmiş normal
Öyle kizlarda mi varmış
Evet bende 2 aylik sevgilimle oyle duusnuyorum
Sana yıkılıyor olmasın kanka
1 ay içerisinde ne kadar tanıyabilirsin ki
Seni tanıdımmm beni aldatmistin sen
Nee
Evet sendinnn
Nicknaminden tanidimm
Komik misin sen
Samet ben tanirsin instada konustuk