eski sevgilim
herkes kendinde eksik olan parçasını başkasından koparma derdinde diye bir söz paylaşmış bu ne anlama geliyor 🥹
eski sevgilim
herkes kendinde eksik olan parçasını başkasından koparma derdinde diye bir söz paylaşmış bu ne anlama geliyor 🥹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki anlama geliyor ya birinin yaptığı haraket zoruna gitmiş ya da duygusal boşlugunu başkasında doldurmak istemiş
Benim aklıma direkt benden sonra boşluğumu doldurduğu geldi inşallah bu anlamda değildir 🥹🥹
Bak ninnoşum erkekler bizim gibi değil o yüzden üzülme çivi çiviyi söker sende konuş
Eski sevgilin mazide kaldı onu unutsan mı acaba
Hesabı açık ya ister istemez gördüm ve acaba boşluğumu mu doldurmaya başlamış diye kafama taktım bu sözü
Zerre kadar umurumda olmaz giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
Herkes çıkarcı olmuş diyor işte kısaca
Kimseye güvenmediğini dile getiriyor.
Menfaatçisini diyor. Birazda küfür etmiş öyle olanlara. Bence morali bozuk. Çevresindekilerden darbe yemiş olabilir.
Ben şöyle anladım acaba benim yokluğumu başkaları ile mi kapatmaya çalışıyor çünkü arkasına Ahmet kayanın giden gider, kalan kalır şarkısını da koymuştu 🥹
Yok be kapatmaya çalışma anlamı yok şu an orada. Ama ya şarkıyla söz çokta uyumlu değil gibi. Ben arkadaşlarından birine yordum en başta tabi müzik olduğunu bilmiyordum.
Belki senin bi hareketini yanlış anlamıştır. Sana da mı çıkarcı demeye çalışıyor anlamadım tam
Ayrılık nedeni annesiyle aynı evde yaşamamak istemememdi bitti dedim hiç uğraşmadan tamam dedi… sırtından vurmadım ama benim ilk aklıma acaba başkalarını mı almaya başladı hayatına
Sanmıyorum da sen haklıymışsın be. Annesiyle aynı evde yaşamak ne demek aw. Saçmalığın daniskası. Altlı üstlğ otursanız bi apartmanda tamamda. Aynı ev sıkıntı hacı. Sesinizi mi dinleyecek gece. Rahat edemeyeceksiniz. Ben soğudum şimdi bu işten. O yüzden yardım edemeyecem. Boşuna takio edip kafaya takıyorsun.
Yani aslında işin acı tarafı da bu ikna bile etmeye çalışmadı yaşamak için git dedim bitti dedim gitti…. Takip etmiyorum ama hesabı açık ya ister istemez bakıyorum böyle bir sözde yazınca dedim acaba benim yerimi mi dolduruyor
Israr edemez kusura bakma. Böyle bir şey konusunda kimse kimsenin üstüne gelmemeli. Çocuk o konuda akıllı davranmış. Hassas bir nokta. İstemiyorum dediğin anda biter. Konu kapanır aga.
Ailesi köyde kendilerine ait evleri var benim babamın aldığı evde ben onunla yaşamak istemişim…. Ha uygun dille söylerdi belki ikna olurdum hastalık olur kalır misafir olur gelir sonuçta 4 yıllık ilişki istemedim diye bitmez bitti dediysem de hemen gitmesi mi gerekirdi
Arada gelir gider, hasta olur sizde kalır. O ayrı da sürekli sizde olması saçma.
Diğer soru da şöyle. 4 yıllık ilişki evet güzel. Dediğin gibi hemen de gitmese iyi olurdu. Ama ısrar edemez onu geçelim.
Onun yerine oluruna bakabilirdi. Dediğim gibi altlı üstlü oturabilirseniz o olabilir. ya da arada gelip gidebilir. Vs vs çözüm üretmek yerine gitmiş. Duygusal düşünmüş ve davranmış.
Kotumu ayrildiniz
Evet maalesef Ben şöyle anladım acaba benim yokluğumu başkaları ile mi kapatmaya çalışıyor çünkü arkasına Ahmet kayanın giden gider, kalan kalır şarkısını da koymuştu 🥹
Yok sana gonderm o
Nasıl yani düşündüğüm gibi değil mi ne o zaman 🥹
Umursama