Amca çoçuklari murat eski sevgilimdi hasanla nisanlanmk istiyorum yanlış mi sizce?
Murat benim hic değerimi bilmedi nasil olsa..
Murat benim hic değerimi bilmedi nasil olsa..
Soruna ilk bakışta verilecek cevap olumsuz dursa da sorunun sonunu okuyunca olumlu bir cevap verme hakkını buluyorum. Eğer sorun ondan kaynaklı ise ve sen de Hasan'dan hoşlanıyorsan nişanlanmanızda bir beis göremiyorum. Ama eski sevgilinle aranın bozulması senden kaynaklıysa hiç böyle bir yola girmemelisin bence. Bu onurlu bir davranış olmaz. Murat ile Hasan'ın arasını bozabilecek bir hamle olur. Aile içinde fitne çıkar. Ama dediğim gibi sorun Murat'tan kaynaklandıysa salla gitsin. Zaten Murat seni sevseydi, önemseseydi sana sahip çıkardı. Gelen yorumlara baktım da olur mu öyle şey onlar kuzen, düğününe gelecek falan filan tarzı cevaplar hiç de mantıklı gelmiyor bana. Gelirse gelsin ee yani? Kuzen olunca ne oluyor. Puştluk yapan taraf erkek ise ne önemi var ki kuzeni olmasının? Sonuçta kuzen diyorsun bir de. Kardeşi olsa belki karşı görüşe hak verilebilir. Dünyada tek o mu kaldı sorusu ise diğer tepkilerin yanında mantıklı duruyor. Ama bence neticede yanlış bir durum yok. Amacın helalinden bir eş bulup evlenmek zaten. Bence yanlış yapmıyorsun. Haber et merak ettim ne yapacağını :)
Cevap
9Cevap
Evet yanlış yapıyorsunuz
Madem değerini bilememiş kardeşiyle olsaydın yavrum. Hakkındır ne de olsa. Çünkü senin değerini bilememiş.
Aranızda bir cinsellik gecmemisse öpüşme falan bence evlenebilirsin ama nişanlanacagin cocuk biliyor mu
Aramizda hic bisey geçmedi cinselik felan olmadi hic bisey yok
O bilmiyor daha..
Yani söylemen gerekir ileride öğrenirse sorun olabilir tatlı bir dille cinsellik olmadığını el ele bile tutuşmadiginizi anlat
Muratlar böyledir yavrum
Muratlardan nefret ediom
Anlıyorum seni ismi murat olup ta düzgün olan bı kişi daha görmedim
Bence doğru değil..
direkt dedeye oyna sen.. hepsinin özü onda.
Ne alaka iletişimi kesecem sonucta eski sevgilimle yüzüne dahi bakmam
Kabul etmemesi gerek
Neden?
Aramizda bisey geçmedi cinselik olarak hic bisey yokdur
Kuzen kızım onlar düğününe gelecek ne kadar etik
Gruba gidersin sen
Nisanlancamm evlencemm ne grubu
Izin vermem öyle biseye
Yavru 2 erkek tek sen
Lan evlencem onun namusu olacam
Ben sana cinselkden bahsetmiyom eski sevgilim yuzune dahi bakmam bile bisey yaşamadık cinselik olarak ele le tutuşmadık bile aramizda bisey geçmedi
Aşkı memnu 8 sezon fragmanı
😂😂
Bütün sülalesi ile ol bari
Olabilir iki tarafta isterse
Bilemiyorum dünyadaki tek kişi onun kuzeni mi
Seviyorsan dene
Çok saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?