Sevgilimle kavga ederken kontrolümü kaybedip ona vurmuştum, ayrıldıktan sonra bu durumu aileme yazmış? Ondan nasıl intikam alırım?

Sevgilimle ayrılmadan önce kavga ettik, ona vurdum kontrolümü kaybedip, sonrasında ayrıldık, şiddet uygulamamdan anneme bahsetmiş.
Sevgilimle konuşurken ona, anneme senden bahsettim demiştim, ama bahsetmemiştim, biz ayrıldıktan sonra anneme "oğlunuz bana şiddet uyguladı, yarın baskasına başka bir şey yaparsa aynı zamanda sorumlusu sizsiniz" yazmış. Annem de kıza adını sormuş. Bahsetmediğimi anlamış.

Ben bu kızı hala seviyorum ama yaptığı şeyden sonra onu affedemiyorum. Gerçi o da beni affetmez artık. Eski sevgilime playlist yapmıştım, ilk sevgili olduğumuz zamanlarda silmemistim, onu gördü, kavga ettik bunun üzerine ona vurdum. Başka bir eski sevgilimin adını söyledim ona yanlıslıkla. Anneme bahsettim senden diyip bahsetmedim. Bu kız beni gerçekten seviyordu, benim için avrupanın baska sehrinden yanıma geldi. İlk fiziksel birlikteliğini benimle yaşadı. Düzgün bir insandı. Bana aşıktı, onu kaybettim. Ama yaptığı şeyden sonra ondan nefret ediyorum

Sevgilimle kavga ederken kontrolümü kaybedip ona vurmuştum, ayrıldıktan sonra bu durumu aileme yazmış? Ondan nasıl intikam alırım?