Öyle bir kıstasım hiç olmadı. Uyum olarak düşündüm hep. Ama hemcinslerimin bunu istemesinin en büyük sebebi olarak daha uzun bir cinsel hayat. Diğer sebebide asıl aradıklarının muhabbet olmaması. Ha bana sorsan açık söyleyeyim bende isterdim evlenmek ama bu düşünceden ziyade muhabbet olmayınca bunların bile zevk vermediği.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapamam.
Kendi adıma konuşayım.
Kafamda öyle bir düşünce hiç olmadı.
Konuştuğum sohbet ettiğim oldu yalan yok ama ciddi anlamda birşeyler yaşamak istediğim karşı cinsler ya benden büyük oldu ya da aynı yaşta oldu.
Tabi bundan sonrası için kesin birsey söyleyemem belki benden yaşça küçük olan kişiyle anlasabilecegim kim bilir.
Garantisi yok ki hayatın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenc çocuk yaşta kızlar da onları tercih ediyor aptal oldukları için. Bunu fırsata çeviriyorlar bence onlar da, birde hala giderim var bak geç kızlar bile bana bakıyor kafası bu, aptalllar birbirine layık işte biz de gülüyoruz bu iki tipin durumuna ne güzel 🤣
512 Yorumla- +1 yıl
Helal sana. Olgun insanlar başka oluyor işte. Kaç yaşındasın?
- +1 yıl
Aptallık mı? Erkek faydalanıyor kız aptalın teki asıl
- +1 yıl
Erkek aptal değil çünkü aklı küçük zekâsız genç kızlar çok var ve bu kızları kullanmak isteyen sinsi erkek çok var
- +1 yıl
Ayn yaşlı adamlar genç kızları kandırıp faydalanıyor
- +1 yıl
@Mardinlii3447 aynen öyle şahsen benim de karşıma saftirik mamma bir insan çıksa kullanır atarım yıl 2023 devir sinsi kurnazların devri
- +1 yıl
Kızlar da tecrübeli diye kanıyor genç taze çıtır erkek varken yaşlı istemek saçma
Cevap sahibi+1 yıl@konservatifbirkişi zaten aynı şeyden bahsediyoruz... Erkek de bir bakıma aptal konumuna düşüyor çünkü böyle saftirik aptal ile muhatap olduğu için onun dışında tabiki erkeğin işine geldiğini zaten yazdım
- +1 yıl
Ulan gizli 😂
Soran+1 yılEn iyi cevabı veren sensin canım. Helal Olsunnn
- +1 yıl
Bence de. Mantıklı dedi.
Soran+1 yıl@Mardinlii3447 Aynennn
- +1 yıl
Kaç yaşındasın soran? Olgun düşünceli birine benziyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Öncelikle böyle iğrenç bir kelimeyi cümle içinde kullandığım için kendimden özür diliyorum. Pedofili cinsel olgunluğa erişmemiş çocuklardan hoşlanan sapıklar için kullanılan bir tabir. Bu yanlış yaftalamalarından dolayı forum üyelerinden özür dilemen gerekiyor. Bunun yanında 18 yaşında isen cinsel olgunluğa zaten çoktan ulaşmış oluyorsun. Artık kimlerden hoşlandığın konusunda tek merci sen oluyorsun yani sana kimse karışamaz. Ama toplumsal olarak hoş karşılanmıyor fazla yaş farkı. Şimdi soruyorum buraya Murat Boz ya da Murat Dalkılıç gelse 20 yaşındaki bir kız onlarla iletişim kurup tanışsa ve sevgili olsalar pedofilimi olmuş olacak . Sağlam temellerle, argümanlarla gelin. İki kişi arasında rıza varsa, aşk varsa , sevgi varsa yasal olarak bir sorun yoksa her şey ona göre şekillenir. Pedofili çok çirkin bir kelime. Bu arada 30-35-40 vs kadında gençtir onu da belirteyim
62 YorumlaPedofille alakası yok.
Pedofil diye algı koyup ortalığı birbirine katmayın
18 yaşından küçük ise olabilir
30 yaşındaki adam 18 yaşında 20 yaşında kızı sevse veya cinsel de olsa pedofili denmez bu algıyı yıkın
18 yaşında kız 30 yaşında herifi sevince
Kıza pedofil diyen bir insan evladı görmedim
Erkekler
Kadar taş düşsün başınıza
Ota boka pedofil algısı..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen sorunun sebebini sormuşsun ama güncellemeler de bazı sapık ruhlu kişileri sorgulamaşsın. Biraz sapmış rayından soru. Yani erkeğin bir doyuma ulaşıp farklı fanteziler arayışı olabilir. Çünkü genç kadınların yüksek libidolu oluşu ve sevgiye aç oluşuyla da alakalı olabilir.
10 Yorumla
+1 yılOlgun erkekler yaşıtlarındaki monotonluktan sıkılıyor daha enerjik daha mutlu insanlar tanımak istiyor
51 Yorumla
+1 yıl20 yaşında ki bir kızın ergen olduğunu hiç sanmıyorum, hepsinin aklı başında. İşlerine geldiği gibi yani.
32 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaşında bir kız ergen oluyor ister inan ister inanmayın. Ergenliktede çoğumuzun yanlış kararları , düşünceleri , istekleri olabiliyor.
Onlara cinsel amaçla göz diken bütün pedofilileri kınıyorum.
30 yaş üstü de genç yav. Sanki 55 - 60 yaşındaymış gibi şeyapmayalım bence.
33 Yorumla- +1 yıl
Zenginse 50 60 yaşında adama bile bakan genç kızlar var
Soran+1 yıl@konservatifbirkişi zengiinse mevzu değişir tabi hjgmhgjmg
- +1 yıl
Aynen konu paraysa 100 yaşında adama bile bakan genç bir kadın olur ölünce de adamın parası kalır kadına. Adaletsiz dünya valla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaş altı da genç kız peşinde. Kadınlar 30 da çöktüğü için olabilir. yaş erkeğe karizma katar kadını sirke yapar. Biraz kaba kusura bakmayın ama realite böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe güzel işte ben olgun erkek severim 40ına yaklaşmış olmalı
629 Yorumla- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki?
Cevap sahibi+1 yıl20li yaşlar
- +1 yıl
25 üstü mü?
Cevap sahibi+1 yılEvet niye sordun
- +1 yıl
Merak ettim taze meyve varken kimse bayat istemez. Sözde tecrübeli, bilgili olduğu için mi büyük istiyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yılBayat seviyorum belki😂evet son cümlelerin için
- +1 yıl
Bayat ekmek mi yiyon 😂
Cevap sahibi+1 yılValla ben sevdiğim adamın yüzündeki hafif çizgilerinide severim sakalındaki seyrek beyazlarıda. Seyrekleşen saçlarınıda. Önemli olan benim için ne kadar değerli olduğudur.
- +1 yıl
Orası öyle tabi genel olarak dedim. Kızların çoğu bilgili, tecrübeli diye yaşı büyük erkek seviyo. Ama bazı genç, taze, çıtır erkekler de bilgili tecrübeli oluyo haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılHaksızsın😂
- +1 yıl
Ciddi soruyorum uyuz ya 😂 burdan uzun uzun konuşamıyorum ki. Seni de görmüyorum istek atamıyorum ya 😂
Cevap sahibi+1 yılGerek yok. + zaten genç erkekler ilgimi çekmiyo😂
- +1 yıl
Yaşlı erkekler yarın öbür gün pili biter, ayrıca nesil farkı, kafa yapısı farkı var. Bu arada diğer üniversitedeki sıra arkadaşım 30 yaşındaydı şimdi 32 33 olmuştur 🤣
Cevap sahibi+1 yılOlsun ben o yaşı o kadar beğeniyorumki bir şey yapamasada olur😂😂
- +1 yıl
Geçici heves bu. İlerde çok pişman olursun.
- +1 yıl
İstek atma şansın var mı daha iyi tartışır, fikir alışverişi yaparız.
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum
- +1 yıl
Ön yargılı davranıyon işte. Ülkemizin en büyük sorunlarından biri ön yargı haksız mıyım?
Cevap sahibi+1 yılGerek yok ablacım😊
- +1 yıl
Ya niye öyle yapıyon. Kötü bişey demedim ki sebep ne?
Cevap sahibi+1 yıl@Kauss saçmalık işte
- +1 yıl
Bul beni gizli 🤪
Soran+1 yıl@SeyyahÖküz1 yürü gidin len başka yerde tanışın
- +1 yıl
- +1 yıl
burada savaş mı çıkıyor la 😂
- +1 yıl
Vay be 😁
- +1 yıl
Manyak gari naz yapmak ile benim gibi bir beyefendiye çamur atmak arasında gidip geliii 🤪
+1 yılDaha itaatkar, hayat dolu, olgun erkeklere daha fazla değer verdikleri ve fiziksel olarak daha taze oldukları için..
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah allah fiziksel olarak dahamı tazeler hadi canım haha
- +1 yıl
Ne anlıyorsan ondan..
+1 yılGenç hissetmek için olabilir divem de 30 üzeri yaşlı da değil ki
32 Yorumla- +1 yıl
+1 yıl18 yaşında biri çocuk veya ergen değil, olsaydı kimse onu yasal olarak yetişkin kabul etmezdi, benim yaşım 18 gayet olgun düşünyorum.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKendilerini daha genç hissetmek için gençlik iksiri gibi düşün :) biz erkeklerde 30 yaşından sonra yaşlanma sendromu başlıyor onun da etkisi var
00 Yorumla
+1 yılBu garı kesin 39 yaşında ve devrinin geçtiğini kabullenemiyor 🤪
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl18 ve üstü istemek pedofili mi oluyor? 18 ve üstüne bayılıyorum. Kimse benim zevklerimi sorgulayamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındaki kız ergen dahaa.
Cevap sahibi+1 yılBaştan çıkartmak için değil neden ise
+1 yıl30+ kadınların çoğu çökmüş oluyor. 30+ adam dinçse sportifse 24-25 yaşındakine daha uygun
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında bir erkek olarak bana uygun olgunluk potansiyeli olan her yaş grubuyla muhabbet sohbet etmek isterim
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş üstü değil sadece. Bütün erkekler genç kadın ister
72 Yorumla- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılneden genc kadinlar kendinden 10-15 yas buyuk erkeklere bakiyorsa onlarda kendinden kucuklere bakar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. 30 yaş üstü oldukları için :) daha doğrusu çocuk sahibi olamamışlardır. Çocuk büyütmek isterler 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBn olgun isterim. Yaşı pek mühim değil.
18 olsunda demiyorum 😂00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ben de merak ediyorum. Bense 26-27 çocuk buluyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana göre öyle. 😃
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzeller, itaatkarlar, yaşam enerjileri düşmemiş, mutlular.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü 30 luk kadınlar kendilerini hep salmışlar🤦🏽
02 Yorumla- +1 yıl
Sen hariç tabi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKanka 25 yaş altı pek çok kızda olgun erkek istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 yaş ve üstü erkekler çok ilgimi çekiyor yaşıylarım çekmiyor ilgimi daha iyi ve sevecen oluyorlar ben böyle seviyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen böyleyim olgun seviyorum çocukla filan uğraşamam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRuh hastası mısın? Genç KADIN demişsin. Adı üstünde kadın. Bir kadını istemek pedofili mi? Hasta
12 Yorumla
Soran+1 yılgenç kadın dedim 30 yaşındaki kadını kastetmedim heralde
30-35 yaşındaki herifin 18 yaşındaki bir kıza göz dikerse pedofilidir.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki kendi ağzınla kadın demişsin soruda. Çocuk değil kadın kadın
Bu hayatin bir dongusu 30 yasindan sonra kadinlarin degeri azaliyor olabilir. Bu su an benim bazi kadinlar tarafindan erkek olarak gorulmemem ile ayni sebep olabilir. Ha bana fark etmez ama ben de sanirim 30 yas ustuyken kendi yasitlarima bakmazdim.
07 Yorumla- +1 yıl
Ayrica, ben orada olabilir demişim oyledir dememisim. Neden? Çunku gorduklerimden bir cikarim yapiyorum. Neden insanlar genclesmek icin uğraşiyorlar sence? Neden milyonlar harcaniyor genclesmek icin? Sanki bu cikarimi ilk yapan benmisim gibi yazik falan yazip karakterime laf atman da mantiksal safsataya başvurduğunun ornegi. Bir dahakine daha dikkatli yaz.
- +1 yıl
@geenager erkekler yaşlansa bile karizmasını koruyabiliyor ama kadın yaşlandıkça çöküyor
- +1 yıl
@geenager öyle tabi o yüzden mi 30 yaş üstü olgun erkek seven kız çok var?
+1 yılGenç hissettirdikleri için her daim enerjik ve pozitif oldukları için
10 YorumlaBende 20 yaşındayım hiç böyle şımarık genç bir kız istemem 30 yaşında olsam bile, benden 4-5 yaş büyük olgun bir kadınla sevgili olur veya evlenirim
06 Yorumla
Soran+1 yılsorum sana yönelik değildi yalnız. senden 10 yaş büyük abilere
Soran+1 yılsen 30 yaşına gel ablacığım sonra konuşuruz bu mevzuları
Soran+1 yılSen aklınlamı popon düşünyorsun anlamadım 30 yaş ve üstü erkeklere yönelikti sorum
sen niye çekirge gibi ortaya atlıyorsun
ben 10 yıl sonraki düşüncenide kendine sakla sormadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasim 23 ama bende olgun seviyorum
102 Yorumla- +1 yıl
Himm
- +1 yıl
Bul beni bebeğim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKim diyor bunu bu yaşımda tutup 18 yaşında birisini istemem
00 Yorumla
+1 yılTam tersi ben daha olgun severim yatakta ne istediklerini acıya dayanıklı hard seviyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadın +20 ise sorun yok
10 Yorumla Genç erkeklerde de 30 yaş üstü bayan istiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Ne eksik ne fazla 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılPardon da 30 yaş yaşlı mı oluyor. 30 altı genç mi oluyor?
00 YorumlaEvlilik için genç sevgili icin olgun istiyorum acimasiz ama gercek
00 Yorumla
+1 yılNapsınlar 60 yaşında nine mi istesinler
14 Yorumla
Soran+1 yılkendi yaşıtlarıyla ilgiensinler
- +1 yıl
Bundan sana ne peki alan razı satan razı yani sana ne bundan ya da anana gidip neden 10 yaş büyük adamla evlendin diyor musun
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBunu isteyen genç kızlarda az değil
05 Yorumla
Soran+1 yılergenler çoğu
- +1 yıl
Ergen dediğin 18 25 arası
Soran+1 yıl18,19,20 ergenler evet
- +1 yıl
Benim için değil
Zevkler ve renkler tartışılmaz
10 Yorumla
+1 yılÇıtır seviyorlar demek ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukları olmayacak diye mi korkuyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ateşine odun olmak istiyor.
00 Yorumla
+1 yılÇıtır seviyoz bazense olgun severiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılYam tersi olmasın bu?
00 Yorumla
+1 yılİsteriz iyi biz ölelim açın mezar 😬
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendi yaşıtlari huysuz olduğu için
00 Yorumla Kendi yasitlari kartlasmis olur bdbdbdb
00 Yorumla
+1 yılÇıtır olması vazgeçilmez
00 Yorumlaİstemesi çok normal değil mi istemese garip olurdu
00 Yorumla
+1 yılBelki seviyordur olamazmı
00 Yorumla
+1 yılBen de 30-35 istiyorum mesela
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çünkü çok tatlılar
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü erkeğin doğasıdır bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapıcaz yaşlı kadınkarı
16 Yorumla
Soran+1 yılkendi yaşıtlarınıza neden bakmıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılSevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılPedofilimi, o 18 yaş altı için geçerli, 20 yaşındaki bir kadın çocuk değildir, genç sevmek pedofili değildir, okursan öğrenirsin, okumak cahilliği alır, almıyorsa zaten yapacak bir şey yok🤣
Cevap sahibi+1 yılHermeyse zaten biz ne desek sen çamur atıp tahrik edeceksin🤣
Cevap sahibi+1 yılKına tabi😉🤣🤣
Daha zevkli elde etmesi kolay
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yaşıtlarımız kalmadığı için
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkeklerim prime seneleri
12 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bak
Gizli Üye(25-29)+1 yılbi yastan sonrakudurduklari icin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 yaş ile 20 yaş normal
01 YorumlaErkeğe düşkün daha ucuz
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?