Bu bayram günü ne zaman evleneceksin sorusuna karşılaşacak mısınız?

Bu bayram günü ne zaman evleneceksin sorusuna karşılaşacak mısınız?

Akrabalarla uzun zamandır gorusmuyorum. Bayramda da gitmiyorum. Kendimi o kadar yetersiz, ezik ve bir işe yaramaz hissettirdiler ki. Sinavda 2 yillik kazandım. Annemi yillardir bir kere aramayan eltisi amcamin karisi sevincle aradi tebrik etti. Guzel bir lisans bolumu olsa aramazdi. Olmadi yapamadım herkes o siralama sinavinda basarili olmak zorunda degil ama millete anlatmak zor bunu. En cok uzuldugum de millet degil anne babam oldu. 2 yillik demeleri oldu. Sonra bayramda falan gittim ozellikle bolumumu sormaya geldiler. Benim kiz surayi kazandi diye hava attilar yanimda. Bizim falancanin oglu da dis hekimligine girmis falan dediler. orada o kadar ezildim ki. Anne babamda hayirli olsun falan dedi. Hem kendim ezildim, uzuldum. Anne babama onu yasatmak istemezdim. Yani soruyorsan sor da niye karsilastirma yapiyorsun. Falancanin oglu evet cok zeki dis hekimligine girmis, ben aptalim giremedim. Bunu mu demem gerekiyordu. Ondan beridir de gitmem. Sinav zamani bile rahat birakmadilar, ustumde hep baski hissettim. Sabah bir telasla, yetisebilecek miyim diye sinava giderken 5-6 tane akraba aradi sabahin korunde Bir durun ya. Sinava girmemisim daha bir durun. Basari dileyecekseniz aksamdan arayin. Sabah yiyip icmeden, kendi cocugunuz dahi sinava girmezken haftasonu kalkip ne diye ariyorsunuz. Ama sonradan anladim ki benim bir sey olmamdan korkuyorlarmis zaten. Yoksa bu kadar baskiyi baskasina yapmadilar. Benden sonraki yegenlerine, torunlarina, akrabalarina yapmadilar. Ondan beridir de gitmiyorum işte. Babam giderse gidiyor. Annem babam beraber giderse gider. Ben evde kalıyorum. Memleketi de cok severim. Temiz havasini falan iyi gelir. Ama o havayi bile zindan ettiler bana. Gitmiyorum, sorularla muhatapta olmuyorum. Bizim millet kendi işine bakmayi ne zaman öğrenecek bilmiyorum.
Memleket neresi kardeşim
E mecbur karşılaşacağız. Okul meslek sorulmazea olmaz zaten. Herkesin hayatına karışmayı iş bilenlere gelsin. Herkes anne baba olmak zorunda değil olamazda zaten herkes.😏 Ortamı bunaltıcı hâle getiren bu sorulardan bıktık bıhtıh artık.
Aynen kanka bıktık ya bi değişiklik lazım
Cevap
8Cevap
Hayır karşılaşmam
Karı kız işleri nasıl gidiyor diye soran olur illaki
Nasıl onlarla aran
Bu soruyla karşılaşmak için bayram olmasına gerek yok, sürekli karşılaştığım bir soru.
Godjdj ne zaman evleneceksin
Hiçbir zaman😅
Hayır. Garip olacak ama ailem evlenmemi istemiyor. Evlilik konusunda ben ne zaman evlenicem anne desem. Ne evliliği ya diyip gülüyor. bende anlamadm 🙄
Nereye kadar
Zayıflayınca evlenirsin diyor mantıksız bir şekilde. Oyuzden çok mutsuzum.
Kiloyla ne alakası varmış ya mutlu ol
İnş teşekkür ederim. iyi bayramlar
Ben kolayını buldum.
Onlar utanmiyorsa sormaya, bende diyorum ki;
Bi bir milyon ateşle, güzelde kizin varsa ver.
Evelenyim, diyorum eşekten düşmüşe dönüyorlar.
Bir daha ki sene cesaret edemiyorlar sormaya.
🤭
Şeytan azapta gerek !
Arefe günü karsılaştım aldım alacagımı
Hayırlısı ne zaman evleneceksin
Haahaa en sinir olduğum soru sjsjsjsj
Be zaman evleneceksinb
😒😒😒
Alacak mısınız değil aldım bile😂
Hadi hayırlısı ne zaman evleneceksin
Henuz kalmadim
Hayır ama üniversite sınavını soracaklar eminim.
Sormuyorlar cok sukur
Kendimi cezalandırmaya niyetim yok derim 😂😂
Bu soruyla hiç karşılaşıyorum
Olabilir
Ben karşılaştım çok defa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?