Çok yorulduğunu söylerek giden sevgili geri döner mi, sosyal medya hesaplarının hepsinde birbirimiz ekliyiz?

son zamanlarda ilgisinin azaldığını dile getirdim, bir sorun mu var diye birkaç kez sordum.

geçen gün ayrılmak istedi. ben hep sorun mu var diye sorarak onu suçluyormuşum, ödev yapıyorum diyormuş ben aralarda mesaj atıyormuşum ona güvenmediğimi düşünmüş.

sadece sıkıntı varsa çözelim diye sordum, ödev yaparken merak ettiğim için yazdım. ona olan güvenim her zaman tamdı.

aldatma, ihanet, yalan yok. daha önce de sıkıldım diyerek gitmişti ama geri gelmişti.

sosyal medya hesaplarımızda ekliyiz. önceden de hiç çıkarmadık çünkü ben onu çok seviyordum çıkarmam engellemem. o da yapmadı.

gözleri hep doluydu benimle konuşurken. bana sıkı sıkı sarıldı defalarca ayrılmadan. giderken arkasına dönüp baktı iki kez. en son uzakta durdu 5-10sn izledi sonra gitti.

severek gitti, çok yorulduğunu beni üzmek istemediğini söyleyerek. ona her şeyin üstesinden gelebiliriz dedim ama gitti.

her ilişkide yorgun zamanlar olmaz mı? bunlar aşılamaz mı? geri gelir mi?

Çok yorulduğunu söylerek giden sevgili geri döner mi, sosyal medya hesaplarının hepsinde birbirimiz ekliyiz?