Eski sevgilim her yazdığında üzülüyorum, unuttuğum şeyleri hatırlıyorum , neden hem terk etti hem yaranın iyileşmesine izin vermiyor. Bir sene oldu sürekli neden hala engelliyim vs bir delik buluyor , cevap vermiyorum başka yerlerden yaziyir yırtık dondan çıkar gibi çıkıyor.. nasıl intikam alabilirim... Ben engelledigim her yerden engelini kaldirdim , umutlansin diye madem biri olmazsa diğerinden yazıyor acaba kabil mu ecedek desin die ama siz olsanız sizinle bu kadar uğraşan birine nasıl ders verirsiniz..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Seninle oynuyor intikam alma aldatilmisin birak sosyla medyalaeini kapat kendi haline cekil ya da fake kulan numarani degistir bidaha seni bulamasin ama seninle oynamasina izin verme @ptalk etme
Aksine her yerden şu an engelini kaldirdim, ne yazarsa yazsın görüldü atıp kurdurtmak jcin
çocuk arkamdan çevresine iki yılda 50 kızla konuştum ama biri vardı tam istediğim gibi demis.. sonra nedem bitti deyince... zeki değildi dedi , polisti dedi halbuki matematik öğretmeniyim.. zekamı kıskanıyor bunu övünmek için söylemiyorum cidden..
.
Yaşlar kaç?
Senin soruna ben denk gelmisdim o polisdi sen matematik ögrentmendin.. hatta bisey sormusdun neydi konu bilmiyom neyse bak ne dicem o yazsin hic cevap dahi vermee
Soru sorsa bile hci yüz verme
Ya simdi senin zekani mi kiskaniyor
H! yara bak sen
İnsanlara beni polis diye anlatıyor, ismimi her şeyimi fotoğrafımı gösteriyor ama meslegimi soylemiyor.. çevreden duydum
Beni sürekli yokluyor, bir ara kızım hafta bir konuşalım işte yeter , sen ataninca gelir isteriz biter gider dedi, sanki ben ona mecburmusum gibi, ben de laf soktum altta kalmadım, zoruna gitti
Cok tuaf.. bi iliskiniz var sen ögretmensim ne diye millete polis olarak tanitiyo? Güya matematik hocasi polisden daha yüksek ya ondan bence seni polis olarak tanitiyo vay uyanik vvay
Seni seviyormu ki gercekden aranizda sevgi var mi?
Sne onu seviyormusun ki? Sorun neydi niye ayrildiniz?
Beni komandoda sürekli arıyordu, bende her gün müsait olamıyorum iki günde bir konuşalım dedim, bir daha öyle dersen asla aramam dedi, neyse bir hafta sonra da bitti dedi.. sonra geri döndü ağladı ama ben timsah gözyaşı diye inanmadjm, arkadaşımla okurken güldük mesajlara baya acındırıyordu kendini, sonra ara ara bana mesaj attı, normalden SMS engel kutusuna düşüyordu bazen kurcalarken görüyordum... simdi de okulla ilgili bir şey için telegrama girdim hemen bana yazdı, haklısın biliyorum ama seni merak ediyorum vs.. sence bu aptala nasil haddini bildiririm
Abla yaslariniz kaç gercekden cok merk ettim?
Yani bana o kadar sacma sapan cocukca geldi ki bu olay..
Ya birak ugrasmaya degmez belli ki sen seviyom ona ilgilisin ama böyle birinden sana hayır gelmez bak sadece bunu kabullen ve adam zaten seni aldatmış bi kere artik hep yapar yani hayatini karartma ve boş insanlar icinde ugraşma kos koca ögretmen olmusun hayatina bak yeni insanlar tani ama daha olgunlaşmamış bi polisile ugraşip durma uzulen sen olursun sonunda..
Birak ne hali varsa görsn engele herseyini degistir ve hayatina bak unutmaya çalis hayatinj kur baaisin belkit baska birini seversin..
Coluk cocukla ugrasma degmez sen akili ol kurnaz ol ögretmenmisim bide gül gibi işin de var biraz ne elin m@l beyin yoksuyla ugrasiyon
Ben 25 0 23 yasinda
Hele canim belli 23 yasindaki erkek çoçuk gibi olur ne bekliyon sen ondan ohh ohh ergenlimden daha yeni cikmis bebe
Ugrasmaya degmez g0tunun boklariyla hayatina yön ver abla belkt seviyom ilgi duyon ama böyle ergen aptlaca bisey içinde kendini mahv etme degmez uzulen sen olursun
Ben hayata bakıyorum, hep bir yerden çıkıyor. Askerler olgun oluyor konuşsan anlarsin ama p. uştlar.. Bana en geri döndüğünde kabul etmediğimde hemen birini mi buldun, boynulayacaktin demi nöbetteyken dedi , dedi ben cevap vermedim.. ama annesi kafasına işlemiş , bana demişti ki annem dedi ki oğlum sen evde değilsin iyi bir kız al ki seni aldatmasın vs.. Bana donme sebebi acaba bu mu
Olabilir.. birbirinizi seviyorsaniz evlenin o vakit? Aranizda mesele cok sacma sapan bisey yani
Yerim seni, hayırlı bayramlar esmer güzeli
Tesekürler hoca hakkinda hyirlisi Sanada hayirli byramlar
her yerde hayatsız bana sardı diye anlatırım benden soğur ve kendinden utanır kısa çözüm
Ortalama arkadaşlar uğraşmaz böyle şeylerle evlenip çocuk yaptılar, onla uğraşıyorlar. .. acaba bunu affetmiş gibi yapıp buluşmaya çağırıp gitmeyerek bana yaşattıklarını mi yasatsam
bir şey yapmalarına gerek yok ki onun kulağına arkasından konuştuğun gitse yeter gururu varsa bırakır zaten tek değilsindir deniyordur o
zaman ayırmana değecek biri mi
Seninle resmen oynuyor izin verme
Ugraisyor , ne yapabilirim.. affedip gibi yapıp buluşma ayarlayıp ekmek geliyor aklima
Sen neden buna izin veriyorsun ki
Yakında sevgilisine alacağı elbiseyi sana seçtirir
Sen onun için sıradan olmuşsun
Ben hiç donmedim ona be, sen de.. sürekli geri don diyor.. Ben de intikam almak istiyorum kessin de sesini
Engel bas en iyisi bu
Kudurtur bu