Hafif dozda kıskançlık ilişkiyi ateşler. Eğer ilişkide kıskançlık hiç olmuyorsa aşkın bittiğini mi gösterir?

Hafif dozda kıskançlık ilişkiyi ateşler. Eğer ilişkide kıskançlık hiç olmuyorsa aşkın bittiğini mi gösterir?

Dozunda kıskançlık her zaman tatlı ve sevimli gelebilir. Fakat bu abartaya kayarsa her iki tarafta fazlasıyla çekilmez hale gelir. Eğer ki ilişkide hiç kıskançlık yoksa işte o zaman gerçekten büyük bir problem vardır demektir. Çiftler ne olursa olsun birbirini kıskanması gerekiyor.
Bir ilişkide kıskançlık olmaması idealdir, ancak her ilişki farklıdır ve kıskançlık duygusu zaman zaman ortaya çıkabilir. Önemli olan, bu duyguyu sağlıklı bir şekilde yönetmek ve ilişkiyi olumsuz etkileyecek düzeyde olmamasını sağlamaktır. Kıskançlık, bir ilişkinin sona yaklaştığı anlamına gelmez. Ancak, sürekli ve kontrol edici bir kıskançlık davranışı, ilişkinin sağlıklı olmasını engelleyebilir ve sona doğru yol almasına neden olabilir. Bu nedenle, kıskançlık konusunda iletişim, anlayış ve güven üzerine çalışmak önemlidir.
Son mudur yoksa oturmuş mudur bilemedim
Oturmuş bir ilişki sıkıcı hale gelir o zaman. Bundan iyi soru çıkar 😆
Huzuru nereye kadar arayacak bilemedim. Erkekler sıkılıp aklı gider başka hatunlara 😆 çok derin yerlere girdik. İçinden çıkamıycaz.
Umut hep var ama işte 😆
Cevap
9Cevap
Hz Ali şöyle demiş. Ona mi ait tam bilinmiyor.
Kıskanmayan erkekten hayır gelmez , diye
Güzel demiş
Yani çünkü umursamazsan kıskanmazsın gibi. İnsanın doğasında var dozunda kıskançlık doğaldır. Hiç olmaması da fazlası da sıkıntı
Kiskanilmiyorsam, kaybedilme korkum yoksa sevilmemişim, ya da sevilmiyorum artık anlamına gelir.
Çoktan bitmiştir ilişkide kıskanmak dozunda yapılması gereken bir eylemdir.
Kıskançlık az da olsa olmalı kıskançlık sevgi göstergesidir
Sizde bir karar verin kiskanincada kiskandi oluyor
Dozunda kıskançlık güzeldir ama düşün sevdiğin insan seni hiç kıskanmıyor bir sorun olduğunu düşünmez miydin
Siz kadınlar böyle işte hep kararsızsınız biz bunu söyledigimiz zamanda suçlu oluyoruz ama sizler bile ne istediğinizi bilmiyorsunuz
Bence şu an sen ne dediğini bilmiyorsun ya her neyse
Hiç olmamasıda sıkıntı
Sayılır
Bitmiştir bile.
Bence
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?