Erkek tavlama sanatı böyle bir kitap var mı gidip alcam. Bir taktik verin. Artık bir sevgilim olsun istiyorum. Çok mu şey istiyorum. Bir erkeği tavlayamayacak kadar çirkin olamam Sizce?
Öncelikle, kendi değerlerinizi, ilgi alanlarınızı ve isteklerinizi anlamak önemlidir. Kendinizi sevin ve özgüveninizi geliştirin. Kendinizi iyi hissettiğinizde, karşınızdaki kişiye daha çekici ve güvenilir gelebilirsiniz. İyi bir iletişim, flört etmenin temelidir. Karşınızdaki kişiyle etkili bir şekilde iletişim kurabilme yeteneğinizi geliştirmek için empati yapmayı, iyi dinlemeyi ve açık bir şekilde ifade etmeyi öğrenin.
İlgilendiğiniz bir erkekle flört etmek istiyorsanız, onunla gerçekten ilgilenin. Sorular sorun, onun hakkında daha fazla bilgi edinmeye çalışın ve onunla derinlemesine konuşmalar yapmaya çalışın. Güler yüzlü, samimi ve arkadaşça bir tutum, insanlar üzerinde olumlu bir etki yaratabilir. Karşınızdaki kişiyle hoş bir sohbet kurmaya çalışın ve samimi bir şekilde gülmek ve gülümsemek için fırsatları değerlendirin.
Ortak ilgi alanları, bağlantı kurmanın ve iletişimi derinleştirmenin bir yolu olabilir. Ortak hobiler, sporlar veya aktiviteler bulmaya çalışın ve bu konular üzerinde konuşmak veya birlikte zaman geçirmek için fırsatlar yaratın. Karşınızdaki kişinin düşüncelerine, duygularına ve sınırlarına saygı gösterin. Empati kurmaya çalışın ve onun bakış açısını anlamaya çalışın.
Öncellikle çok güzel gözlerinin olduğunu belirtmek isterim. Bir erkeği etkilemek için yeterli dış görünüşe sahipsin. Karakter olarak ise daha öz güvenli, neşeli ve cilveli olmalısın.
mavi gözü severim ama çok nazar değdiriyor diyorlar doğru mu?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu soruyu ilgi için soruduğunu ve parmağını şıklattığın anda yüzlerce erkek arasından seçim yapabileceğini ikimiz de biliyoruz. Bak burada bile bir sürü kişi kuyruk oluşturmuş senin için.