Sorum ustte yasim 28 . Oda 32.. ailem aday bekliyor. Ama ben kibirli asla olmadım. Statunun önemi zerre yok. Kapıcı iyi biriyse onla bile evlenirim. Yurtdisinda egitim aldim master yapan ailesi statüsü yuksek biriyim. Ama statu hic önemi değil bana göre. Babam neder bilmem ama evlenmek istiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet ya sen kibirli değilsin gadası. Kapıcı ile bile evlenirsin. Ama yurtdışında yüksek master yaptığını da demeden edemiyorsun 😜😜😜
Konu aileme nasil acicam
Baban asla böyle bir şeye göz yummaz ve doğruda değil
Ya ne alakası var. Her arkadasim evleniyor uzmanla. Tamam statu farkımız cok ama sonucta asigim :((( off ya yaşımda geciyir
Uzman çavuş diğer adıyla erbaş emir komuta zincirinin en altları ilk okul mezunlarının bile hak kazandığı bir durum sen onu sevgi sanmaya devam et bir kaç yıl sonra görürüm seni
Universite mezunu. Kpss den 89 alıp atanamamis oda uzmanlığı girmis
Neden oyle dedin ki c9k iyi birisi
Aynen ondan uzman çavuş geçişler muzafflık var gitse giderdi adamın bir vasfı yok neden öyle söyledim hemen açıklayım yüksek rütbeli bir askeri camia ailesindenim ve bir çok askerle diyaloğum vs oldu uzman ney biliyor musun ulan mesleğim yok bari anadolunun bağrından koptum bari asker olayimde cebime para girsin adamların psikolojisi zaten yok sevgi mi aşk mı diyorsun daha önce ilgi görmemenden olabilir ama yazık edersin kendine söyleyim
Babam senin gibi düşünüyor ve bunları diyecek. Gecen oylesine konu actim konutta yaşarken kapida nobetmi tutacaksın sen,, olmaz uzman dedi ve Esin Polis olur o ayrı birim dedi. Moralim çok bozuldu 1 senedir sevgiliyiz ve gerçekten ilgisine , sevkatine, sadakatina hayranim. Annem iyi biri ise veririm uzmana dedi. Ona güveniyorum. ASTSUBAY OLCAK DIGER YAZA. Ozaman isler değişir mi sizce? Benim babam harp mezunu bide prenses gibi büyüdüm ama artık meslegim var benim kendi hayatom
Babanla oturup bir çay içmek isterim Allah var Ankara'da mı baban :D bak tatlım adam seni gerçekten istiyorsa o zaman durmadan yükselsin başka türlü çok zor ve insanlar hemen nüfuz edilemez o süre zarfına kadar sende onu tanımaya çalış
Ankara'da yeterince kaldik ya yeter :D orada değiliz sukur suann..😀😀 ya zaten ailesine o söyleyecek. Onun babasına astsubay bu arada
Babasından korkuyor oda statüsü yuksek birinden kiz istemek felan 😂😂
Isler okadar karışık ki keske diyorum babam asker olmasaydı
Yas 28 ve evde kalcam.
Babamın beni vereceği yok
Eğitim seviyesi benim için önemli denk değilsek sevgi bir yere kadar 👋
Egitim seviyemiz denk ayni bolum mezunuyuz. Sadece uzman olmus bazi sebeplerden. Uni mezunu yani
Eğitim ve kültür seviyesi denk mi
Evet egitim olarak ayni dengiz. Ve kültür olrakta denk. Temiz ailesi var. Cok iyi anlaşıyoruz. Yasi 30 benim 28 . Ailemde aday bekliyor. Ama iste babamdan dolayi çekiniyorum. Uzman birini
Sevgi aşk her şey değil bilirsin , denk olmak aynı hayat görüşüne sahip olmak gerekir aynı zamanda beraber vakit geçirmek de önemli
Statütüşünü yeşinler şenin kış.. ayh şıtatüş çok önemyli biy şeydiiyyy
Babam takiyo iste statu
Uzman çavuşla evlenilir mi ya nasıl bi loser'sın
Baban üst rütbeli olmasaydı olurdu belki. Ama böyle sanmam.
Cok ust rütbeli. Konutlarda yasarken kapida mi durcan diyor moralim alt ust oldu. Ama cok aşığım seviyorum
Valla benim bildiğim askerlerin rütbeleri eşleri için de geçerli oluyor gibi. Seviyorsun ama sevgin uzun sürmez bence.
Ya maasi iyi. Bende Şu an arastirma görevlisiyim . maaslwrimiz hemen hemen yakin geçirlniriz ederiz. Ayni bolum mezunuyuz. Atanamamis uzman olmus. Hani annem diyor iyi biriyse evlendiririm uzmanla sen karışma diyor babama
Bu iş maaşla ilgili değil. Askerlikte kurallar sert, sunu sen de bilirsin. Subaylar - astsubaylar kesin çizgilerle ayrılmış. Birbirlerinin lojmanına, gazinosuna, yemekhanesine bile giremiyorlar. Yakından biliyorum.
Sürdürülemez bence.
Subay babam
Off yaaa offf. 🙄🙄🙄🙄
Uzmançabuş çok iyi yere kapak atıyor çakal ya
Babam izin verirse iste nedicem
Sen istiyorsan baban da tamam der
Konutta yasarken kapida nobet tutan es mi diyir
Anlamadım
Babam diyorki sen prenses gibi büyüdün konutlarda buyudun. Uzman biri konutta vs yaşayamıyor. Alt tabaka. Oyle mi olmak istiyorsun sen dedi
Baban da aşağılamis. Bence erkeğe hiç yazık etme. Olmaz
Çok da güzel olur 👍 ama psikolojisi nasıl?
Guzel cok seviyor beni ilgisi sevgisine güveniyorum. Daha ne isterim
Onca adami eledim onu sectim. Ama babam problem. Ona nasil nedicem ikna etcem. Rütbesi yuksek baya
Baban çok gurur duyar bence
Daha yüksek olması iyi değil mi
Konutta iken kapida mi durcan diyor ama
Babanın markası ne
Pardon ya rütbesi
Cok ust rutve
Burdan yazmicam
Valla ben hemen hemen hepsini biliyorum hele Balgat korumalıda oturuyorsan seni de biliyorum muhtemelen jsdjsjdn
Ankara'da değiliz Şu an sukur ankarqya dönmek istemem :D ömrüm orada gevri
Babama nasil evlenme hususunu accam
Dediğim yerde oturdunuz mu peki. 😂😂😂
Valla sen detaylara çok iniyorsun ama direkt açacaksın. Öyle ya da böyle öğrenmesi gerekiyor. Durumu güzelce izah et.
Bana acil yqz