İlk zamanlar böyle değildi 2 yıllık bir ilişkimiz var sürekli bir şeyler istiyor benden kredi kartına 53 bin lira borçlandım onun yüzünden 1-2 ayda harcadı bu parayı sürekli böyle yapıyor şimdi param bitti of ben bulurum canım tatlı çekiyor almam lazım diyor korkuyorum kötü şeyler yapıcak diye Allah korusun bu yıl evlenicez bu neye dönüştü böyle bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Onu net bir şekilde uyarmalısın. Keyfi olarak borca sokmaması lazım. Al karşına ve konuş. Maddi durumuna göre hareket etmeli.
dedim sende gurur yok mu utanma ağırlanma yok mu hiç mi yüzün kızarmıyor tamam dedi aynı günün aakşamı 300 tl atsana yemek sipariş edicem yazdı
Atma 🙂
kötü şeyler olmasından korkuyorum yazmaya elim varmıyor sen anla ama yazma
Böyle konusman ayrı kotu, onun surekli seni borca sokmasi ayri kotu. Ben olsam ayrilirdim ama sen bilirsin.
Benim sevgilim misin lan sen dkdkdk ayy uçmuş o da ya seni de kevgire çevirmiş kardeş
sende mi aynısını yapıorsun
Yo ben kendi paramı harcıyorum ne münasebet sadece alışveriş yaparım sevgilim de takılır bana çok yapma diye
o kadar paran var mı da harcıyrosun
kusura bakma ama sende ya önden kazanıyorsundur ya arkadan ben öyle birini hayatımda istemiyorum
Kendime göre harcıyorum şuursuzca harcamıyorum
istemiyorum
Pardon ben memurum canım sana o kız müstehak olmuş senin sevgilin nerden kazanıyor bulmuş kerizi
görüyorum çekmeköy belediyesinde ki memurları ben sen merak etme şefleriyle arşivde dosya düzeltirken
O ortamların insanısın şahit olman normaldir
her iş yeri böyledir kendi çalıştığım yerlerde de iş için gittiğim toplantılarda da kızların sonu buydu
Tek çalışıyorum iş arkadaşım yok her memuriyet devlet dairesinde mi sanıyorsun? Aynen sevr mağarasında mutluluklar sana
mağarada hiç değilse bize giren çıkan yok sizin gibi avrasya tüneline dönmedik
Sana giren girmiş zaten ki gelip ilişkinle ilgili ağlıyorsun burada inek gibi sağılan sensin ben prensesim
25 cm nin üstünde oturan prenses evet
Ben bakireyim çalışıyorum kendi paramı da kazanıyorum mükemmel bir ilişkim de var sen kendi derdine yan :d
haa sen arka yolcusun yani anladım tamam ben kendi derdime yanayım
Senin gibi insanlar işlerine gelmeyince karşıdaki insanın namusuna dil uzatıp bel altı vururlar ben seni anlıyorum anladığım için de üzülüyorum senin sevgilinle arandaki ilişkinin bir o yolun yolcusundan ne farkı var parayla duruyor yanında belli ki ağlayarak anlattığına göre gurur yok mu demene rağmen hala para talep etmesi? Kendi kuyruk acını başkasından çıkarma
benim kendi problemim farklı ben şu anda iş yerlerini bana savunduğun için söylüyorum ben akademisyenlerle çalıştım hepsi de bunu yapıyordu. Ben şu ana kadar hiç bir k***dının delik deşik olmada çalıştığını görmedim tecrübelerime dayanarak söylüyorum sana b*l*diye başkanının kalem müdürleri pazarlama direktörleri neler neler yapıyrolar o kızlara biliyorum
Hayır öyle bir işim yok benim zor şartlarda küçücük bir köyde çalışıyorum ben beni tanımıyorsun bile sen ne demek namusuma laf etmek? Kaldı ki ben insanları aşağılamak için üye olmadım bu siteye hayatımdaki insana özel bir hediye almak için danışmak için üye oldum kendinizi böyle şeylere layık görmüyor musunuz ki bir başkasının böyle kullanmasına izin veriyorsun farkındaysan yardımcı olmak için yazdım bel altı vurmana rağmen hem de çok çirkin bir şekilde yok arkadan bilmem ne hala seninle muhatap oluyorum
ben senin namusuna laf etmedim düşünce özgürlüğümü kullanarak belli bir kesim için konuştum
İstersen oku? Ben şizofren değilim
sen o kesimdensen benim suçum ne sahiplenmişsen dediklerimi sende o kesimdensindir yoksa neden savunmaya geiyrosun
Öyle bir ortamım yok söylediğin şeylere çok uzağım neden savunmayacağım ben kendi ortamımı savunuyorum bunlar yoktur demedim neyse sana başarılar
sanada sanada
Kimse hak etmez ya bu kadarını.
nasıl yani bana mı diyorsun
anlamadım
Kız arkadaşın bu kadar parayı hak etmiyor.
ama durduramıyorum yanında ağladım gurur yokmu sende dedim neden böyle yapıyorsun dedim birazcık frenle dedim aynı günün akşamı bana diyor ki 300 tl atsana yemek sipariş edicem