Kabul etmezmisiniz, koşarak mı gidersiniz 😂
Erkekler; uçarak giderim 😄
Kabul etmezmisiniz, koşarak mı gidersiniz 😂
Erkekler; uçarak giderim 😄
Sevgilim hiç olmadı maalesef ama olsaydı tabi ki de giderdim neden gitmeyeyim hatta çok güzel olurdu :D film izlerdik birlikte sonra da oyun oynardık kahve içmeyi de çok seviyorum zaten yani aklıma en küçük başka bir şey gelmezdi. sadece gerçekten de kahve içmek için giderdim :) ama hayal tabi bu zamanda sevgili bulmayı geçtim olsa bile kimse kimseyi öyle kolayca çağırmazdı sanırım özellikle de ilişkinin başlarında güven olmadığı için pek. ama şaşırırdım da bana gerçekten güvendiği gösterirdi bir de ters köşe olup asıl amacı benimle olmak falan çıksaydı da şaşırırdım çok :D bunu genelde erkekler yaptığı için.
giderim de arkadaşa konum atarim gitmeden buradayım bir şey falan olursa diye emaneti de ne olur ne olmaz yanıma alırım herhangi bir sürpriz ile karşılaşmayı sevmem. Daha önce çağrılan eve gittim kızın ailesi izmirdeydi gecenin köründe izmirden İstanbul'a sürpriz yapmaya gelmişler o gecede ne hikmetse evde ben kalıyorum 😅 o evden nasıl çıktığımi bi ben biliyorum😅
Ehh biraz öyleyim 😅
@_Maidetta_ yanlış yere yazdın artık ne kadar heyecan yaptıysan 🤣
Kusura bakma 🙏
Işim vardı hızlı yazınca senin görüşe salça olmuşum istemeden 😅
Önce burada bir başlık açarım.
"Ne demek istedi?"
"Beni seviyor mu?"
"Beni kolay mı görüyor?"
"Bunu mu yoksa bunu mu giyeyim?"
"Faldan anlayan var mı?"
"Sürtünürse hamile kalır mı?"
"Gitmeden önce saçımı nasıl tarayayım sizce?"
Gibi bütün önemli sorulara cevap ararım.
Şaka la şaka, giderim 😆😆😆

Ev boş ise elimde eşya götürürüm 😃
Cevap
85Cevap
Seni 1500 parçaya bölecem dese gene giderin 😅
O cagirirsa böyle giderim 😅
Bizim oraların şarkısı😊
Ev boş demesi bi kere olayı cinsellige sürükler o net o kelimeyi kullanırsa gitmem ama gel bir kahve içelim dese normal giderim
İlk buluşmada olursa olmaz da birde evde birileri varsa olur sonra kahveye ilaç falan atar ben namuslu erkeğim 🤭
Giderim daha önce de gittim. Bu olay hemen cinselliğe cekilmemeli hayatımızin tek odak noktası cinsellik değil. Olmuyor mu oluyor. Ama bahanelere siginmanin anlamı yok. İki partner cinsellik yasiyo ise seni istiyorum demek yeterli yok yaşamıyor ise kimse kimseyi de zorlayamaz bahanelerin arkasında itlik dusunulecegine birbiri ile nasıl zaman geçirilir düşünülse daha iyi olur
Gitmem
Erkekleri sevmiyorum, nefret ediyor bile olabilirim
Işınlanma üzerine çalışmalarımız başlamıştır tahmini bitiş süresi 5 dk.
Ev boş diye gidince böbreklerden olmayalım sonra
Belki organ mafyasına çalışıyordur? Gitmem diyeyim de belki inanırlar
Yanılıyorsunuz işte benzeri teklifler çok aldım ama hiç gitmedim ben
Adamına göre ya aşkım ev boş diyen ben de olabilirim çoook işim var amcam doğuruyor hastanedeyiz de diyebilirim.
Oda şey der amcanı yalnız bırakmayın kahve sonrada olur 😂😂
Giderim, sevgili istemediğimiz hiçbir şey yapmaz, eğer adam gibi biriyle çıkıyorsak kadının istediği olur.
Aynen bu işte
Sevgilim'in evine hic birzaman girmedim. Benim bir ismim var.. agizlar'a düsürmem. Evime bircok univden mezun kizarkadaslarim gelip gider. Ama tarzim degildir.
Yoo gitmem tek başıma.
Yanımda mutlaka birisi olmalı.
Çünkü kadınlara güvenim yok. Kadın dediğin varlık şeytanı bile yoldan çıkarır imana getirir o derece
Yalnız yaşadığım için b3n davet ediyorum sevgilimi ama aşkım ev boş denmez 😄 ailesiyle yaşayan ergenler gibi 😄 kahveyse kahve seks se seks direkt söylerim. Manitamdan mı utanacam 😄
Giderim, çok gitmişliğim var. İlla cinsel bişeyler olması gerekmiyor ki. Onu görmek bile çok güzel bişey. Birlikte oturup bişeyler yemek, bişeyler paylaşmak..
Giderim neden gitmeyeyim evde de gayet güzel vakit geçirilebilir her şeyi cinsellik sınırları içinde düşünmekten vazgeçin
Düşünsene, ev boş diyor bir gidiyorsun 7-8 tane amcaoğlu seni kapıda karşılıyor.
Gitmem evine gelip kahve içtiğim gün seni aldığım gün olacak der kapatırım çok istiyorsa o dışarı gelir
Gidilmelidir ve eğer istenmeyen bir durum oluşursa hayır demeyi ve özgüvenli olmayı unutmamak gerekir.
Gitmem havalar sıcak kanka evde kahve mi içilir çıkalım kaleye bir akşam üstü bir akşam üstü derim yamaç paraşütü yaparız derim
Giderim orti nolcak sanki
Aşkım yok ki olsaydı bayramı onla geçirmeyi çok isterdim
Kahve sonrası aktiviteyi yapmak isteyip istememe bağlı
Ne alaka bağzı abazan erkekler yüzünden tüm erkekleri aynı kefeye koymayın kaç kişiyi red ettiğim oldu.
Trafik derslerine eklenecek bi konu bu. Kazaya en etkili sebeb 🤫
Zamanım varsa bulursun beni derdim herhalde 😂
Ben dersem gelmenizi tavsiye etmem hanimlar :D
Kahveyi severim 😊
Kırmak olmaz, davete icabet edilir. Terbiyeli biriyim ben..
Deplasman fobim var o yüzden tarafsız sahada kahve içmeyi tercih ediyorum. :D
Kahve içmeye giderim her çağrıyı kötüye çekmek saçma
Sevgili ama nasıl bir sevgili erkeklerin hepsi uçar diye bir şey yok
Uçarak kaçarak değilde. Müsaitliğim varsa giderim tabiki. Davet geri çevrilmez.
evi boş ver gel dışarıda kahveleri içelim derdim
Birincisi sevgilim yok. İkincisi ben kahve sevmem. Yani gitmem
Kimse kimseyi kandirmasin öyle birsey dese ucarak tabiki😂
Uzun zamandır sevgilim ise, o zaman giderim.
Koşa koşa giderim 😂
Bilmiyorum o kadar güvenmiyorum ona gitmezdim arabası olsa arabasına bile binmem sürekli yüksek libidosundan bahsedip duruyor
Evine ilk etapta gitmem gitmemeye gayret gösteririm
Kahve bahane sohbetler şahane😄😄
40 yil artik bahaneler hazir olur sevdigini yanina davet etnek icin😁
Eve gidilmez racon budur
Bizimkide boş sen gel derim
Normal giderim neden koşuyorum ya da gitmiyorum ki. Hem ben motopiskeletle gidiyorum o çabuk oluyör
Kabul etmiyorum çünkü sevgilim yok😄
Rabbim verir canım o konuda sıkıntım yok 😌
Topugum kıçıma deyerek giderim😂😂😂😂
Ben bu soruyu demin cevapladım yaa
Sonuna kadar mücadele eder o kahveyi içerim ben
Çay olsaydı olurdu.. Bi kahveye gitmem..
Ucmazsam itim bekarım şu an sevgilim de herhangi düzgün bı kız desede uçarım
Kahve sevmiyom ben ama illakiiçecek bi sıvı buluruz. Uçarak giderdim. 😃
uçarak olmasa da giderim yani :)
hayır attım battım yaparak :)
Sevgilim o benim canım isterse giderim
Gitmem gitmedim de hemen 365 derece değişti
Boş eve neden bu kadar takıldın ki sen 😃😃
Sapık çok aman diyim 😃
Soruyu sen sordun bana dadandılar neyse gizlenim ben en iyisi 😃
uçarak gitmek baya yavaş bi gidiş olurdu
Koşarak zaten daha yavaş
Ver koordinatları ışınlanmayı gipsinler
Alt tarafı kahve içeceğiz sjfnv.
Hayır ev boşken gitmem. Dışarda içeriz kahveyi.
Giderim 😄
Aman otursun kendi içsin..🙄
Sevgilim olsaydı giderdim muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?