Aşk İlişkileri Ben sensiz yaşayamam diyen eski sevgililer hala yaşıyor mu? Zevkli_Temas Takip Et Xper 7 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben sensiz yapamam edemem diyen eski sevgililer neden 9 canlı kedi gibi capcanlılar? Güncellemeler+1 yıl Ben sensiz yaşayamam / yapamam diyenler yaşıyor mu 🤔 Ben sensiz yaşayamam diyen eski sevgililer hala yaşıyor mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Eski sevgilim olmadı ve her insan yaşar mutlaka yani boş konuşurlar yaşayamama diye 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😎👍
Nazlı212107 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Yaşıyor tabi bu kelimeye inanmam inandığım kelime ise asla bırakmam diyen anne babadır 1 3 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 👏👏👏 Yorumla Nazlı212107 +1 yıl Doğruya doğru herkes bırakır bi onlar bırakmaz Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Doğru söze ayakta alkış tutulur 👏👏ya da Şapka çıkarılır 😎👍 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Oo benden sonra ilk 11 kurdular. 😃😃 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😂😂 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Buyumuslerdir. Çocukça söylemler bunlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanmıyorum doğal seçilimle yok olmuşlardır 1 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl 😊👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eski sevgilim olmadı ve her insan yaşar mutlaka yani boş konuşurlar yaşayamama diye
😎👍
Yaşıyor tabi bu kelimeye inanmam inandığım kelime ise asla bırakmam diyen anne babadır
👏👏👏
Doğruya doğru herkes bırakır bi onlar bırakmaz
Doğru söze ayakta alkış tutulur 👏👏
ya da
Şapka çıkarılır 😎👍
Oo benden sonra ilk 11 kurdular. 😃😃
😂😂
Buyumuslerdir. Çocukça söylemler bunlar.
Sanmıyorum doğal seçilimle yok olmuşlardır
😊👍
Galiba
Yaşiyorlar yalandi onların sözleri
galiba