Veya ucaktan indiginde neden cocuguna degilde bana mesaj atti, guvenli indim diye?
veya bir erkek bu kadar anilarla dolu 2 hafta gecirdigi kadjna baglanmaz mi
Evet daha once de sordum :) Ben siz eglenin dedim, basbasa zaman gecirsinler istedim ama o illaki benimde katilmami istedi, yani yaptiklari tjm aktivitelere beni de katti, mesela deniz bisikletine binmek icin, yarim saat bekletmis. Carpisan otolara beni de bindirdi. En luks aksam yemeklerine beni goturdu, Bin tl. den asagi fatura odemedi ucumuz icin. 2 hafta boyunca harika anilar yasatti bana da. Ama bana hic yuz vermedi😳 yani acaba dedim yeniden beraberlik umudu olabilirmi diye söyle yanasmaya calistim, kaskatiydi. Tatil bitti, sehrine dondu ucakla, cocugunun telefonu, whatsappi var. Ama 12 civari sehrine varir varmaz beni aramis, ben uydugum icin mesaj atmis. Cocuguna kalpler gondermis benim araciligimla mesajda ve bana da guvenli bi sekilde ulastim, yazip gulucuk gondermis. bend eayni uslupla cevap yazdim, cok sevindim., hep seni dusunduk guvenle ulasmana cok sevindim ama ozledik yazdim. Tesekkurler yazip gulucuk koymus. Sizce umut var mi
Sana çok değer veriyor, çünkü sen ona en değerli varlığını vermişsin, kendi canında onun canını taşımışsın. Ancak sana çok değer verse de, çocuğunuza mutlu bir an yaşatmak için tüm aktivitelere seni de dahil etmiş, ben de yanılıyor olabilirim lakin benim düşüncem bu yönde. Elbette ki seni seviyor, sen onun çocuğunun annesisin, sana yemek ısmarlamış, senin için para harcamış çok mu, çünkü sen onun çocuğunun annnesisin, elbette ki seni düşünür, merak eder, önemser, sen onun ailesisin, çünkü çocuğunun annesisin, seni seviyor olsa da, senin istediğin düzeyde değil.
tesekkurler bu yorumun icin... ben ailemi geri istiyorum. nasil basarabilirim , basarabilirmiyim bilmiyorum. Bir kadinin hayatinda oldugundan bahsetti, hatta ilk gun. sanirim bunu soyleme nedeni beklentiye girmemem. ama sonrasinda bir ara telefonunu gizlice bakma imkanim oldu, o bahdettigi kadinla 1 hafta boyunca hic gorusmemis, hatta daha once gorustugu bir kadinla bir konusmasi olmus. bu da hayatimda biri var dedigi o kadini ciddiye almadigini dusundurdu bana. Yanimizdayken tlf. la hic ilgilenmedi, hatta bana birakip gitti kac defa telefonunu cocukla ilgilenirken. Bir de son bi hamle, bizimle kal dedim, kalamam ama siz benimle gelin dedi. Bunlarin haricinde 2 haftada bize harcafigi para, inanki belki kis boyunca bi4iktirdigi para olmali... bunlari dusununce acaba dedim umutlandim
Cevap
11Cevap
Umut var gibi görünüyor. Neden ayrıldınız da bu duruma geldiniz. Aslında anlaşabiliyormuşsunuz. Tek sorun nikah mı yani.
aslinda asil sebep ailelerdi. Annesi beni istemedi, benim annem gurur yapti onlar istemedi. vs.. bir de aldatildigimi sandim, ayrildim ama aldatmamis sonradan ispatlandi.
Bu geldiginde, cocugunla zaman gecir ben kendim takilayim dedim, bensiz adim atamadi. yani küskün cocuk gibi oldu gitmedigim zaman onlarla.2 haftada harika zaman gecirdik tipki gercek bi aile gibi..
ancak şu da var, ilk geldiginde kadin arkadasi oldugunu soyledi, kadinin profiline baktigimda eski esimin resmini gordum, ancak tuhaf olan, eski esim 1. haftanin sonlarina dogruydu, masada tlf. unu unuttu bende baktim.. ladinla 1 hafta once bir konusmasini gordum hepsi buydu bir daha ne arama ne sorma... hicbirsey yoktu.. hatta baska eski bir kiz arkadasiyla da gorusmus, o ara. ama 1 hafta boyunca hicbir kadinla konusmamis. her uygulamaya baktim..
Anlasabiliyoruz.. Tuvalete gittim, 10 dk annemle konustum, telaslanmis nerde kaldim diye hemen tuvaletin onune gelmis restoranda.. Birde nerdeyse tum yil biriktirdigi tatil parasini icinden gelerek bize harcadi.. yani kac defa asiri luks restoranlara goturdigunu bilemiyorum..
bir de ucaktan ienr inmez beni aramis.. cocugunu arayabilir, ama aramamis.. ona da mesaj atmis ama bana da atti, sag salim ulastim buraya diye..
ancak su da var, elimi bile tutmadi.. gerci benden de bir adim goremedi. Vapura binerken dusmek istemedim. elimi uzattim, kolumdan tuttu :,(
Bence siz hala birbirinizi seviyorsunuz. Ailelerinize bakmayın. Onlar artık sizin aileniz değil. Evli çiftlerin en büyük hatası genelde eski ailelerini dahil etmeleridir. Eski diyorum çünkü artık yeni bir aile kurulmuştur. Anne baba kardeş sizin eski aileniz oluyor. Siz kendi başınıza ayrı bir ailesiniz. Nasıl ki anneniz babanız komşu aileye müdahil olamıyorsa onlar başka bir aileyse siz de artık başka bir ailesinizdir. Aileleri egale edip hayatınıza bakın bence. Eşinin sana soğuk yapması da bence onu haksız yere aldatmakla itham etmenden kaynaklı kırgınlığı var. al gönlünü derim.
nasil alacagim bilmiyorum.. ben gitmeden once, dedimki, gel bizimle yasa, cocugumuzu beraber buyutelim dedim.. cocugum da gitme baba lutfen dedi.. ama zaten isi gucu var gidecekti de ben aklinda kalsin istedigim icin oyle yaptim... istedigkmizi nilsin istedim.. o da "siz gelin benim yanima " dedi... oyle kaoandi konu... beni arayip ulasamayinca mesaj atmis, ben de "aklimiz surekli sendeydi, saglicakla vardigina sevindim yazdim gulucuk koydum.. o da tesekkur ederim yazip gulucuk koymus.. bu yasanan 2 haftalik guzel anilar onu baglamis olabilir mi? bundan sonra nasil davranmaliyim?
hep goz temaai kurmaya calistim isin asli.. hatta gozleri mavi benim eski esimin, gozlerine iltifat ettim, kendine iltifat ettim surekli, cocugun yaninda hep yücelttim.
gitmeye korkutorum, cunku o danimarkada yasiyor. ben oraya gidersem cocugu almasi dan cok korkyyorum. bir defa gittim, kaldim, ama korkuyorum, hep diken ustundeydim, cocugu alir korkusuyla. tam da guvenemiyorum yani. o gelemiyor ben gidemiyorum yillardir bu sekilde :,(
aslinda cocugumuz 12 yasina girecek yakinda.. artik buyudu, belkide en iyisi bu... bilemiyorum
o cok istiyor gitmemizi, yillardir tek soyledigi bu.. ama annem ve erkek kardeslerim de cocuguma cok baglilar.. asla buna musade etmezler :( ben diş hekimiyim, orada issiz kaliyorum, yani prk cok imkansizlik var :((
kadin arkadasim var deyince bu geldiginde benim gozlerim doldu. o da ne istiyorsun, sen yoksun, gay falan mi olmami istiyorsun diye bi cevap verdi
Hiş hekimi neden işsiz kalsın ki orada. Sen oraya bir yerleş oraya uyum sağla dilini vs öğren sonra nasıl iş buluyorsun bak. Vasıfsız değilsin. Ha olmadı geri döndün burada işine de devam edersin yine. Annen kardeşin bağlı olabilirler ama ne demek müsaade etmezler. Sen kocanın mı sözünü dinleyeceksin ailenin mi.
Cocugunu seven iyi bir insan seni hayatından cıkarmıs kesin onun hayatında da biri vardır
beni hayatindan cikardiysa neden sadece cocuguyla tatilde eglenmedi? neden beni de en luks yerlere giturdu yemekler yedirdi? ve neden cocugunun telefonu varken bana yazdi? bilmiyorum ya hayatinda biri varsa neden bu tatile izin verdi?
cocugumuz 11 yasinda, anneye gerek duyacak yazta sayilmaz.
bilmiyorjm o jalde neden cocugumuza degil bana mesaj atti, guvenle indim ucaktan vs diye..
bir kadin arkadasi oldugunu soyledi zaten. Ama telefonunu karistirdim o azicik uzaktayken, kadinla 1 haftadan uzun bi sure once gorusmus. yani buraya tatile geliyor ve kadinla gorusmemesi normal mi? kadin nasil gonderiyor eski karisinin oldugu yere ve hic aramiyor.. tuhaf degilmi..
Belki ciddi degildir takılıyordur adam bosanmıs hemen ciddi biriyle birlikte olmıyabilir ya da haber etmiştir eski es ve cocukla tatildeyim yani her ne olursa olsun önemli olan tek gercek var koskoca bir tatilde sana yaklasmıyan bir yalnız erkek daha üstelemek bos hayal kurmaktır bunu kendinize yapmayın
bosanali epey oldu. bilmiyorum ya.. bize harcadigi ş para belki bir yillik tatil parasj. her aksam nerdeyse luks restoranda 3 kisiye yemek 2 bin tl. den asagi tutmadi. ben gelmeyeyim dedigimde kuskun cocuk gibi oldu. bunlar hep anı lutfen dedi.. obur kadina deger verse acaba arama deme cesareti gosterebilir mi ona karsi
sen de cok olumsuzsun ya.. yani cocugumun babasi, baska evlenmeyi dusunmuyorum birisiyle.. adamda da isik gordum umutlaniyorum.. ya0abilecegim bireey yok
Sen bunu ayrılmadan dusunmeliydin ben baska turlu konussam olmaz o cocugun sucu ne? Kusura bakma hak ediyorsun oda hak ediyor madem baskası olmaz diyorsun niye ayrıldın hadi düzelme var direk ara konus bu adam senin mahremin madem görüsmen devam ediyor ondan bekleme simdi cevir numarasını bize şans verelim m de korkma ya da umutlanma
soyledim gitmeden once , gitme bizimle yasa kal, cocugumuzu biz beraber destel olarak birbirimize buyutelim dedim, o da " siz benim yanima gelin " dedi.
Merhaba, neden hemen bir anlam cikartiyorsunuz Ailecek cocugun uzulmesin diye cagirdi seni sanmiyorim barismak isteseydi konusurdu.
Alışmış millet kavga gürültüye
ben burada kal cocugumuzu buyutelim beraber dedigimde siz benim yanima gelin dedi... daha cok anlam cikarabilecegim durum oldu... asagidaki yorumlarda detayli yazdim. ve @soruphemencikacagim kavgaya veya gurultuye alismis biri degilim
Yani, sana seni seviyorum demedi, senden hoslaniyorum barisalim demedi, evlenelim tekrar demedigi surece bir anlam cikartamazsiniz sizin cocugunuz tabiki birlikte buyutceksiniz
benim sorum zaten umut var mi idi☺️ eger bunlari duysam zaten umudu sormazdim sanirim, kesin cevap olurdu
Aradaki buslar eriyo kutuplasma hic bi zaman olmamamasinin dilegiyle
Ayrılma nedeniniz neydi ki?
ben onun aldattigini dusundumki aldatmamis.
Aldatmamış kanaatine nasıl vardınız
o anki kiskanclikla goremiyoruz ama sonra saglam kafayla dusununce o yargiya vardim
Anladım kac yıl evli kaldınız kac ay sonra tatil bitti
Kaç yıl beraberlikten sonra ayrıldınız
biz 3 sene evliydik. 2 sene bosanamak o istemedi diretti erteledi..
evet , ama bana karsi bakislarinda kirginlik ancak sevgi de hissettim
Sular ısınıyor ne güzel. 😊
ozlese cinssellik yasardi
hic oyle yaklasimi yoktu
sonucta seni istemesi gerek demi yeniden
bisey olmasi icin. yaslariniz neydi
ikimizde 35
cocuk rahat tatil yapsin diye cagirmis seni. sen yanasmayi deneseydin belki sen istemezsin diye gelemedi
ben denedim.. elimi bile tutmak istemedi.. ama bakislarinda hala sevgiyi gordum, kirgin bakiyordu ama sevgi vardi. hepsini gectim, bunca guzel ani yasatti bana bu 2 haftalik tatilde, eger istemiyorduysa bana neden mesaj atti sizce? cunku oncesinde hep cocukla haberlesiyordu.
ama ozleyen kiside bi dokunur oper birlikte olmak ister biliyosun?
elimi bile tutmak istemedi biliyorum.. ama 9zaman neden bensiz adim atamadi.. veya ucaktan inince guvenli bisekilde geldim diye mesaj atti... kafasi mi karisik acaba
ben bilmem cok isteyen bulustugunda dayanamaz biseyler yapardi
Umut her zaman var.
''Bir umuttur yaşamak''
Ümit var.
Umut var.
kadin arkadasi varmis.. ondan bahsetti ilk gun bana. Ama telefonunu masada birakip gittiginde baktim, o kadinla 1 hafta once sadece bir konusmasi olmus.. iliskileri olsa kadin benimle tatile izin verir mi? vrya hic aramamazlik yapar mi.. bunlar bana tuhaf geldi.. ve hic bensiz adim atamadi. siz cocugunla zaman gecir desem de her aktivitenin icine beni katti
Kanka ozman zamana bırak ne kadar umut edersen olmaz. Ya hani onun için akışına bırak.
E tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?