Genellikle önüme gelenleri reddetmekten başka bir şey yapmadım şu güne kadar ancak şimdi evlenmek çocuk sahibi olmak için de flört etmeyi öğrenmem gerek
nerden başlamayalım?
Genellikle önüme gelenleri reddetmekten başka bir şey yapmadım şu güne kadar ancak şimdi evlenmek çocuk sahibi olmak için de flört etmeyi öğrenmem gerek
nerden başlamayalım?
Evet, 27 yaşında flört işlerini öğrenmek mümkün ve oldukça yaygın bir durumdur. Flört, sosyal beceriler, iletişim ve ilişki kurma konularında deneyim kazanmayı gerektiren bir süreçtir. Yaşınız, flört etmeye başlamak veya bu becerileri geliştirmek için geç değildir.
Kendinizi iyi tanımak, beklentilerinizi ve değerlerinizi anlamak önemlidir. Kendinize odaklanın, ilgi alanlarınızı belirleyin ve ne istediğinizi anlamaya çalışın. Kendinize olan güveniniz arttıkça, flört etmek daha kolay olacaktır.
Flört etmek, etkili iletişim becerilerini gerektirir. Kendinizi ifade etme, başkalarını anlama ve etkili bir şekilde iletişim kurma becerilerinizi geliştirmek için kendinizi bu konuda eğitmek veya danışmanlık almak faydalı olabilir.
Yeni insanlarla tanışmak ve sosyal çevrenizi genişletmek, flört etmek için fırsatlar yaratır. Topluluk gruplarına katılın, sosyal etkinliklere dahil olun, ilgi alanlarınıza yönelik kulüplere katılın veya çevrenizdeki flört etmek isteyen insanlarla tanışma imkanı sunan etkinliklere katılın.
Flört becerilerinizi geliştirmek için kendinizi rahat hissettiğiniz ortamlarda pratik yapmak önemlidir. Arkadaşlarınızla sosyal etkinliklere katılarak, sosyal becerilerinizi deneyimleyebilir ve geliştirebilirsiniz.
bugüne kadar herkesi reddetmiş olman sıradışı veya absürt bi davranış değil, açıkçası saygı duydum ben. ama evlilik ve çoluk çocuk sanki bi ihtiyaçmış ve bunu karşılamak zorundaymış gibi konuştun :D böyle bi şeye mecbur değilsin. karşılıklı sağlıklı bi ilişki yaşayıp, birbirinize bi şeyler katabilmek ve bunu sürdürmek adına çaba göstermek daha mantıklı bi karar olmaz mı sence? yani flört edebilmek zaten birinin sana öğretebileceği bi şey değil bu insan fıtratında olan bir şey.
hmm
önce ne istediğinizi net belirleyin ve neyi istemediğiniz yani kurallarınız olsun.. çizgileriniz olsun
konuşurken çok açıklamalı konuşmak yorucu olabilir dengeli konuşmalısınız :) dinleyin ama yeri geldiğin de kendinizi dinletmelisiniz..
gerisi duyguların ve biraz kısmetin işi
bol şans
Ben de muzdaripim. Benim sorunum da hoşlandığım erkekle olamamak. Ben ona olan ilgimi bir ara biraz kaybetmistim, bu sefer o sanki biraz ilgisini belli etti. Şimdi neden noldu bilmiyorum yine ilgim var ona karşı, sogumustum ne güzel ne oldu ya 😂😂😂 şimdi de o sanki pek ilgilenmiyor gibi. Ay biliyorum deli gibi yanıyorsun gel söyle artık kura kura kurudun be adam! 😂
Cevap
63Cevap
Rab vermiş zaten sen istememişsin. Papazın hikayesi gibi...
Göl kenarındaki bir kasabada herkes yaklaşan sel baskınını ve fırtınayı konuşuyormuş; köyün papazı "Allah bizi korur, korkmayın" diyormuş. Göl yükselmeye başlamış, kilise de gölün hemen kıyısındaymış. Yerliler kasabayı terk ederken kiliseye uğramışlar, papazı dua ederken bulmuşlar ve "Papaz efendi, gel araçlarımızda yer var, seni de götürelim." demişler. Papaz, "Allah bana yardım eder; ben ona inanırım, dua ederim" demiş. Kiliseyi yavaş yavaş su basınca tekneyle gelip "Papaz efendi gel, gidelim" diye ısrar etmişler. "Sizi imansızlar, ben Allah'a her gün dua ediyorum o beni kurtarır." Su iyice yükselmiş; papaz çatıya çıkmış, helikopterle gelmişler, merdiven sarkıtmışlar "Papaz efendi, gel." "Siz gidin; Allah bana yardım eder!"
Bizim papaz boğulmuş, öteki dünyanın girişinde kuyrukta yüksek sesle sitem etmiş: "Allahım o kadar inandık, ibadet ettik, şu yaptığına bak, beni kurtarmadın."
Yukarıdan gür bir ses cevap vermiş: "Papaz efendi önce haber yolladık, sonra araba, sonra kayık, en son helikopter yolladım, daha ne yapayım?"
Seçenekleri reddetmek diyorsunuz da gelenlerin biri 17 yaş büyük diğeri nişanlı biri yaşı mesleği uygun ama kişiliğiyle anlaşamadık okul zamanı böyle geçti
Başka da beğenebileceğim biri çıkmadı
İstemekle başlanır böyle şeyler ki sen artık istiyorsun hayatına birilerinin girmesini. Karşına çıkanları reddetmek yerine gerçekten tanımayı bir şans vermeyi denemelisin. Hiç bir şey için geç değil. Kafana göre birini bulacağını umuyorum yakın bir zamanda
30 a yaklaşmaktan oldu yoksa bir bu kadar daha devam eder öğretilerle hayattaki gerçekler uyuşmayınca her şeyde sorun yaşarsınız
Kimseyle bir şey yaşamayınca en doğrusu gelip seni bulmuyormuş yalnızlık oluyormuş dozunda yaşayıp evliliğe götürüyor kızlar galiba tek çözüm bu
Ne ona ne diyorlar gösteriyorsun ama elletmiyorsun Türkçesi Ya bilmiyorum Allah muradını versin ya Bulursun bir koca evlenirsin ne olacak saf çok var ya erkek olarak Giresun takılırsın sonra ömür boyuna nafakaya Bala gitsin işte
Ne münasebet düzgün bir soruya düzgün cevap verin lütfen
Sizin ruhunuz belli ablam. Saygılar Allah bu dünya da mutluluğunuzu versin
Ruhunuz belli ne demek
Teşekkür ederim güzel dileğiniz için
Eğer eşim olacağını bilsem seninle evlenirim inan ki.
Bi yaştan sonra insan yalnızlığa alışıyor ve neden evleneyim diyor. O yüzden 30 una kadar oldu oldu yoksa kalsın izdivaç işlemleri
Flört etmek öğrenilebilir bir şey değil. İçinden geldiği gibi davranırsın. Birinden etkilendiğinde otomatikman flört moduna giriyorsun.
Bende rahat olun daha çok gençsiniz. Flörtten ziyade doğal konuşun niyetinizi söyleyin zamanla iyi bir insan karşınıza çıkacaktır. Daha çok gençsiniz.
Okyanustaki balık kadar erkek var hangisine yazarsanız yazın kabul edecektir
Bizim yaşıtlarımız evlenmeye başlıyor yavaş yavaş
Başlama bu zaman kadar yanlışa batmaşsın şimdi de batma eş dost getirsin önüne tanı uyum varsa evlen. Akranin olarak söylüyorum
Hemen baslayalim flört islerine ögretim sana. Mutluluktan ya da ucmaktan ölürsün hemen saat ücreti olarak hesap yaparim ay sonu ödeme yaparsin.🤣
Merak etme ben seni adminlere şikayet ettim onlar sana ödeme yapacak özelden 😀
Bilader hayirdir senin zoruna ne gittiki seni ilgilendiren taraf nedirki anlatta bilelim seni tanimam ismini bile zikretmedim ki argo ve kötü bir kelimemde olmadi yazdiğimi tam anlamişsin herhalde ya da kapasiten yetersiz kardeş latifeyi anlamamişsan kafa yapini değiştir. demirden korksak trene binmem sudan korksaydik okyanuslarda gezmezdim bunuda kafana koy oky. beni değil işini takip et 😡😡😡
Adam gibi konuş. Öyle ödeme falan yaparım dersen alırsın voltanı gidersin sahte profilden sapıkça mesaj yazmakla olmuyor o işler. Soruyu nerenle okudun? Boş yapma cevap ver.
Flört işlerini öğrenebilir miyim? Demiş. Öğret dememiş destan yazacağına cevabın varsa yaz yoksa boş yapma devam et. Cevabın ne? Gel ben sana öğretirim aylık ödeme yaparım. Sen kimsin de insanlara para veriyorsun, hangi sıfatla? Sahte profilden sağa sola destan yazmakla olmuyor bu işler sapıklaşma kimseye salça olma cevabın yoksa sus.
Bilader bak yine bilader diyorum sana son olarak pardon senin amacin avukatlikmi yapmakmi yoksa ne. hem ben kime ne yazarim sanane adabinda özgurce bir platform burasi pardon senin zoruna giden nedir. ya da bu kiskancliğinin sebebi nedir anlatta bilelim adamliğa sira geldiği zaman fazla kaşinma kim. olduğumu bilmiyon oturduğun yerde etrafina bak okymi fazla ziplama. işini takip et beni değil. salcayida acili yersin son uyarim sana şu anda 3 vitesteyim bilader haberin olsun 5 e cikarsam geri vitesim. olmaz buda sana son uyarimdir.
He Anladım bu kadar adami red ettin bulucaksin vi garibi evlenecen allah nasip etmesin sana
Dilediğiniz her kötülük sizi bulur tavsiyem etmeyin
Hesabı sileceğim yarın akşam. İstersen giderayak yardımcı olabilirim. Korkma gitme amacım zaten şu cinsel mevzulardan midemin bulunması. Kullanmam seni
Soruya like atabilirsiniz
orada mısın
Biraz erken değil mi sence? Otuza ne kaldı şurada biraz daha dişini sık sonra edersin flört 😂
Nasil bi hayat yaşadin allah korusun allah kimseye nasip etmesin böyle boş bi büyüme tarzi
Çok otoriter bir baba hiçbir şeye karışmayan fakat onun haricinde beslenme vs işleri karşılayan bir anne
Boş demeyin hayatım boş geçmedi sadece erkeklere güvenmiyorum ki bunun nedeni ben çocukken 2 farklı erkek tarafından gözle tacizdi
Hayır tam açıklayamadım bir gün sokakta oynuyordum ananem çağırdı çıkma tek diye
Sonra yan yoldan dümdüz yürüyen adam beni fark etti ve benden başka da hiçkimse yoktu o sırada durdu ve yönünü benim bulunduğum sokağa doğru değiştirdi tam yere baktığında eve girdim bahçeye içeri ve daireye girdim sonra içerden pencereden baktım perdenin arkasından, benim bulunduğum noktaya kadar gelip sağına soluna bakındı sonra da geri gitti
Tolstoy sanırım 70 yaşından sonra bisiklet kullanmayı öğrenmişti. Yani neden ogrenemeyesin
Zaman insana acımıyor o yüzden en güzel şekilde herşeyi yaşamak lazım gezmek tozmak dans etmek ilişkiler hep gelip geçici artık beklenti de de olmamak lazım.
Evlenenler nasıl karar veriyor demek ki hepsi geçici değil
Tabiiki adam 50 yaşına gelmiş flört yapıyor sen haydi haydi yaparsın
Bu soruyu yazarken KSdeki yorumlara hiç bakmadın galiba..
Öğrenirsin ne var ki benim en çok flörtüm 35 inden sonra oldu
Onu öğrenmekten hiç bir şey yok. Özele geçelim flört ediyormuş gibi konuşuruz
OOOOOH iyi olmuş. Önüne geleni burnu havada havada reddedersen şimdi burada böyle nasıl flört edeceğim diye sürünürsün :D Sürünmeye devam et hahahah
İlk önce Starbucks a gidip kahvenin üzerine ismini yazdırman lazım
Üzülme rabbim tam bitti dediğin yerde senin hayatına öyle bir şey verir ki sen bile gece gündü kalkıp şükredersin
Amin. Teşekkür ederim umut verici güzel düşünceleriniz için
Rica ederim güzel kardeşim sen dua et rabbinden hayırlısını dile unutma rabbin erteliyorsa güzellştiriy
O kadar iyi seçtiğine göre akıllı bir kızsın demek
İyi yapıyorsun herkese guvenmeyerek aferim
İnstagramini verir misin istersen konuşalım eğer aklına uymazsa yine yolları ayiririz
Nerden başlamalıyım diyor bana yaz demiyor 😂 yanlış okumuşsun.
@cursedplatoon Değil mi KSJDKDKDKDKD
Olsun başlarız bir yerden ne olacak veriyor musun instagrami sende cevap ver ve
Be
Aynen bende hiç beceremiyorm tinder yükledim geçen sanki ertesi gün evlenicekmiş gibi onu geç bunu geç derken bi kişiyi yeşilleyemedim :) cok kasmamak lazım sanırım
bende senin gibi bilmiyorum ağzım iyi laf eder ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
Nasıl bir eş ve gelecek istediğinden emin olmakla başlayabilirsin
yemin ederim benimde ihtşyacım var yok mu bir hayır sever yol gösterse 😅😅😌😌
İnsanın kumaşında olmayınca olmuyor
Napalım bekar kalmak da kötü mümkün mertebe çekiciliği arttırarak yapıcaz o zaman
Bn de öyleyim hiç sevgililik deneyimim yok
27 misiniz siz de bir de ben 2 aya 28 olacağım şimdi acelem biraz da bu yüzden
Bn se etpyluk de olacağım
Anlamadım?
Bn de eylulde olacağım Allah uzun verirse
Amin :))
Canim sıkkın
Sıkmayın canınızı bu işler ne zaman olur bilinmez ancak birilerini tanımaya çalışmak belki iyi bir fikir olabilir
Valla bilmiyorum kanka
İnsanlar bana isinamiyor anlamadım
Zor değil 2 el ele tutuş 2 öpüş 2 sohbet tamamdır
El ele tutuşma’dan öncesini soruyorum ben
Tanışma da sana kalıyor
Yok çok geç kaldın havlu atmışsın hayata
Öyle demeyin :(( siz gibi 35 olmak ta var daha
Yarına beklentin kalmasa şu an hayatta değildin
Yorum yapmayacağım yoksa kırıcı olurum
Kırıcı olacak bir şey yok
hahahha bak sen :D :D evlenirsen y arrak yiyecen cokmu istiyorsun y arrak yemek
Hmm sen öyle geldin dünyaya demek ki
Yok ben yediririm sen yiyeceksin 😅
Sen level atlamışsın flört olmaz artık sana
Ne levelı? Niye olmuyormuş
Sana artık ya sevgili ya da f*ck olur flört olmaz o 19 20 yaş kızlar için
Sevgiliden önce ne oluyor işte flört değil mi
Onu kastediyorum sevgilim de yok
Nasıl buluyor insanlar kendine uygun beğenebildiği kişiyi, hiç anlamıyorum
Teklifleri degerlendircen herkeze yok demicen
Yok diyorum 20 yaşındaki gibi
Eskisi kadar da çok olmuyor hayatım dağıldı okul bitti iş desen herkesle anlaşılmıyor falan
Durum daha kötü oluyor hep
Niye blyle ki
Sosyal ortamdan uzamlaşmıssın sanki
Evet tam da öyle
Biraz sosyalleş
Hangi. şehirde yaşıyon
Öğrenilir geç değil ki
18-19 değilim :((
Bi yerden başla devamı gelir :)
başla bir yerden bismillah de gerisi gelir.
Hiç sevgilin olmadımı?
Evet halk eğitimde kursu var git nsbsbsb
Görücü usulü bul birini evlen
30 yas sendromu erken gelmeye baslamis gibi
Zor oluyor yaş ilerledikçe bol şans 🙂
Dersmi bu saçmalamayın
zor be boş ver gitsin
Tamda Burdan gel başlayalım 😃
Sen bensin
O kadar yalnızım ki dünyadan gitmek yok olmak aidiyet hissedememek hissi zor sen de var mıdır umarım yoktur ama gerçekten kötü
Aynı yaştayız ve bende aynıyım. Aslında şu an tam zamanı ama bu sefer de vaktim yok diğer sorunlarımı düzeltmem gerekiyor. Aidiyet ihtiyacı duymuyorum çevremde ilişkisi ve evliliği olan hiçkimse mutlu değil bu beni daha da soğutuyor.
Benden başla her şeyi öğren
Ne gibi şeyler
İlişki adına her şey saygı , sevgi , değer yargıları bedenden önce ruhun okşanması gerektiğini vs vs huzura giden yol benden geçiyor:)
Güzel yorum da sizin kim olduğunuzu bilmeden ne yapacağız :)
Burdan sanal demonstrasyon yaparız 😅 gizli kimliklerle birbirimizi daha fazla ne nasıl mutlu edebiliriz onları konuşuruz spontane doğaçlama takılırız
-Günaydın hayatım (örnek) gibi 😂
Çalışıyor musun?
Evet
ilgisini belli etmeye çalışan erkek mutlaka oluyordur
Bana uygun olmayan ya da beğenmezsem flört edemem ki
O zaman sorunun sana uygun olmayan kişilerin seninle iletişime geçmesi.
Olur bee takma kafana..
Ne iş yapıyorsun peki?
Zor değil merak etme
Bu zamana kadar yapmadıysam sanki zor
Zor. Erkekleri az çok biliyondur
Biliyorsam zor olmazdı sanki
Erkekler cilve yapamayan kızla olmuyor diyorsunuz yani
Kaldırılmaz saat çok geç silerim ben sınra yorumunu
Ögrenirsin
Merhaba 😅
Evet herseyi herzaman yapabilirsin
Deneme yanılmayla