Insan sevip hoşlanmadığı biri ile her gün konuşur mu

Arkadaşlar 6 senedir tanıdığım bir kız var. Ancak son 3 aydır konuşuyoruz. Kendisi tatlı ve hanım hanımcık bir kız bu yüzden hoşuma gidiyor az rastlanan bir kız sonuçta. Kendisi ile lisede hiç konuşmadık lise bittikten 1 sene sonra facebooktan ekledi beni. Ve 1 sene de hiç konuşmadan geçti. 6 sene oldu. Sonra bir bahane ile konuşmaya başladım bir süre faceden daha sonra telefon numarasını aldım. Bazen gece yarılarına kadar konuşuyoruz. Daha önce buluşalım dediğimde birgün buluşuruz demişti. Daha sonra birgün yine sordum ben almasam dedi. Yeniyiz diye nazlanıyor diye düşündüm. Bugün tekrar dedim buluşalım mi diye bahaneler dedi yani buluşmak istese buluşur ama istemiyor. Telefonla böyle arkadaşça sohbet en güzeli diyor. Peki neden benimle ilgileniyor zamanını ayırıyor. Mesela ilk konuşmamızda hep iş konuştuk biraz da kendinden bahset falan demişti herşeyimi öğrendi. Amacı ne gerçekten sadece telefon muhabbet mi etmek istiyor yoksa zamanla birşeyler olur mu. Ne yapayım mücadele mi edeyim yoksa hislerimi biraz anladı kendimi geri mi çekeyim ? Veya içimdeki hislerimi tam olarak yazayım sonra geri mi kaçayım?
Arkadaş olarak konuşmaya devam et zamanla sevebilir
Kendini geri çek ilgilenme eskisi gibi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
kızın aklında başka biri varmış neyse herkeze teşekkürler arkadaşlar
Insan sevip hoşlanmadığı biri ile her gün konuşur mu