Meraktan ilk aşkınızı sosyal medya üzerinden arattınız mı?

Meraktan ilk aşkınızı sosyal medya üzerinden arattınız mı?
Ben eski çağda yaşıyorum.😂Sahi hiç öyle şeyler niye yapmadım ben sevmiyorum sosyal medya ondan galiba😂Bu zamanın insanı değilim. Kim ışınladı beni buraya😂yoksa yoksa ben bir melekmiyim 👼👁Tanrı aşkına adeos alın beni bu değişik dünyalıların yanından 😬yaşanmiyor yaşanmiyor diye arabesk şarkılar dinliyor o mu good🤦♀️
Evet ya hatta bu aralar küs olduğum dargın olduğum benimle konuşmayan insanları aratıp sohbet ediyorum yani öyle bir şeyim var, ya evet insanlara karşı Benim de yanlışım oluyor insanların bana da yanlışları oluyor ama ben aslında insanlarla küs olmayı dargın olmayı sevmiyorum bir hatan varsa özür dilemeyi biliyorum ama insanlar bunu kibir abidesi yerine getiriyor, abi hatasını kabul etti ben haksızım kafası ile geziyor ondan sonra da kendi kendilerini yok senin hayatında istemiyorum yok bilmem ne yapmıyorum biriktiriplere giriyorlar
Hayır aratmadım çünkü ilk aşkım olmadı sadece 13 yaşında okuldan bir kıza aşık olmuştum ama o da ergenlik zaten yani gerçek aşkın olmadığını da taa o yaşlarda öğrendim :D
Cevap
7Cevap
Şöyle bir soru karşıma çıkmasa aklıma bile gelmezdi 10 seneyi geçmiş..
Üzgünüm
Sosyal medyam yok. Merak etmiyorum.
Benim ilk aşkım da olmadı son aşkım da
soyadini bilmiyom annemde hatirlamiyo ama bulmaya calismistim
34 sene olmuş öldü mü kaldı mı 🤔😂🤔
Aratma mezar taşı çıkar 😂
Allah gecinden versin
Aminn
Yani baktım sosyal medyası yok panel kullanıp numarasını bulduktan sonra profil fotoğrafına baktım ama küçük kardeşi vardı kebeje bulamadım
Aratmaz olaydım bidaha aklıma girdi
İtinayla aklınıza sokarım 😂
Mecazi anlamda yani 😌
Sosyal medya kullanmamanin faydaları..
İlk aşkım yok olsa bile aramam.
aratmama gerek yok aynı binadayız 😄
Ayy ne kadar kötü 😬
yok be
Ben olsam taşınırım ordan 😂
Saplantılı mıyım niye bakayım?
Ben onu aratacagima o beni aratsin😂
Evet, aradım