Ayrılık acısı çekiyorum, tavsiye verir misiniz?

4 yıldır konuştuğum çocuk dün bana artık beni sevmediğini hatta evlensem bile üzülmeyecegini söyleyerek iletişimi kesmek istedi. Benim onu sevmem için, ağzımdan seviyorum kelimesini duymak için çok çabaladı. Son bir yıldır istediği oldu. Her istediğimi yapan, her konuda desteğiyle yanımda olan beni hiç kırmayan ve bana çok derinden bağlı olduğunu düşündüğüm biriydi. Farklı ülkelerde yaşamamıza rağmen benim için buraya geldi, ben eğitim için onun olduğu ülkeye gittim. Ailesiyle tanıştım, benim ailem de onu biliyor ve seviyor. Benden soğumasının nedeni olarak benim onu sozlerimle tam anlamıyla mutlu etmemem, trip atıp onun adım atmasını beklemem, her şeyi ben biliyormuş gibi olmam ve dolayısıyla kibirli olduğumu düşünmesi. Ben senin üstünden gelemem dedi. 4 yıldır çocukmuşum ben dedi. Benimle sanki kalbi yok veya büyü yapılmış gibi konuştu. Normalde asla bu cümleleri kullanan biri değildir. Kendisi boğa burcu bir erkek.
Tüm hayatını bana endekslemiş biriydi, işini hatta yaşayacağı yeri bile bana göre planlıyordu. 7-8 ay sonra evlilik için ciddi adım atacaktık. Ben de kendimi ona göre hazırlıyordum.
şu an çok acı çekiyorum, her fırsatta ağlamak istiyorum ve bu durumun hiç geçmeyeceğini düşünüyorum. Kendimi çok suçluyorum. Keşke ona manevi olarak daha çok sarılsaydım. Her fırsatta alaya alıp, ağır dillerle eleştirmeseydim. Benim için bana herkesten yakın olan biriydi. Ona herkesten çok güveniyordum. O da bana aynı şekilde hatta daha fazla bağlılık duyuyordu. Bir insan nasıl 2 gün içinde bu seviyeye gelebilir, çok ağrıma gidiyor, çok üzülüyorum. Aramızda ne yalan ne ihanet ne de başka büyük hiçbir sorun yok. En son ben sürekli offline oluyor diye kızıp soğuk davranmıştım, gönlümü almaya çalıştı kibar sözlerle ama soğuk konuştum. akşam güzel konuşuruz her zamanki gibi hallolur diye düşünmüştüm ama olmadı 1-2 gün sonra yukarıda söylediğim ağır sözleri duydum.
Bu konuda mantıklı analiz yapabilecek, bana tavsiyesi olan, yorum yapabilen var mı? Dayanamayacak gibi hissediyorum.
Ayrılık acısı çekiyorum, tavsiye verir misiniz?