Selam ✨ Sevgiliniz yani aşık olduğunuz kişi ile evlendiğiniz gün klasik gelinlik/takım yerine süper kahraman kostümleri ya da onun gibi bir kıyafet istese kabul eder miydiniz

Selam ✨ Sevgiliniz yani aşık olduğunuz kişi ile evlendiğiniz gün klasik gelinlik/takım yerine süper kahraman kostümleri ya da onun gibi bir kıyafet istese kabul eder miydiniz

Merhaba. Ben kabul ederdim.. Çünkü; dünya bir gün, o da bugün sözünü benimsemiş biriyim. Ve maalesef yaşadığım acı günlerin bana öğrettiği şeylerden biri de bu oldu; hayatı dolu dolu yaşa, sevdiklerinin de hayatı dolu dolu yaşamasına izin ver. O yüzden sevdiğim kişiyi mutlu eden şey ona ya da bir başkasına zararlı değilse elbette yapsın, yapalım. 💞
Yani maddi durumu o kadar zenginse ve ben zengin birisiyle evleniyorsan istediği kadar yapabilir, ama Türkiye cumhuriyeti'nde asgari ücretle geçinen insanlar bugün iki kişi asgari ücretle çalışıp 22 bin lira maaş alsa 22 bin lira maaşlarına kombin yapacak kombin yapmak istiyorsa o zaman karanlıkta oturmayı aç durmayı kabul etmesi gerekiyor.
Aynı zamanda insanlar bu sosyal medya bağımlılıkları yüzünden aman o arkadaşım şunu yapmış bu arkadaşım bunu yapmış onun kocası bunu olmuş onun karısı bunu almış diyerek özel teşekkürler evliliklerle ekonomilerini sürdürürlerse o evlilikten ve ekonomiden kimseye hayır gelmez.
Sende sorularda bu aralar yaratıcılıkta nirvanadasın neyse konuya gelirsem hayır olmaz ve kabul etmem. Onun yerine kostüm partisi düzenleyip kombin yapabilir.
Teşekkür ederim 💫✨
Sen kendin giyin derim ben evde otururum derim
Cevap
8Cevap
Asla kabul etmezdim 😬😂
😂😬
Ne güzel o öyle ya mdkdjdj renkli biri işte bulursanız kapın 😂
😂 dimi abla
Monotonluk sıfır 😂
Düğün için olmaz ama after için kesinlikle kabul ederdim.
Düğün daha resmi olmalı baba haa eğer illa değişik bir şey denemek istiyorsa takım elbise ve gelinlik tasarımlarında değişiklik yaparız en fazla.
Ahah bu tam benlik bir hareket hadi yapalım derdim 😅😅
Bende isterdim joker kostümü giymek :D :D
Kabul etmem tabiki bi saçmalama istersen derim. Bir partiye davet edilmişizdir neyse ama düğünde bütün aile arkadaşlar ve çevreye rezil olmak istemezdim djjdjd
Tabii ki de kabul ederdim hatta bu benim de aklıma gelmişti, nasıl olurdu acaba diye düşünmüştüm 😄. Evlenirsem düğün yapmak istemezdim ama böyle kostümler giymek eğlenceli olabilirdi.
Joker ve Harley quinn gibi 😊 ama normal kostümlü cadılar bayramı gibi şeylerde eğlenceli dügünde kimse bunu yapmaz :))
Düğünde falansa düğün yapmak istemiyorum ama evde deneyebiliriz.
İzin vermezdim milletin hayal dünyasına gereksiz yere malzeme olmasına ve olmamiza gerek yok sacma😂
O dakka evlenmekden vazgecerdim one öyle cadılar bayramı gibi
Düğünü iptal ederim beni delirtmesin😄 sade nikah yeter ya düğün de olmasın bence.
İstemem ya 😅Zaten düğün sevmiyorum, kostümle hiç olmaz.
Haayır çok saçma
iğrenç dururdu evlenmeyemi gidiyorlar yoksa kahramancılık oynamayamı
Neden olmasın glwlglck
Dimi sdfsfsd
Ben tutucu bir adamım öyle her istediğini giyemez zaten dinde izin vermiyor allah da izin vermiyor
Düşüncelerimi söylerdim.
Tarzim degil. Sade giyinirim.
Resindeki gibi bakarims dhshsheja
Evcilik mi oynuyoruz ne o öyle 🤭
Hayir hersey usulune uygun olmali
İzin vermem 🙄
Pek olumlu bakmam gibi görünüyor
Kabul ederdim, çok tatlı olur
Onun kararı açık olmasın ama
Olabilir
Bi gozden geciritim durumu son kez
Olur giyebilirizz