Erkek arkadaşıma yüzük takalım mı diye sordum darılma ama ben istemiyorum hayatım zamanı gelince en güzelini takıcam dedi. Ne alaka? Sorduğuma bin pişman oldum ya
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEsas saygi, sevgi varsa? seni kiskaniyorsa, niyetinin ciddiyetini ve sana bagliligi esassa sen demeden aranizda yuzuk takar ! Heleki sen dediysen gule oynaya takar sevdigini baska erkege gonlun u vermeyecegini bilir.
Ama, cinsel anlamda iliski varsa.. veya sevisme.2 yil icinde senden sıkılmıs , bahanelere baslamis uyanma diye evlilik sozune vurguyla somurmekten bikana dek boyle devam ihtimali yuksek ihtimal..
Aciklasin detayli yuzuk takmamayi? Ve zamani gelince en guzelini takicam deyisinide detayli aciklasin.. en azindan net zaman soylesin.
Yoksa, cinsel iliski varsa, somuttur kendini sana mustehak.01 Yorumla
Soran+1 yılazcık anladım azcık anlamadım ama mantıklı ben bir sorim :)
En İyi Cevaplar
+1 yıl-O kadar ciddi düşüncesi yoktur.
-Yüzüğe karşı antipatisi vardır şu anlık.
-Yüzük olması şu an anlamsızdır onun için.
-Daha geçmesi gereken zaman varken yüzük için erken olduğunu düşünüyordur, olacaksa tam olsun hesabıdır.
-Çekingeleri vardır, parmağında durması onu gerecektir, sıkacaktır...
Bir çok nedeni olabilir, sevgilinizden eminseniz eğer bu konu bu kadar büyümemeli.
cut.21 Yorumla
Soran+1 yılof :(
Yüzük takmak resmiyete dökmek anlamına gelir. Bir ilişkinin resmiyete dökülebilmesi için de bir çok imkan gerekir.
Bu imkanlarına sahip olduğu halde yapmadığını düşünüyorsan durumdan şüphelenebilirsin.
Okul, iş, askerlik vb sorunlarını halledememiş birinden yüzük takmasını beklemek de yanlış olur.03 Yorumla
Soran+1 yılokul bitti, işi var askerliği kaldı
Soran+1 yılsağol bacım
+1 yılAcele etme güzelim. Bizim de üçüncü senemiz bitti. Takma kafanı daha erkendir ve hazır değildir. Evlilik her erkeği korkutur. Büyük bir sorumluluktur. Yüzük takmak da onu anımsatır. Sadece oluruna bırak. Zamanı geldiğinde o takacaktır yüzüğü. Beklentide oldukça üzülürsün. Yaş kaç?
02 Yorumla
Soran+1 yıl17 ben 23 o
- +1 yıl
Sen çok gençsin daha. İşim tuhaf yani sen 15 iken o 21di ve seninle çıktı öyle mi? Neyse yargılamak hakkım değil. Ama bekleme bence. Çok erken daha
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
30Cevap
Onun için zamanı gelmedigini anlatmış pastanede yuzuk takmak ne kadar önemli olabilirki yuzuk nasıl takılır biliyor musun anne babası gelir seni isterse takılır diğeri boş sen l kendin tak çok seviyorsan ama erkek takmaz işini bahane eder yasak diye ailesinin buna karsı olduğunu söyler alerji yaptı der istemezse takmaz..
03 Yorumla
Soran+1 yılailesi karşıymış bunu söyledi daha önce ama dikkate almadım
- +1 yıl
Haklı ama bence şahsi goruşum bende sevmem kendi aramızda taktık olayını ben sevgilime alırım içimden gelir alırım tektaş severim takmak isterse takar takmazsada kalır yanında evlenme dusuncesi olursa eğer o zaman takar.. yıl olarak bakma konuya evlenme kararınız varsa ailesiyle gelir konuşurlar isterler takılır gururla hemde..
Soran+1 yıldoğru diyosun kardeş herkes takıyo ya ondan bende heves ettim azcık
İlla iliskimizi guclendirmek icin bir deliğe bir şey takacaksan oyüzük olmaliydii demeliydin oyle cvb boyle cevap vereydin ipnlk ederek vermis cvbı seytan ayrintida sakli
04 Yorumla
Soran+1 yılkeşke ona söylemeden önce buraya yazsaydım soruyu ama bir an yazdım işte
Soran+1 yılsende doğru diyosun
+1 yılYavrucum sevgiliyken yüzük takmak çoluk cocuk isi hakli yani sevgilin ee is ciddiye binerse takarsiniz onun dışında her çıktığınla yüzük takarsan ohoooo
03 Yorumla
Soran+1 yılher çıktıgım mı? ikimizde ilik
- +1 yıl
Bundan ayrilirsan 2 olcak
Soran+1 yılmnatıklı :) ama düşünmüyorum
Ben o yuzuk tkma isini anlamiyorum ya zamani gelince aileyle birlikte bir soz Nisan bisey yapilir takilir ha niye istemiyodur sorumluluk sahibi bir insan degildir
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
2 senelık sevgılısı vardır ama sorumluluk almaya macası yoktur ısı vardır engelı vardır vesaıre. sız ustune gttıkce kacacagıda asıkar..
02 Yorumla
Soran+1 yılyok be ne üstüne gitcem
Ya yüzük takacak
Ya başka bişi takacak.
Sen taktırırsan yüzük takmaz. Eger taktırmazsan yüzük takar...
Böyle şeyler erkekten beklenir karşı taraf konuyu açarsa ters teper.01 Yorumla
Soran+1 yılööööf öf
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz seninle ciddi düşünmüyor. Söylediği cevaptan çıkan bu. Senden veya kendisinden emin değil ciddi ilişki konusunda.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendinden emin değildir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 2 bucuk senedir. beraberim takmiyorum. sevgilimlede ortak kararimiz zamani gelince herkes bilcek en guzelini takicaz. simdi çocuklar gbi pazardan 5. liraya yuzuk alipta takmaya gerek yok. is tam ciddiyete biner ailen falanda tamam der millete göstere gostere takarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılbak buda güzel :)
+1 yılBelki ciddi düşünmekten korkuyor siz soruncada bence soğuyacak... Biraz daha bekle gene hareket yoksa sen bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
1. Sen niye oyle bir soru sormaya ihtiyaci hisszdiyorsun?
2. Belki de isin ciddiyetinden korkuyordur?03 Yorumla
Soran+1 yıl1. birine ait olduguna dair parmagında bir simge olsun istiyorum
2. olabilir
Soran+1 yılinsan öküz olunca bunları düşünemiyo :)
Keşke onun demesini bekleseydin demek ki hazir hissetmiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılne biliym ya hayatımın hatasını yaptım resmen
Soran+1 yılyapcak başka bişeyim yok zaten bacım :(
Soran+1 yılzamanı gelir inşallah
+1 yıliki senelik sevgiliyse evlilik fikri icine sinmediginden olabilir kaybetme korkusu yok dmekki
14 Yorumla
Soran+1 yılkaybetme korkusu var
Soran+1 yılbenden çok evlencez diyo
- +1 yıl
zamanı denk getirememiştir evlenek istiyordur ama sartları musait degildir
Soran+1 yılolabilr
+1 yılAdam resmen oyalıyo , bırak ya sunu ciddiyet sıkıya gelmek zor geliyor bunlara.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bacım aynen
Erkekler o tür objelere karşı bir korku barındırıyo yani seninle alakalı değil cevabı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılfarkettim :)
parası yoktur belki? Sana en iyisinden almak istiyordur da elindeki yetmiyordur. Birazda burdan düşün kankii👰
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın kanki :)
+1 yılEn güzelini takıcam derken imalı söylemiş sanki.. güzel takıyor demekki.. sana doyunca anlaşamıyoruz gibi sudan sebeplerle ayrılır senden merak etme..
02 Yorumla
Soran+1 yıltakıyo zaten ondan böyle
- +1 yıl
Yüzüğü boşver hevesi bitene kadar bırak taksın alan razı veren razı
+1 yılciddileşmek istemiyodur hazır değil galiba ya da o kişinin sen olmasını istemiyo bunu ona sorsan daha iyi olur
03 Yorumla
Soran+1 yılnası ciddileşmek istemiyo ya 2 sene bu boru değil her istediğini yapıtım bu zamana kadar ondan böyle
- +1 yıl
yüzük ciddiyet demektir , takmak istemediğine göre sebeplerden biri bu.
Soran+1 yılolabilir
Sen onla ozel biseler yasiyorsan ve ayrilacani gidemiycenini biliyosa takmaz bu bole sewse takar hic birseyin zamani yoktur unutma zaman denilen sey bilmecedir neyin nerde olcani bilmesiin dostum.
13 Yorumla
Soran+1 yılvuhuuu :)
Soran+1 yıl:) :)
5 aylık yüzük takanlar var boşver takma 2 senelik ilişkiniz duzgunse bir yüzük için tartismaya değmez zamanı gelince olur herseyi kimsenin doldurusuna gelme
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki sevgililer neden biraz zaman gecince aralarinda yüzük takmak ister aralarindaki bagi o mu sagliyor genc yasta kendinizin omuzlarina yük yuklermiscesine
00 YorumlaBende takmam neden takayım ki nolcak yüzük takınca yani
01 Yorumla
Soran+1 yılsende haklısın :)
+1 yılZamanı gelince ciddi bişey yapacak belli ki, bunu tribine mi girilir yahu
11 Yorumla
Soran+1 yılbirazcık doğru diyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöz yüzüğü saçma geliyor daha lise 1 é giden insanlar yüzük takıyor o da gösteriş olsun diye
01 Yorumla
Soran+1 yılo çok saçma işte
kastettiği yüzük değil
01 Yorumla
Soran+1 yılderken?
Sen yüzükle başka kızları tavlıyabilirmisin hııo?
21 Yorumla
Soran+1 yılçıkarmak en fazla 3 sn
+1 yılYenisini arıyordur aynı zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
+1 yılYüzük çapkınlığa engel ondan olabilir
13 Yorumla
Soran+1 yılçıkarmak en fazla 3 sn ama
- +1 yıl
İzden belli olur ;-)
Soran+1 yıldoğru len :)
+1 yıloha l*n :D 2 yil olmus insan arasinda takar bari
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimki, bildiğin öküz :)
- +1 yıl
oyle okuz olmaz kardes onun niyeti seninle ciddi degil kendi aramizda takalim mutlu olsun der bari kiz 2 yuzuk max 50 lira l*n ayip be :)
Soran+1 yılbide ona anlatsa biri
sevgiliyken yüzük takmak niye?
17 Yorumla
Soran+1 yılne zaman takalım?
Soran+1 yılsevgililerde aralarında takarlar hani sahiplenmek anlamında felan
Soran+1 yılsene 2014 değer mi kaldı?
Soran+1 yıltamam :D. D
Işi ciddiye bindirmek istemiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılöf ya varya bunaldım
+1 yılDemek kı bı amacı var..
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur
+1 yılParasi yoktur? Pazardan yüzük alacak degil ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılvar biliyom :D
- +1 yıl
Allah allah o zaman ben bilmem bak ben parasi yoktur diye düşündüm :D
+1 yılistedin mi ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılistedim
- +1 yıl
ne kadar oldu sen soralı?
Soran+1 yıldaha bir saat olmadı
- +1 yıl
e yuh adama biraz zaman ver belki sen söyleyince jeton düştü senn istediğinden emin oldu süpriz yapacak siz kadınlar ne kadar sabırsız sınız yaw :D
Soran+1 yılya daha önce vatsaptan kuzenimle olan mesajlarımı felan gördü yüzük muhabbetinden konuşmuştuk jeton düşsek olsaydı o zaman düşerdi
- +1 yıl
yaş kaç senn ve onun
- +1 yıl
heee öyle desene be kardeşim bence okadar aceleci olma senin açından bakacak olursam fazla üstele yüzük dediğin 1 halkadan ibarettir.
sen bişey sorucam yüzüğü neden takmak istiyorsun biraz düşün cevabını yaz.
Soran+1 yılmillet çocuga salça olmasın diye, bana sürekli arkadailarım soruyo ne zaman takcaksınız diye o çocuk seni oyalıyo diyolar aldırmaıyorum pek güveniyorum ama parmagında birine ait oldugunu gösteren bir simge olsun istiyorum aynı şey benim içinde geçerli
- +1 yıl
parmaktan yüzük çıkarma süresi 3 sn yapacak olan cıkarır gene yapar yani.
o arkadasların bence kendi işlerine baksın biraz :D
ben aranız daki ilişkiyi bilemem tabiki ama bazıları yaptığı şeyin birkere ve mükemmel olmasını ister o yüzden biraz zaman alır yapmak.
aranız daki ilişkiyi bilmediğimden bazılarıda sonuna kadar kullanıp bırakmak ister.
seçim her zaman senn dir ya beklersin ya da resti çekersin ya olur ya da olmaz.
Soran+1 yılbeklerim ben sıkıntı yok
- +1 yıl
kız sende ne yazdırdın bana gece gece hay allah senin iyiliğini versin :D
Soran+1 yılamin inşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılDemek ki once sana takmali
11 Yorumla
Soran+1 yıltakıyo :D
Bir kiz neden aceleci davranir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılHazır değil demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılöyledir
+1 yılParasi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılvar
+1 yılSeni sevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle
+1 yılParasiz mk
02 Yorumla
Soran+1 yılparası var olmasa bile o istese ben alırım gerekirse ztaen