Güncellemeler
+1 yıl
Kedimi buldum ama hiçbir şekilde alamadım saldırıyor tisliyor bambaşka bir kedi gelmiş komşumuz almaya çalışırken elini ısırdı şu an yine o yerde cesaret edemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kedimi buldum evde yatıyor 🥳🥳
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evin her yerine baktım kedim yok bi baktım balkon açık kalmış ordan kaçmış ağlıyorum sinirden ne yapcam terk edip gitti 😭😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Geri gelir korkma
Nasi gelicek off
Kedi yasadigi yeri unutmaz o oralarda bitlyerdedir uzakta degil acikinca gelir
Benum kedim saf korkak napicam ya
Kediler saf olmaz belki korkaktir ama gelir bak yaziyorum buraya sende disari cik bak biraz sağa sola
Evin kenarında tahtanın altindaydi buldum derken kaçtı şimdi bulamıyorum geri gelir mi sence
Gelir o biraz yorulsun karnı aciksin balkona cikar evin etrafindan bir yere gitmez
çiftleşmek için gitmiştir yakında gelir.
Dişi mi erkek mi
Dişi
Hamile kalır gelir
Umarım geti gelir daha öncede kaçtı aramaktan yoruldum ama
Ben bu durumlarda çok dikkatli oluyorum böcek görür kuş görür onun cazibesine kapılıp kaybolur ama orada bir yerdedir büyük ihtimal
Sabahtan beri yok diyor annem belkide gece gitti bilmiyorum je yapacagimi çaresizim sokakta barinamaz çok korkak
annenle dışarı çıkıp çevreye sorun belki gören vardır
Sürekli ağlıyorum kedim olmadan yaşayamam
Evet seni anlıyorum ama bulunur üzülme
Biraz gezdim sokağı yok umarım bizi bulur akşam kumunu dokucem sokağa başka da bi yol bilmiyorum
2 3 sokak gez parklara bak illaki biri görmüştür çipi var mıydı
Hayır
Neden çip taktirmadınız ki kolay bulunurdu çipi kedinin kimliği
Taktirmadi babam ben ne idüğü belirsiz şeyi hayvana taktiramam dedi
Cehalet..
Evin kenarında tahtanın altindaydi buldum derken kaçtı şimdi bulamıyorum geri gelir mi sence
Gelir gelir merak etme ama bence çiğ taktır ona
Geldi zaten şu an evimin yanında aşağıda cesaret edemiyorum almaya kadının elini kanatti yarın denicem gelirse gelir gelmezse uğraşamam daha fazla bu kaçıncı olayı
Korktuğu için hırçın olması normal
Bugün baktım bulamadım sabahtan beri ağlıyorum kedim olmadan nasıl yaşayacağım bilmiyorum 🥺😭
Bulduğunda gidip almalıydın
Alamadım ısırmaya çalıştı benim acımı bilemezsin sen
Benim de kedim var bildiğim için yorum yapıyorum ısırmasına direnecektin
Sabah babam almaya çalışmış alamamış o bile yarın eldiven giyeceğim
Korkuyor hayvan çünkü sakinleştirip alman gerek
Sakinleştirmeye çalıştım dün mamasını bile yemedi bugün baktım orada da yok ağlıyorum sinirden
Umarım kavuşursun kedine
Çok istiyorum onu bulmak sokakta asla yapamaz dayak yer aç kalır savunmasiz bir kedi kulağımda hep miyav sesi var kafayı yicem 🥺
Kedini merak ettim fotoğrafını atabilir misin
Nasıl atılıyor ki
Hizliresime yükle
https://imgyukle.com/i/rhLg9Y
Ulan tipe bak çok tatlı ya şaşkın
Seslendigimde koridorda direk geliyodu şu an ev bomboş geliyor bana patileriyle koşardı hele mama paketinin sesini duysun uçardı çok özlüyorum onu🥺
Seni anlıyorum ama bir şeyler yapman lazım gelmesi için ondan korkarak ele geçiremezsin
şu an indim aşağı bulamadım kumunu döktüm heryere onu bi bulabilsem korkmayıp eldivenle alacağım yeter ki bulayım da bi yerini kafamda plan tasarladim
mama bırak en son gördüğün yere illaki yemeye gelecek
Denicem sağol
Buldum getirdim eve uyuyor simdi
Müge anlı ya git ağla orada bulurlar
Gelir o gelir
Nasıl gelicek üçüncü katta yaşıyoruz bulamaz bizi
Bulur kediler zekidir kokuna hislerne gelir o kadar üzülüyorsan arada bir bağ oluşmuştur kuvvetli bak seni terk etmez emini
Gelecek net hatta sen bir yorum durursa buradan yorum yaparsın geldi diye haklısın dersin bana
bugün çok aradim dibimdeymis kaçırdım umarım bulurum 🥺
Bulursun o gitmez bulacaksın da gidersen görünür yapayım bana istek at eminim bulacaksın
Inşallah
İnşallah maşallah yok gelecek
O sokakta yapamaz onu döverler çok korkak bulduğumda bile büzülmüş saklanmıştı şu an nerde onu bile bilmiyorum deliricem
Sakin olur musun yapamayacağı için gelcek
Ben ne dedim dönecek
Döndü ama aşırı zayıflamış topalliyor
Çünkü ekmek elden su gölden alışmış yapamadı döndü adı isyankar olsun 😆
Bi kaç gün gozlemlicem geçmezse veterinere götürücem
Geçer merak etme
Inşallah ya
Ya kıyamam sana kaç gündür üzgünsün senin yaş kaç
24
Şimdide canı yandigi için üzgünüm ayağı topal dayak yemiş off
Yapacak bir şey yok güzellik o dayağı yemede dönmezdi
Belkide bir an önce toparlasa keşke zayıflıktan celimsizlesmis yarın yikamayi dusunuyodum ama bacağına dokununca bağırdığı için erteledim onu suanlik
Sıkma tatlı canını geçer oda döndü ya her şey düzelir
Çok şükür rabbime dualarımı duydu kedim bi hafta daha sokakta kalsaydı olucekti belkide o kadar kötüydü
Aynen öyle çok güzel bir kalbin var irtibatı kesmeyelim soruyu kaldırma lütfen
Miyavliyodu şimdi yanına gittim ilk defa böyle bisey yapıyor demek i çok korkmuş vah zavallı yavrum be im kim bilir sokakta neler cekti dayak yedi ısırıldı mamayı görür görmez yedi
Canımın sıkıntısından ağladım o kadar zayıflamış ki üzülüyorum ona
Bir daha seni terk etmeyeceğini öğrendi sıkma canını
Tekrar gider diye korkuyorum balkona sineklik takılması gerek fileye izin vermiyor ev sahibi
Gitmez emin ol