8 aylık sevgilim önceden şifresi bende olmasına rağmen şimdi ısrarla vermem diyor neden?

Şu şekilde benim 8 aylık bi ilişkim var vardı yani 8 ay içinde bu kişi eski flörtleride dahil ayrı zamanlarda 3 kızın açık fotoğraflarını beğendi falan tartıştık biz şimidi bu konuyla alakasız bi sebep yüzünden ayrıldık hatta o terk etti beni ve şu an bana barışırım ama iki şartla bir gideceğim yerleri sadece haber veririm izin almam ikincisi de sana şifremi vermem diyor sizce neden? Bahaneside yok niye diyorum istemiyorum çünkü şifremin olmasını diyor?

Güncellemeler
+1 yıl
Ama olayı anlamıyorsunuz zaten anlatmak istediğim şu ben şifresini eski flörtlerinin fotoğraflarını beğendiğini yakaladığım için aldım daha sonrasında bile sınıfından bi kızı takip bile etmediği halde kızın hesabına girip 1 sene önceki açık fotoğrafını beğenmiş biz bu konuda tartıştık bi daha yapmayacağını söyledi ve şifresini verdi şimdi ortada hiç bir olay yokken başka bi konu yüzünden ayrıldık ve gelmiş diyor ki barışırım ama şifremi vermem çünkü verince yine kavga edicez
Güncellemeler
+1 yıl
diyorum ki vermeme sebebin ne istemiyorum diyor iyide bir şey yapmazsan kavga etmeyiz ki diyorum tamam şimdi versem etmeyiz ama sonra yine edicez diyor yani aslında bir şeyler yapmayacağına inanmıyor gibi ve rahatsız edici bi durum olmaya başladı bu konu
8 aylık sevgilim önceden şifresi bende olmasına rağmen şimdi ısrarla vermem diyor neden?