Eşim beni sevgiliyken 5 kere aldatmış. Unutamıyorum, ne yapacağım?

esim beni 7 sene önce 5 kere baskalariyla aldatmis. Bunu laptoptan mesajlarini gördüm, 2 ve 4 yasinda cocuklarimiz var. Simdi hersey yolunda. kendiside cok pisman. Sizce bosanim mi ya da devam mi edim, ama her gün birsey oluyor ve bunlar aklima geliyor. Ne yapacagimi bilmiyorum. Cok üzgünüm.

Bosan
Unutmaya calis, cocuklarin var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Eski telefonunun bütün whatsapp yazismalarini kaydetmis laptop bir uygulamayla. Eski laptop bozuk oldugu için, diskin icinden bütün eski resimlerimizi alicaktim, sonrada çöpe aticaktik. orada gördüm, yani sadece onları kaydetmemis, tüm yazismalar duruyordu, annesiyle, kardesleriyle falan da. Çok zor bir durum. Evlenmeden önce yaptığı halde bu bir bahane değil, ama çocuklar olduğundan beri ailesine sadık, çok iyi bir anne. Her gün cocuklarla oyun oynar, kreşe götürür, herseyi yapar yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Bana dün onunla konusmadigim için. Bunu yazdı.

Yaptığım her hata için, seni kırdığım için özür dilerim. Biliyorum özür dileyince geçmiyor. Ama sana olan sevgimin ve bağlılığımın hatırına beni affetmeni istiyorum

Bende ona senden sogdum, bosancam mi bosanmicam mi diye düşünüyorum dedim. Seni bosverdim ama aklında cocuklar var dedim. Halbuki öyle degil ama.. Her ne kadar beni mahfettiyse bu seyler, sonucta Severek evlendim..
Güncellemeler
+1 yıl
Oylama
Eşim beni sevgiliyken 5 kere aldatmış. Unutamıyorum, ne yapacağım?